41

Иван

преди 11 години

И без пари да ми ги дава не ги искам

40

Обикновен Човек

преди 11 години

Това си е стандартна процедура в мюсюлманският свят, без значение беден или богат. Като разберат, че е момиче и се прави аборт, ако се роди ги изхвърлят. Проверете статистиката и ще видите, че само в мюсюлманските държави родените момчета са с 25-35% повече от родените момичета при положение, че по цял свят са със 7% разлика.

39

dochka

преди 11 години

abe da se e*at be. v Bg da ne ni e po-lesno. *** ot krai vreme si prodavat decata i ne rabotqt. V Bg primeri da iskash. V kraina smetka koito za kakvoto e uchil. Pone ima shans tez deca da gi kupi nqkoi normalen i da im se dade shans za normalen jivot, che ako si ostanat pri biologichnite roditeli, she stanat syshtite degradirali syshtestva.. trqbva drug vid nazvanie da se izmisli za takiva syshtestva. te ne sa hora.

38

ДО 40

преди 11 години

600 милиарда им е военният бюджет, а не бюджета на страната.

37

Анонимен

преди 11 години

До 39-нещо си в грешка - не съм под теб,а преди теб,има малка разлика...

36

Анонимен

преди 11 години

*** работа

35

Анонимен

преди 11 години

Янките дават по 600-900 МИЛИАРДА далара на година за войни, толкова им е бюджета. Ами да бяха дали не 100, не 50, а 10 милиарда помощ за Афганистан, икономиката щеше да живне, но те не са там за мир, те са за да си пазят интересете.

34

Анонимен

преди 11 години

До този под мен: Не, бе, преди американците да демократизират Афганистан там бяха богати като Германците, а виж до къде се докараха. Виж, ако руснаците ги бяха Путинизирали щяха да се леят реки от мед и масло.

33

Анонимен

преди 11 години

Чаакайте бе,има някаква грешка , нали САЩ демократизираха Афганистан и сега там се живее добре, па сега ми говорите за бедност...

32

късмет дечица!

преди 11 години

Дано намерят любяща майка тези красиви дечица.Събитието е трагично,поне безпилотните самолети на НАТО ще отърват.Статията създава впечатление,че авторите зад нея сериозно се безпокоят за красивите афганистански деца,че са шокирани от този трагичен акт,отговорът ми е:ХА,ХА,ХА!

31

Анонимен

преди 11 години

И на тая човекоподобна *** изобщо не й минава през ум, че могат наистина да ги купят за органи. Доказателството, че това не са хора ами ***. Дори животните се грижат по-добре за децата си...

30

До 33

преди 11 години

А и до сега се случва, ама му викаме "културни" осбености!

29

До 31

преди 11 години

А ако някой ги купи за органи?! Никога не знаеш каква ще им е съдбата. А и все пак става дума за момичета, а в там момичетата не са на почит.

28

do 6

преди 11 години

Не подкрепям ,че е ***.....По добре че ги е продал,може да имат по добър живот от това което може въпросния фермер да им осигури......Ако не ги беше продал можеше да умрат от глад примерно

27

Анонимен

преди 11 години

То сигурно се е очаквало майката вместо да умре да отиде да копае на нивата след раждането, че да може да изкарва прехраната на семейството. и сега като няма кой да работи след раждане нашия решил да изкара някой лев вместо напразно да умори децата.

26

*

преди 11 години

Тука не само , че няма пари , а прави деца е интересното - телефон има .

25

mirror.max.7

преди 11 години

Единственото шокиращо е цената... Много скъпо! Дано да се избият парите след разфасоването за органи

24

Анонимен

преди 11 години

А после хората били равни. Никога не са били и няма и да бъдат. Този *** не цени живота. Той само се плоди и нищо друго. Имал е 4-ри деца и направил още 2. Ми да си направи 1 и даму осигури живот. *** работа просто. До кога ще ги толерираме такъв тип диваци не ми е ясно просто.

23

Анонимен

преди 11 години

Стига, бе! Те животните не си изоставят малките, а тия и...ти дори претендират, че са хора! Ама бил беден, а уличната *** да не би да не е гладна? Гладна е и ако трябва ще умре от глад, но ще нахрани кученцата! И в това отношение е 100 пъти по-добър родител от този!

22

Фън Шуй

преди 11 години

А защо едното *** е по скъпо от другото?