83

Варна

преди 11 години

Това *** пак съчинило небивалици...Киро, да беше станал писател-фантаст, а не да ни заливаш с лъжите си!Не ти стигнаха 3 мандата и половина да грабиш, ами пак надигаш глава...!Защо си мълчиш за далаверите и подкупите, с които си купи имоти в Турция и Швейцария?За такива важи поговорката *ти го плюеш, то казва дъжд вали*!!!Ега ти наглото впиянчено мекотело!!!

82

Nasko

преди 11 години

Егати Гьонсурата, абе къде да се разходи човек извън града бе Нещастнико, те хората искат да се разхождат в града си, който си направил една развалина отвсякъде, с безумното му незаконно застрояване,защо ли не ти направят една проверка, за да се види колко от новите строежи са без акт16, дали има 10 метра улица без дупки??***, ако видят хората и площада, дето си го направил, за да ремонтираш по 5 пъти в годината....МОШЕННИКОО, Засрами се , отиде си човек заради Лакомията ти с *** !

81

Анонимен

преди 11 години

Колко пари се пръснаха от културата по разни руснаци и руско-български културни обмени за плажни цели.

80

тцЪ

преди 11 години

Ми да - не е запуснат! Само дето прилича на бомбардиран град. Варненци - правете струвайте, но тоя го пребийте с камъни, барабар с ***-аджийте, които ви съсипаха града!

79

До всички от Варна

преди 11 години

Успех, ама не плюйте по Бургас!

78

шефче

преди 11 години

ей, тоя кмет остави града на просешка тояга, изкара много милиони на кукловодите си, самия той арогантно управляваше некадърно Варна в продължение на колко, 13г. ли се насъбраха, и сега като се измъкна безнаказано (засега), крадеца вика "дръжте крадеца". Не, Кирчо, благодарим на теб и на твоите авери от БСП и ГЕРБ (през различните мандати). Чакаме да видим кой ще сложат твоите кукловоди, за да почнем и него...ти вече знаеш как. ;)

77

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 78Баси бостана, единствения град със положителен прираст при последното преброяване ...Момчета, не злобейте толкова по Варна, че от комплексите ви ще излязат пришки. А специално за Бургазлии бих добавил, пазете си града, особено сега след като герб ги няма и със сигурност няма да ги има повече. Не позволявайте да бъде разрушено постигнатото.

76

Анонимен

преди 11 години

Стига с този ***....ЧУЛИ НЕДОЧУЛИ ПОВТАРЯТ КАТО ПАПАГАЛИ....*** ЧЕ ***.....Стига глупости. Аз пък ги подкрепям за всяко начинание което е добро за Варна....

75

Анонимен

преди 11 години

"Кирил Йорданов пак с писмо: Варна не е запуснат бостан!"Махнете едно "не" и изречението става точно в десятката, ето:"Кирил Йорданов пак с писмо: Варна Е запуснат бостан!"

74

void

преди 11 години

Прави сте, че ББ спря парите за Варна. Но това е колкото тъжно, толкова и правилно - защото в нашия град както всички знаем нещата не се случват както трябва. Първо градът е собственост на *** и те си го управляват. Второ общинарите са толкова неадърни, че не могат да подготвят нито един проект в срок, по който да кандидатстват за въпросните спрени пари. И трето - дори да се изготви проект, *** ще си вземат своя рекет и парите ще трябва да се връщат след европейска проверка. Тъжна история...

73

Предложение

преди 11 години

Вижте сега аз имам едно предложение върху което да се помисли. Занимавам се счетоводни и данъчни консултации 8 години. Предлагам да направим една ревизия на община Варна за последните 12 години с общи усилия и един наистина НЕЗАВИСИМ доклад за това точно колко е откраднал КИРЕТО / все ще се намерят още доста кандидати които да помогнат / и на съд. Вярвам че Кирето ще покрепи идеята щото той се държи като девица!!! А тия от сметната палата с техните одити и доклади да бъдат наказани също!

72

Анонимен

преди 11 години

Това е САМАТА ИСТИНА. Б.Б. се зарече че ще превърне Варна в село, но НЕ МУ СТИГНА ВРЕМЕТО. И с какви очи иска да води листата за изборите от Варна . Съвсем да я довърши. Колкото и да сравнявате Варна и Бургас ,все пак Варна си е най-хубавия град в България И НЕ ГО ЗАМЕНЯМ ЗА НИТО ЕДИН ГРАД ИЗКУСТВЕНО НАПРАВЕН ОТ ГЕРБ ПЪРВЕНЕЦ.

71

DO 28

преди 11 години

DO 28Ама ти наистина май си се взел на сериозно. Повреме на БСП всичко било прозрачно и не се крадяло!!!! Айде моля ти се!! Не си пробутвай предизборно идеите тук. Народа не е плиткомозъчен и късопаметен. Всички помнят че Кирето направи за Варна каквото направи първите няколко години от там насетне яко КРАДЕНЕ и с БСП и с ГЕРБ и сингъл и всякак си!!!!

70

Анонимен

преди 11 години

Киро не е цвете но е вярно,че Бойко Борисов откак дойде на власт и спря парите за Варна.Парите отиваха за двата единствени тогава ГЕРБаджийски града - единия естествено е столицата а другия е Бургас.Е за тва Бургас дръпна през последните 4 години.

69

плевен

преди 11 години

да за едно е праВВВВВ до скоро имаше само два града и две области в България----------------бургас и София останалите 26 сякаш не същесвуваха нека не отри4аме 4е бургас се управляваше от Правец поне за това Киро ментата е прав

68

Варненец

преди 11 години

И в допълнение ще кажа, че Свободния университет на "западналата" Варна се пълни с бургазлии, а в същия, в Бургас, няма никой от Варна. При цялото ми уважение към Бургас и бургазлии, радвайте се на развитието на града си и не злобейте толкова на тема Варна.

67

Варненец

преди 11 години

Кирчо е пълно менте, нека с това започна, имаше 12 години на разположение и чак сега взе да "приказва"...Обаче е прав за фаворитизирането и всички, които си мислят, че Бургас не се ползва с благосклонността на държавата, са заблудени. Супер ме радва развитието на Бургас, но ме отвращават приказките за Варна... До преди 3-4 години, когато Бургас не се развиваше, никой от варна не е изразявал такова мнение. И хайде ще ви замоля с приказките колко е западнал града в който живея, че е смешно.

66

КОКО

преди 11 години

ТОЯ КИРО АЙДУКА ОЩЕ ЛИ СЕ ПОКАЗВА ПО МЕДИТЕ КИКА СКРИ СЕВЕЧЕ ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА ПЛАШИШ МИ ДЕЦАТА СКРИ СЕ НЯКЪДЕ ЗАЩОТО ПРОКОРАТУРАТА МОЖЕ ДА ТЕ ПОГНЕ

65

vn

преди 11 години

Бугразлия ,никой не ви завижда освен екс-кметът.Аз се радвам ,че в Бургас се правят хубави неща,дано и други градове попият от вас (вашия кмет) ли не знам :)

64

Тортила

преди 11 години

Добре, де, сега психиатрията във Варна не може ли да се самосезира, чувайки шизофренните излияния на Кирето?