235

йкгк

преди 11 години

Дано да падне ядрена бомба над Австрия, а на австрийските *** дето са в България със зъби ще им прегризем гръкляните.

234

kali

преди 11 години

Я па я дето викаше дядо. Не била собственик на енергийни ресурси. Че кой е собственик в собствените ни държава Австрийска компания ли. Я да се приключва с тоз ЕС че вече ми писна от крадци.

233

Ангела Меркел

преди 11 години

Европа се крепи на ЯСНИ правила, това не сме длъжни ние с вас да го знаем ! Определено добре го знаят Петър Стоянов, Кунева, Доган, Симеон, Р.Овчаров, Станишев, Костов, Борисов и останалите работили за унищожаването на Българската държава !Плащаме неустойки милиарди за няколко милиона комисион за глутниците, това е икономиката на България за 24 години ! Кой иначе ще трае такива миризливи проклетници да управляват европейска страна ?

232

il_cho

преди 11 години

ми да ги съдим и ние...

231

i az neznam kav sam

преди 11 години

Eh mama mu stara za taz darjava zapo4naha nadejdite da mi umirat.

230

Joro m

преди 11 години

EVN-кьде скрихте служебните коли с които се разкарвахте като бизнесмени.стойте си на осраните си гьзове да не стане по лошо.

229

Анонимен

преди 11 години

до AZ Господине, възхищавам ви се, че още можете да се насълзявате. Мене лумпенските утопии ме докарват до тиха лудост.

228

Анонимен

преди 11 години

какво намаляване на чиновници бълнуват? Вижте в някой по-малки общени, не само че не намаляват, ами за да си оправдаят високоте заплати са измислили "Дирекции по ..... В някой от дирекциите има само директор, в други директор и 1-2 души персонал.

227

dedoviami

преди 11 години

КАК СТАВА ТАКА ЧЕ ХЕМ ИМАМЕ АТОМНА ЦЕНТРАЛА ,ХЕМ СМЕ МАЛЬК ПОТРЕБИТЕЛ,А ТОКА Е ТОЛКОВА СКЬП!?

226

Анонимен

преди 11 години

KOI DADE NA EVN I PARNOTO I TOKA?????ABSOLLIYTEN MONOPOL!!!!!!!!

225

от Бургас

преди 11 години

EVN *** мръсни вън от България. Редовно получавам надписани сметки,включително и сметка за помещение, което притежавам, което не се ползва от месеци и никой не е ползвал ток от там!!!! ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ ВЪН ОТ ГРАДА МИ!

224

Анонимен

преди 11 години

"От юли 2012 г. до март 2013 г. "ЕVN България" от изкупуване и заплащане на енергията, произведена от възобновяеми енергийни източници, е загубила 100 млн. лв." - Ами така ще е когато енергината мафия, особено зелената се е погрижила отдавна държавата, чрез нашите пари, включително и от пенсионните фондове да изкупува прекалено много зелената енергия и да я включва в нашите сметки за ток, на прекалено високите надпазарни цени! Така ще е! Ние ще си плащаме сега и на монополистите, като ЕВН за да може те да си платят задълженията!

223

Angel83

преди 11 години

То е ясно, че зад "ВЕИ"-тата стои Иво Прокопиев. Направил е така, че 1 мегават час да струва 500-600 лева и това се продава на енергийните дружества. От там идва и високата крайна цена на тока. Като цяло в АЕЦ "Козлодуй" един мегават час се продава за около 60 лева. Какви ги върши този скандален бизнесмен искам да попитам аз и кой му дава това право на свобода?

222

дарин василев

преди 11 години

ВЕИ фирмите тровят българската енергетика. Техните собственици ги използват да точат държавата и понеже там парите свършват се мъчат да ги вземат от народа чрез високи сметки за ток.

221

НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ

преди 11 години

ЧИЧКО ВОЛЕН Е ПРАВ,ТОВА Е ИЗХОДА,СТИГА КАСИЧКИ ЗА ПАРИ,КОИТО ПАРИ ИЗТИЧАТ НАВЪН

220

Таня

преди 11 години

"Австрийците твърдят, че с прилаганата регулация на цените умишлено са засегнати интересите им " - а нашите интереси не са ли засегнати с високите им цени.Ззначи да умираме от глад, но да плащаме високите им сметки, че видите ли щели да се разорят

219

perfektnata_burq

преди 11 години

Ами ако не бяха ВЕИ-тата да извиват ръцете на ЕРП-тата нямаше да се стигне до този сценарий. Наглостта на енергийната мафия, която се представлява от Прокопиев и банката на Бориславова, няма карай. Да не говорим, че половината министри в кабинета са тяхно производство.

218

Анонимен

преди 11 години

Тия искат да ни съсипят държавата и както е тръгнала работата ще успеят.

217

Iva Hikova

преди 11 години

Големи пари се изкарват от тези ВЕИ-та, вместо да даваме пари за саниране да инвестираме и ние в по някой панел на покрива на панелките, че да си избием парите от високите сметки. И без това сега повечето инсталации са на обработваема земя, която е жалко да се бетонира, а и ще спестим пари да санираме, та ще станем още по-еко. Няма само олитгарсите да печелят от този толкова добре обезпечен от държавата и нашите пари бизнес.

216

Анонимен

преди 11 години

До AZ Бюрокрацията в ерепетата е най-малкият ни проблем. Цялата държава се е вмирисала на корупция и хаос. А хората вегетират като амеби. "Демокрация".