166

Анонимен

преди 11 години

Помним далаверите между Стоичков и Б.Борисов с апетитни терени в София, когато Борисов беше кмет. Стоичков навсякъде и по всеки повод рекламира Герб- срещу кого ще протестира? А и няколкото студенти около него са от Герб, а в зала "Армеец" бяха докарани с автобуси от страната хора, нямащи нищо общо със студентите- снощи по "Господари на ефира" те си признаха, че кметове от Герб са организирали екскурзия до София.

165

До Александър М

преди 11 години

България затова е на този хал, защото има *** хора, които се отнасят към политиката като към шоу или футболен мач, а не сериозно като в напредналите държави, в които хората гласуват за професионални политици,икономисти и скучни експерти, а не поверяват съдбата си на ритнитопковци, далавераджии и мутри. Стоичков заедно с олигарха от Герб Емил Димитров са заграбили Етрополския балкан- ловните резиденции, отстрелват животни за кеф, "правят гората и държавата каквото си искат"(думи на Ем.Дим)-Герб!

164

Анонимен

преди 11 години

Стоичков беше добър футболист,за което браво. Но в другите сфери го няма никакъв,дори и за треньор не става както виждаме вече колко години. За оратор пък да не говорим,ще си направи голяма услуга ако говори пред камери по-рядко... А и по света се говореше за Стоичков преди 20 години,сега го помнят само на Камп Ноу и старите фенове на Барса.

163

Анонимен

преди 11 години

Тоя *** защо не си гледа футбола...

162

jojo

преди 11 години

Пфф ,че той Ицо е в близки отношения с олигарха от ГЕРБ Емил Димитров!То това го разкриха по телевизия <СКАТ>, ама кой да гледаВие преценете на кого защитава интересите!

161

Зрител

преди 11 години

Това ми прилича(стоичков протестира)на протестите в Банско за нов лифт.Ами Цветанов и Цецка отишли да протестират с/у правителството на ГЕРБ за нов лифт.Айде стига-умряха баламите. И Волен щял да подкрепя ГЕРБ ако са го слушали

160

за БУДИСТИ

преди 11 години

През 1851 г. младият Ото фон Бисмарк предлага на шокирания пруски крал Фридрих: Ваше величество, ако е съдено да има революция, аз предлагам да я извършим ние! Гениалният германец стига до извода, че пруската монархия и дворянство може да оцелеят само ако оглавят делото на германското обединяване.Близо век и половина по-късно сценарий със сходна цел се разиграва и в нашето отечество любезно. Доскоро управляващите са се засилили да оглавят същите протести, които на практика ги свалиха от власт. Така на сцената пак се появи легендата на българския и на световния футбол Христо Стоичков. В неп

159

до 185

преди 11 години

До Гюро МихайловСлед всеки СПАСИТЕЛ идва БСП да оправя работата........На никого ли не му прави впечатление, че за 25 години демокрация непрекъснато сменяме Спасител - БСП, Спасител - БСП, Спасител - БСП. Сменяме ги като във филма с Тодор Колев роднина - милиционер, роднина - милиционер.Някак си в България на Спасителите, които ни отървават от БСП, бързо им изтича срокът на годност. А на БСП срокът на годност никога не изтича. Интересно наблюдение.... Следва БСП

158

Alexander_M

преди 11 години

Стоичков има и пари и имидж, щом така се разреваха комунистите значи много ги дразни. Най-малкото е два пъти по популярен от Станишев и Местан. Ако си изиграе картите ще гледаме шоу на изборите.:)

157

Анонимен

преди 11 години

Камата бил не веднъж обединител за народа.Аз пък не съм разбрал това кога е станало сигурно когато държавата ги облагодетелстваше за резултатите от футбола.

156

до 169

преди 11 години

Не бъркай нация със запалянковци. Ицето е велик във футбола и да си се занимава само с него.

155

ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИИ

преди 11 години

Голям смях! Какви студенти , какви протести? Поредната сценка измислена от мозъчният тръст на Герб . Тия явно наистина са доста ***. Даваха го събирането по новините - пенсионери ( нали уж бяха електорат на БСП ? ) , *** и тук -таме някоя физиономия на човек на средна възраст , но студенти така и не видях. Една *** сама си каза - докарали ги от село с автобус и плащала кметицата от Герб. Тия яко пари наливат - докарали хора от Бургаско чак. Стоичков мънка нещо пред почти празна зала ( поне да му бяха написали словото ). Щял да плати наема от 10 -15 хилки ... да бе взехме че повярвахме.

154

болнио мозък на Цвъ.

преди 11 години

Такова мероприятие може да сътвори само болнио мозък на Цвъ. Цвъ..... интересно къде беше дежурнио камион със прасетата-протестанти, както при оставката пред НС.

153

Анонимен

преди 11 години

Х.Стоичков ,не е по-лош от предишните кратуни !

152

Халтурко

преди 11 години

Този път Камата си отбеляза автогол! Но едва ли си дава сметка, че го използват за проникване , а после ще го изхвърлят - като презерватив !

151

Жик-Так

преди 11 години

В стилистиката на култови те им фрази, предизборният слоган на коалицията ГЕРБ-Ицата:"Вие докато садите картофи, ние ще ви ... мамата!"

150

анонимен

преди 11 години

Тук все повече замирисва на комунизъм.

149

мир

преди 11 години

искам нови лица в парламента все ми е едно кой ги води, важното е да се измете тази политическа класа, крадлива , нагла и алчна.

148

анонимен

преди 11 години

Плюйте нещастници , плюйте .Не помните най голямата радост по време на сбъркания перйод кой ви носеше. Кой изкарваше хората по площадите след победа.Тази нация все повече се лумпенизира.

147

хадес

преди 11 години

САМТАЙМС, УИН-САМТАЙМС ЛЮН