189

Анонимен

преди 11 години

По-големи комунисти от герб няма. Търсене на отговорност от всички за пълната липса на реформи от началото на мандата на герберастите, но най-вече за вихрещата се контрабанда по българските граници, ощетила бюджета с милиарди! Друго решение за Родината ни няма.

188

д

преди 11 години

д

187

никои

преди 11 години

тия не са за затвор а за растрел сички тия *** и техните протежета сасипаха даржавата

186

Анонимен

преди 11 години

Аааа има,има още за крадене и винаги ще има докато им плащаме данъци,които вместо да отиват за благосъстоянието на страната,отиват в джобовете им и в партиините каси т.е.пак в техните джобове.

185

Анонимен

преди 11 години

А пък Фидосова и Цветанов кадрували.Има ли някой неовъртян в собствените си л...на?

184

Анонимен

преди 11 години

В тази държава не мислят как държавата да се оправи ,а мислят как те да забогатяват от държавата и мизерния народ който го носи на гърба .Само далавери до кога ,докато не остане нищо за крадене и всичко да оглозгат

183

Анонимен

преди 11 години

Емо Фаса мамата си джаса...

182

Това е началото!

преди 11 години

Това е само началото, това е само върхът на айсберга, а отдолу е такава мръсотия, която ще лъсва все повече и ще мирише ужасно, защото по-голямо зло от герб не е сполетявало България за последните 130 години!

181

Анонимен

преди 11 години

емо ротманса и миро ирландското месо в затвора!!!!

180

Мразя ГерБ

преди 11 години

А самият Бойкомир Борисков Тиквов не е ли в конфликт на интереси между бившите му ортаци от мафията и държавата България, която превърна в мафиотска буклукчийница?

179

До 192

преди 11 години

До Николай!Съгласен съм с Вас, колега по чат, но все пак позволете да Ви поправя - това не са само най-некъдърните управници, те просто са подизпълнители на чуждоземни администрации и като такива безропотно изпълняват всички заповеди от Вашингтон и Брюксел, независимо, че те водят до катастрофа България! Сега същите безгръбначни отново искат да управляват, сякаш не им стига, че съсипаха Отечеството в изпълнение на чуждите нареждания!

178

Мария

преди 11 години

Прочетох коментарите за Белене. Възмутена съм. Моят дядо по майчина линия е бил в трудовия лагер по политически причини.Баба ми е била бременна с майка ми. Дядо ми е видял дъщеря си за първи път, когато тя е била навършила годинка. Тези неща се помнят, предават се от поколение на поколение като част от родовата история. Дядо ми беше прям и честен човек. Казваше, че комунистите здраво са захапали кокала и никога няма да го пуснат. Почина през 1983 г.Сега е 2013 г.и те продължават да държат кокала

177

Джовани Фалконе

преди 11 години

Не му е за първи път на Емил Димитров да прелита от партия в партия.....в играта е от много отдавна. Има си общи игри и със СДС, и с НДСВ, и с Първанов и БСП, сега и с ГЕРБ. Такива октоподчета са си впили пипалцата навсякъде и се мислят за недосегаеми, но рано или късно естествения подбор си казва думата, ако не се намери някой куражлия.

176

Дръндер

преди 11 години

Нека ви светна-ГЕРБ има компромат за всеки един народен представител в парламента за това те като пионерчета гласуваха щом Цецето Цачева звънне с камбанката. Ако обаче някой от тях реши да прояви лично мнение и напусне партията веднага комисията за нещо си е сезирана и той става крадец, злоупотребява с влияние или нещо друго. За това не се връзвайте като *** или гербави зомбита. Обяснението че е имало много документация за това чак сега след година тая *** комисия се обажда е идиотско!

175

Анонимен

преди 11 години

Та Емил оставя 5000-7000 лв.само като влезе с приятели в заведение.

174

НИКОГА

преди 11 години

НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ***,ВСИЧКИ БИВШИ ШЕФОВЕ В МИЛИЦИЯТА ВСИЧКИ ВЕКЕРЕТА И ВСИЧКИ БИВШИ КОМУНИСТ.ВЕЛИЧИЯ ИМАТ ХОТЕЛИ,РЕСТОРАНТИ И БЕНЗИНОСТАНЦИИ.

173

akula

преди 11 години

внимателно се вгледйте в лицето и ръцете/крадливи/. трудно се разпознава изпечения мошенник да, но този няма как да сбъркаш. наглеца, който отказва да дава обяснения на държавен орган - да бъде строго наказан. забрана дейността на въпросните фирми завинаги и конфискация на половината имущество или 10 години затвор.

172

Анонимен

преди 11 години

gei-Sergei

171

чавдар

преди 11 години

Предизборно ГЕРб жертва някои от своите като великодушно позволява на държавните комисии да си свършат работата истински и проверките за безобразията на тези "екземпляри" да бъдат доведени до край. Ама една птичка пролет не прави, какво правим с останалите...

170

Анонимен

преди 11 години

Награждавам го с 20 години трудов лагер без право на замяна и/или обжалване! Казах!