833

Анонимен

преди 11 години

По-добре даже комунистите от Атака! По-либерални са, няма да има "затваряне" на границите и "национализиране", след подобни процеси ставаме като Северна Корея, хората гният в домовете си (там по улиците няма коли даже)!! Помислете

832

Анонимен

преди 11 години

фашистите качват, ще правят нов райх :D

831

Помисли

преди 11 години

До Анонимен Само луд може да обещава подобни неща. Откъде ще ги вземе тези пари ? Ще трябва да се върнем в 1944-та. Пълна национализация и щатни заплати. Само че щатните заплати винаги са мизерни.. Ние ще лъжем, че работим, а те ще лъжат, че ни плащат. Този психопат напълно ще прогони децата ни. Имайте милост !

830

Просяк

преди 11 години

До Анонимен Улиците на София са тъпкани с катъри, моловете затварят врати, а 500 000 просяка ще празнуват Великден зад граница.

829

Анонимен

преди 11 години

Живеем по зле от Африканските държави срам и позор за тази нация заспала смачкана една шепа сме 6 милиона и живеем като най-долните просяци кви Воленовци кви Гербери всички са за затвора

828

Анонимен

преди 11 години

Абе ей ква АТАКА къв Волен цирка е огромен нали това е номера ГЕРБ ще трябва да прави коалиция с някой познайте с кой ще е ами много ясно нали точно за това говори глупости 1000лв минимална заплата и 500лв минимална пенсия за да може колкото се може повече заблудени да гласуват за него той ако искаше да променя нещо нямаше 4 години да ги подкрепя тез *** и изборите отдавна щяха да са факт на есен ще има пак протести и този път ще има много кръв това ще е равносметката

827

Нямам братя

преди 11 години

До БРАТЯ Няма а му пуснем. Ша пуснем на остгрите червени. Те не съ ни упраяли до сега. Оправяйте се както знаете. Аз се спасявам. Предпочитам без братя като тебе.

826

АТАКА И САМО АТАКА

преди 11 години

Хора Осънзайте се. Дайте шанс на АТАКА. Както виждате само тях ги е грижа за нас! Какво направиха БСП и ГЕРБ - Нищо! Волен Беше неотлъчно до нас по време на протестите и доказа че е Българин. ГОРКО НА БЪЛГАРИЯ АКО ДОЙДАТ ГЕРБ ИЛИ БСП НА ВЛАСТ. А АКО ДОЙДЕ ДПС СМЕ ЗАГИНАЛИ!!!!

825

Българин

преди 11 години

Всички грабливи гербери са мутри

824

Гюро Михайлов

преди 11 години

Всъщност, ГЕРБ са предвестниците на "висящото" кафе. Сам че при тях "висящо" е всичко. Разкрих ги! От 13 май ще има да си висят, като циф..ка на перон! Днес, с тези листи тотално увиснахте на въжето на политическото си минало!

823

БРАТЯ

преди 11 години

ГЕРБ ВОДИ НА НАРОДА АВЕ НАРОДЕ МАЙ НИВГА НЯМА ДА СИ БУДЕН ТА ЕДИН ПЪТ ВИ ОПРАВИ ТЪПИЯ БОЙКО ЧЕ И ВТОРИ ПЪТ ЛИ ША МУ ПУСНЕТЕ

822

Оня

преди 11 години

Е какво? Пак същото а? ГЕРБ,БСП, АТАКА, ДПС ,СДС и още цяла глутница разбойници. За какво беше всичката олелия като отново същите мутри.За какво?

821

Даси

преди 11 години

Няма как в тази тежка за България ситуация полуграмотен тип като ББ да изведе страната от блатото. По-скоро ще я погребе окончателно. Затова тук въпроса не е кой, ако не ББ , а всеки друг освен ББ.

820

Атака

преди 11 години

Защо да е луд! Всеки от вас ако го представям само в най-лошата светлина, то всеки ще изглежда луд! Има ли някой дето не се е ядосвал, викал или бутал от вас, защото някой нещо не е свършил и се държи нагло?Ако гледате тв. Алфа (може и на живо в нета) ще видите, че там говори нормално и с факти. Е не, че е като всеки човек си няма някакви странности, но както е казал Ботев - "Свестните у нас смятат за луди"Да не би тия нагли лъжци от другите партии да са по-добри? Или продажните водещи?

819

Анонимен

преди 11 години

На Луда държава и трябва луд политик.И аз съм за Сидеров!

818

tribun

преди 11 години

За привържениците на АТАКА,мога да кажа ,че са страшно заблудени,тая държава само с лозунги ,,Вся власт советов ,,нищо няма да постигнат,ако имаме икономика която да работи и следим за спазването на законите и реда в държавата ,тогава може да се надяваме на по добро бъдеще.

817

3

преди 11 години

Ако не гласувам за ГЕРБ кажете ми за коя партия да гласувам за БСП ЛИ ЗА ДПС ЛИ ЗА КОСТОВ ЛИ ЗА СИДЕРОВ ЛИ,ми това са всичките продажници мафиоти товаса проклети хора които въобще неги интересува за България за благото теса печени във друга насока да обеднее народът зада може лесно дъго маниполират,е това им е системата,никога за тях не дай боже да дойдат отново на власт.Само ГЕРБ И ТОВАЕ.

816

КОКО

преди 11 години

ГЕРБ И МИЗЕРИЯТА СА ЕДНО И СЪЩО

815

55

преди 11 години

ВСЕКИ ,НО НЕ И ГЕРБ КОЙТО ДОВЕДЕ СТРАНАТА ДО КАТАСТРОФА

814

Анонимен

преди 11 години

На луда държава отива луд политик - аз ще гласувам за Атака. Нямам друг избор поне за сега.