9

ДС

преди 11 години

До Георги Ламбуров#7И какво? Между 10 и 20% увеличение, какво като е казал, какво е направил е важно, досега всички казват, а никой не прави нищо.

8

Бугаре

преди 11 години

Да си ходи беееееее, кви са тия ДС-та! Само ние не сме ги измели, до никъде няма да стигнем ако не ги изринем всички, браво на момчетата от ДГИ!

7

Анонимен

преди 11 години

Когато 25 годишни хора ни плашат с Държавна сигурност значи обществото ни е много болно.

6

НИКАКВО БЕЛЕНЕ ....

преди 11 години

....ТОЯ ПЪТ ЩЕ СЕ ПАЛИМЕ---НО , ТИЯ НА ПОЗИТАНО-20!!СТИГА КОМУНИСТИЧЕСКИ И РУСКИ ТАРИКАТЛЪЦИ---НАРОДА Е БЕДЕН И ВЯМА ДА ПЛАЩА!!

5

1

преди 11 години

Комунистите пак ще строят белене.Упорството, с което настояват да се реализира този налудничав проект показва какъв е размерът на "комисионните" (чети "подкупите"), които е трябвало да вземат. Изгоряха, ей! Живи да ги оплачеш!

4

бореца

преди 11 години

И какво от това че не го искат този пореден шут на прехода поставен като някакъв си зам.министър!Да не би пък този набеден министър с меката китка/уж с диплома от Харвард/ да остане в нашата опоскана татковина - не няма да остане ще си направи някоя и друга пачка/или пачки/ и ще си бие камшика някъде по широкият свят откъдето е дошъл така че него преживявайте толкова тежко ами да му мислим ние с гайдите където останахме тука!Без нов НАРОДЕН СЪД,Скравена и Белене и *** политици няма оправия!

3

стдц9ц

преди 11 години

За понижение на цената на тока говорим, нали ? На тия горе, къде стоят на високо, да не отидат при рогатия по рано отколкото им се иска.

2

Анонимен

преди 11 години

пънат се горките пънат се , егати държавата щом тези смешници им се чува думата.

1

Анонимен

преди 11 години

Ха сега де!