26

Крис

преди 9 години

Това е изключително *** закон!Факта че албанското общество приема жените за безправни или ако имат права ги лишават от нормален живот ми говори,че наистина е изостанало!Нямам думи просто.......

25

Крис

преди 9 години

До мъжей ти осъзнаваш ли какво говориш?Върви в тамошните села като толкова ти харесва!Мисля че живеем в съвременно общество,а не в патриархалния строй!И ,,мъж'' се написал.....боже прибери си версиите... :D :D :D

24

мъж

преди 11 години

приветствам! И тука трябва да стане така!

23

до 26

преди 11 години

Сбъркал си сайта :)

22

илко

преди 11 години

очаквах да видя млада албанка, с дълбоко деколте и невинни детствени черни очи.РАЗВАЛИХТЕ МИ ДЕНЯ ДНЕС.БГ :)

21

ТРАКИЕЦ

преди 11 години

ТОЧНО ПЪК ГРЪЦКИТЕ И СРЪБСКИ *** СА ГОСТИ НА БАЛКАНИТЕ... АЛБАНЦИТЕ СА НАШ ТРАКИЙСКИ НАРОД ТОЕСТ ОРИГИНАЛНО БАЛКАНСКО НАСЕЛЕНИЕ!!!!! ТАКА ЧЕ *** ГЪРЦИ И СЪРБИ Е ВРЕМЕ ДА БЪДАТ ЗАЛИЧЕНИ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА!!!!!!!

20

Темерут

преди 11 години

Защо е необходимо да ни обременявате с идиотщините на други нации? Малко ли са ни нашите проблеми, та ни занимавате и с тия?

19

Анонимен

преди 11 години

И тия извратеняци почти ни дишат във врата като може би след Сърбия е ред на Македония, а после евентуално ние.

18

Анонимен

преди 11 години

Тия гадове с помощта на американците, които искат да дестабилизират Балканите и Европа като цяло превзеха част от Сърбия, където бяха гости. Сега пак като гости искат да превземат Македония. Ние не сме чак толкова далеч, а да не забравяме и че в Македония живеят българи. Не знам дали гледахте мазния *** албанец , който с усмивка на уста попита наш репортер дали при нас има място за македонците, с подтекст,че ще ги изгонят от Македония и ние да си ги приберем. И това беше известен там политик

17

Спиш ли юроде?

преди 11 години

Ами то и сега в България е така! Жената работи, изхранва семейство, гледа деца, грижи се за мъжа си, за домакинството, гледа животни и обработва нивата! Никаква разлика, дори и панталони носи, ама статуса й си е същия - Никакво уважение от страна на мъжа!!!

16

Анонимен

преди 11 години

@18, ами отиди да поживееш малко там. След това ще разказваш.

15

Анонимен

преди 11 години

И в Албания вече живеят по добре .

14

Драсовянин

преди 11 години

Обясняемо единствено с изключителния монетаризъм на всяко мюсюльманско население. Някогиш във Варна-Град имаше една файтонджийка - в пълен мъжки костюм, с ланец и часовник, подстригана алаброс. Такова ще да е било. Ама, кой да се сети. По оно време нямаше американски изследователки где гаги си бутат там где не требе.

13

секси албанка

преди 11 години

Девствена мацка си търси си млад, отворен пич да я научи на първите стъпки в секса. Албанка съм и нямам още 70 години.

12

XXL

преди 11 години

Tova e sTrAnDjAtA sled izborite ;))

11

Анонимен

преди 11 години

това е жена за серГЕЙ

10

Анонимен

преди 11 години

Това са един вид монахини в цивилния живот. Приели са да посветят живота си на най-близките си хора.

9

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

ЛОГИКА ИМА....НО ХОРМОНИТЕ КЪДЕ ИЗБИВАТ......

8

До №5

преди 11 години

По тази логика излиза, че *** с по 10-тина деца най-много са живели на този свят.

7

ммм

преди 11 години

Даола ,скоро гледах една жена,която е чакала детето си дълги години! Та тя каза:"Да родиш едно дете не те прави майка/родител,родител те прави това,което можеш да му дадеш и възпиташ след това!"-перефразирам! С други думи безинтелигентното възпроизвежданене е нито природен дар ,нито висша форма на себедоказване....!ТаТези жени в пъти може би струват от някои т.нар "майки"!