10

Ани

преди 11 години

Ако стане Орешарски премиер ще даде на Васил Божков да прави пътя и тогава ще има да чакаме да стане не 5, ами поне 15 години. Колкото се каниха да строят магистрала Тракия олигарсите от БСП/ДПС.

9

до 1

преди 11 години

Хаинбоаз е строен от баща ми, с едната кирка и лопата и колички, с които са изкарвали пръстта от изкопите. и сега аз и внуците му да плащаме такса за преминаване ?? това е гадост ..

8

Патриот

преди 11 години

Не мога да разбера след като проекта ще е печеливш, защо просим пари отвън и печалбата след време пак ще се изнася от България.Пуснете Държавни ценни книжа за 500 милиона, построете го с Български капитал и събирайте такса за преминаване. Казвате че има 30 милиарда лева по влогове в банките, ами направете така да работят тия пари за икономиката.Аз лично бих си купил ведната такива ценни книжа , вместо да си държа парите на спестовен влог.

7

П.С.Ц

преди 11 години

След като ГЕРБ изместиха агенция митници в Русе сега направиха и скоростен път Русе- Свиленград. Честито. Радвайте се русенци.

6

Biser

преди 11 години

Не виждам как ще стане,но ще поживеем,и ще видим.

5

Анонимен

преди 11 години

До 5 години няма да го има Русе.

4

Анонимен

преди 11 години

И да не забравят после да го санират, да е енергийно ефективен:)

3

Луд за лудницата.

преди 11 години

Супер си президенте.Със инвеститори от Катар,Тунис,Китай,Египет,Турция и др. подобни.Да не си посмял да преговаряш със инвеститори от Германия,Франция,Англия,Русия.

2

чехльо

преди 11 години

*** обича да говори неща, за които не е отговорен и да прави гаф след гаф. Турците го разбраха и му биха шута с този проект, Катар и Китаи да инвестират в пътя от Русе до Свиленград и малко дете ще му се смее. Да не говорим, че проектирането и изграждането изобщо няма да се случат така както си ги представя той нещата. Но е хубаво преди изборите да има пропаганда за магистрали, пътища и прочие. Вярвайте му!

1

Анонимен

преди 11 години

Начина на финансиране предполага, че минаването по пътя няма да е безплатно, за да има възвращаемост на инвестициите, което принципно не е лошо, но това означава, че ще плащаме да минаваме през Хаимбоаз, проход, изграден доброволно от родителите ни.