239

емо

преди 10 години

герберастите ималоумните им поддръжници нямат друг начин освен измама за да крадат.тази шайка е събрана около боко само и единственно заради грабежа

238

РИЧАРД МАРЧИНКО

преди 11 години

ЕТО НАЧИН ВСЕКИ ГРАМОТЕН ЧОВЕК, ДА СИ ПОВИШИ ДОХОДИТЕ! ВЛИЗАТЕ В sumixs/?ref=1470895 И СЕ РЕГИСТРИРАТЕ. СЛЕДВАТЕ УКАЗАНИЯТА И ВЗЕМАТЕ 27 $. ЗА ДЕСЕТИНА МИНУТИ, МИСЛЯ, ЧЕ Е ДОБРЕ. И ТАКА ВСЕКИ ДЕН. ТОВА Е АДРЕСА, НА КОЙТО ДА СИ НАПРАВИТЕ РЕГИСТРАЦИЯ: sumixs/?ref=1470895 . НИКОГА НЕ СЪМ ИЗКАРВАЛ ПО ЛЕСНИ ПАРИ, И НИЩО НЕ СТРУВА!!! ГАРАНТИРАН УСПЕХ!

237

Марин

преди 11 години

Мисля, че не конфликтът на интереси (установен преди повече от година), а заиграването на Е.Димитров със студентите на Стоичков и опита му чрез тях да започне да се пазари политически с ББ доведоха до скорострелното му отлюспване.

236

Анонимен

преди 11 години

какво прави на свобода този човек, прокуратурата спи

235

Dundi

преди 11 години

Ей тоя Димитров иска да си купи депутати.Плащане,поене и т.н.Никаква демокрация!

234

ПАТРИОТ

преди 11 години

12 ПРИОРИТЕТА НА ГЕРБ1. Пълен контрол над Държавата. Тотално подслушване.2. Безработица - 400 %. Драстично обедняване на българите.3. Срив в образование и здравеопазване. Закрити болници и училища. 4. Дискриминция на инакомислещите. 5. Демографски срив на автохтонното население.6. Неглижиране раждането на българчета.7. Повсеместно увеличаване на данъци, такси и акцизи за българите.8. Ликвидиране на спестяванията и имотната състоятелност на хората.9. Развихряне на контрабанда, спекула и битова престъпност.10. Небивал ръст на бюрокрация.11. Силово и методично ликвидиране

233

Каманев

преди 11 години

ГЕРБЕРИ, черпене, момичета, ресурс..., скрити камери.., извънземни нямаше ли?! Глупости пишетее!!!

232

ДОЛУ ГЕРБ

преди 11 години

И южна България мрази еврейско -американската секта ГЕРБ !

231

вокил

преди 11 години

До Анонимен273Май последва Галеви. Всъщност избяга за да не последва Мишо Бирата. Сега докладвал пред нотариус какво знае за гербавите далавери, нещо като застраховка живот.

230

Анонимен

преди 11 години

До Коцев Протестите си ги режисира и купи Тиквата, защото му беше нужен повод да се махне от властта. В края на герберското "успешното си" управление и кьоравите видяха каква мизерия настъпи.

229

Анонимен

преди 11 години

А този противняк от снимката защо не е в затвора или последва Галеви?

228

роки

преди 11 години

До КоцевПлачкаш ли, гербаво недоносче? Не се ли научихте, че лъжите ви винаги лъсват и ви се виждат посраните *** накрая? Много още ще страдате с тия глави прости и нагли!

227

Коцев

преди 11 години

Комунистите не се ли научиха, че избори с платени коментари и поднасяне на лъжлива информация не се печелят?! Стига сте злорадствали на гърба на другите. Купихте протестите, сега изборите ли искате да купувате? Стига сте манипулирали хората.

226

ЕМо

преди 11 години

Абе този слуша ли го някой въобще,няма думата

225

Анонимен

преди 11 години

На гербавите само комунисти и Костов им е в главата. Страх ги е. Време е на 12.05 да изхвърлим ***.

224

Анонимен

преди 11 години

262 Цялото ви правителство беше свързано по кръвна и съребрена линия с бившите комунисти. Кой син, коя дъщеря и внучка, кой брат и т.н. Разсипването и ограбването съвсем не спря при управлението на ГЕРБ. Напротив придоби чудовищни размери. Жалко, че не можеш да проумееш какво става. Има достатъчно информация. Чети ако можеш.

223

ГМ Димитров

преди 11 години

Лека нощ.Сега разбрах,защо плювалниците по най-новата партия,победила комунистите на всичките последни три избора,се развихрят.Много просто-хората са по градините,сеят,копаят,няма да чакат само на държавната помощ.Работни хора.То добре,че валя,по рано да се прибера,доматите сях,репичките никнат,салатите станаха,лука,чесъна,нямат никакви хербициди,само овча тор.Един съвет-копнете някъде,край блока,у запустялата ви селска къща,лошотията попива в земята,пък и полза ще имате.За калпавия няма светиня

222

Анонимен

преди 11 години

260 Наистина сте доста ***. Колкото и да се опитвам да ви го "покажа" май няма шанс да разберете. Хем сте ***, хем сте горди с този факт.

221

Анонимен

преди 11 години

Доказано некомпетентни са само *** - 70 години разсипване на държавата и после с крадени пари плащане на постери в интернет да се правят на промивачи на мозъци

220

Анонимен

преди 11 години

257 Доказано некомпетентни са. Факт. Нулев растеж, огромен дефицит, никакво потребление, огромна междуфирмена задлъжнялост, растяща безработица... Е колко *** трябва да си, че да гласуваш за ГЕРБ?