82

анонимен

преди 11 години

ако тоя гнусен мутряга е единствената алтернатива на бг ужас за нас като народ ,трябва много да сме го закъсали за да гласува някой за тоя, между другото залепили са го по прозорците на аптеките и карат персонала да агитира хората да гласуват за тоя гнусяр ама те не поддават , слушам един дядка вика на персонала абе момиче кажи му на тоя да ходи на козметик да си пооправи фасона па тогава да ви кара да ни агитирате, че е много нелицеприятен

81

додо

преди 11 години

никакъв шанс за марешката мутра

80

Анонимен

преди 11 години

Нахален Варненски крадец,спекулант и монополист,ако ти си алтернативата по добре да пускат атомната бомба над България !!!!!!

79

hhh

преди 11 години

eheheeehhheheehheehehehehheheehheheheheheheheheheheheheheheh

78

dk

преди 11 години

как ли спечелихте 200млн без печалбакажете и на нас простосмъртните,защо ли не контролират вашите аптеки ,за да се види от къде зареждате и как човек ,който сам признава ,че играе на ръба на закона иска да упра влява и развива БЪЛГАРИЯи какво става когато превземете пазара на едро и дребно на лекарстваще ви се молим както сега на ЕРПБОЖЕ ОПАЗИ БЪЛГАРИЯ от алчността на такива типове и подобни ,които ни управляват вече 23 години

77

Професор

преди 11 години

Трябва здраво да сме я закъсали,ако този *** е единствената ни алтернатива.Мисля, че по-скоро някой *** драскач в тоя сайт е получил едни пари от шебека, на снимката по-горе, за да напише тъпата статийка.Ако админите тук смятат Магарешки изобщо за каквато и да било алтернатива, по-добре закрийте този сайт!

76

Ива

преди 11 години

Този нагъл тип ...срам и позор за Варна... ако беше това което говори за себе си щеше та си събори БАРДАКА в Кабакум първо..второ на протестите никои не си позволи да обижда хората с думите ***.... гледаме грозния му лик в центъра на града.... по нахален и мазен тип не съм виждала.... Боже пазини от такива които като него искат да ни управляват

75

е що

преди 11 години

когато ви трябва Марешки да ви спонсорира , да ви плати лечение или каквото и да сте поискали, е добър, обаче като ви каже - спомнете си за мен и какво съм направил за вас и гласувайте за ме - го плюете ?? това не го разбирам.

74

Мимето

преди 11 години

Защо след като човек се е доказал на едно поприще ,трябва да се прехвърля в тази "***" политика ? Какво още искате г-н Марешки ? Вие сте установен вече като аптечен бос, хората са доволни от цените/ за което - Благодаря!/,за какво Вие това смешно театро, което се играе 23 г. на българска сцена ?

73

иванова

преди 11 години

абе всички си купуваме лекарства от Малешки, по евтини са със пъти от другите аптеки. питайте старите си родители дали е така което си е верно, верно си е

72

Анонимен

преди 11 години

На стадиона ,с автомата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

71

s

преди 11 години

Пхаха! Ей, тоя цяла верика апртеки има, и е крайно време да се възползва от лекарствата,дето продава "с минимална печалба". Напълно луд човек, или просто е безкрайно нагъл. При всички положения тоя нефел няма място в политиката. Да си врътка там аптеките, и без това се е оял вече досатъчно.

70

Анонимен

преди 11 години

Mareshki idi na lekar. lekarstvata za teb shte sa bez pari.

69

Анонимен

преди 11 години

МНОГО АЛЧЕН ТОЯ!

68

=

преди 11 години

Толкова мисли за вас,че е спечелил от евтините лекарства само 200 милиона.И когато пътува със собственият си самолет-купен с парите от евтините си лекарства- пак мисли за вас.Човек да се чуди колко е добър.Ето на това се казва перфектен лъжец.

67

бб

преди 11 години

отвратителна физиономия!!-бих казал плашеща малките деца!!.нима не трябва политика да е малко от малко по красив за да хване декиш,а не да ми размахва пачка банкноти и да купува бедните пенсионери,които предварително ограби!!!

66

Анонимен

преди 11 години

БОЙКО СДАДЕ ВЛАСТТА ЗАЩОТО ВИДЯ ЧЕ Е НЕКАДЪРЕН КАТО ЗА СВЕТОВНО ЕГОТО ГО СМАЗА НА ВСИЧКИ ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО ВИ ПОЖЕЛАВАМ ДЕЦАТА ВИ ПОЖАРНИКАРИ ДА СТАНАТ

65

Анонимен

преди 11 години

МАГАРЕШКИ

64

варненка

преди 11 години

Мъчно ми е за вас дето плюете по Марешки. За мене вие сте комплексари. Какво му е лошо на Марешки, не пие, не пуши, не си, печели парите от наркотици и проституция. Има успешен бизнес. Нерви се от някакви мишоци с професия политик когато се опитват да го изнудват. Човекът казва в Пловдив ме питат, какво искаш да направиш за да ти помагаме, а във Варна, като кажа че нещо искам да направя ме питат каква ще има за нас. Много хора са завистливи и трудно признават успеха на другите.

63

Dedo Ivan

преди 11 години

Тоа да не лъже като дрът ***! Дигна лекарствата в аптеките си- ROVAMED от 6 лв. стана 10! Егати социално ориентирания! Ай сиктир, червнушко ненаял са!