41

Анонимен

преди 11 години

Психотронно въздействие. Казах ви.

40

предлагам...

преди 11 години

...първият ден без самоубийци да го броим за празничен...

39

ф-1

преди 11 години

Отчаянието на голяма част от хората в безизходица е НЕПОНОСИМО.Безработните хора в БГ са най-много от цяла Европа като процент.Фирмите бездействат, смазани от бюрокрацията на държавата и неравнопоставеноста в сравнение с олигарсите и мутрите. малкото спечелените пари отиват за заплати, енергия и процентно високите осигуровки и всевъзможни таксиАко не бяха приходите от имигрантите,изхранващи близките си у нас, финансите на държавата биха свършили.Хитреца това го знаеше добре и затова избяга

38

Анонимен

преди 11 години

za vsi4ki bedi sa vinovni prehodat i vsi4ki patii ot samoto mu na4alo ta i do sega. horata obednqha pod nulata a s tova i oglupqha. nqma pari za razdane,otglezdane, obrazovane,za zdrave,za tok,gas,voda i umira

37

Пешо

преди 11 години

До Конспиративна Теория; Предупреждавах за стремежа на глобалистите да установят диктатура над целия свят и че тия ПРО щитове ще се използуват за психоатаки и контрол над хората но глас в пустиня. Е честито! Това е едно от десетките средства за изтреблението ни. А тия тук още разиграват партийни избори?

36

Конспиративна Теория

преди 11 години

Като са толкова "безвредни" и "безопасни" що никой не излезе и да каже в прав текст какво точно е това?!?! А само плюнчене и мрънкане?!?! :( Ами този велик "ЗАЩИТЕН ЩИТ" изпънат над страната ни от "големите ни НАТО-вски приятелчета"?!?! Може би е "страшна случайност" как ЩИТЪТ беше разпънат над Италия и Майка България и няма и няколко дни... Идентични Земетресения...къде? Точно Италия и България! Брей брей брей... КАКВА НЕВИЖДАНА СЛУЧАЙНОСТ! Даже и трусовете бяха в определен диапазон от време!!!

35

Конспиративна Теория

преди 11 години

Много ми е интересно.... защо си мислите,че всичко със тия зачестили "самоубийства" и масова психоза на Българите е случайно?!? А зачестилите онкологични и респираторни заболявания?!?! :( Май почти никой вече НЕ СИ СПОМНЯ или "не му е изгодно" ДА СИ СПОМНЯ хубавите летни вечери на миналата година,когато всяка Божа вечер от балкона ми в "Люлин" виждах МИНИМУМ по три до седем "КЕМТРЕЙЛС" самолета!! Чийто "следи" впоследствие ставаха на солидни "ОБЛАЦИ"?!? Но какви ли "ОБЛАЦИ"?!? Що никой не каже?!

34

112

преди 11 години

Хем в болница, хем са се обадили на 112?!?!?...Бас ловя, че линейката е закъсняла !!!

33

Настан

преди 11 години

Герб ни закриха болницата в Девин и сека пътуваме 50км до Смолян.Хиляди народ ГЕРБ оставиха бе здравеопазване.И колко още жертви ще има.....

32

Гроб

преди 11 години

Браво за здравната реформа.Боко и Цецо големи успехи имате

31

?

преди 11 години

АБЕ БЕЗРАБОТЕН-НЕЗДРАВНО ОСИГУРЕН ОТКЪДЕ ДА ВЗЕМЕ ПАРИ ЗА ЛЕКАР......ДА ВИ ПЛЮЯ НА ОСИГУРЯВВАНЕТО-А АКО ТЕ ЗАБОЛИ НЕЩО ТРЯБВА ПЪРВО НАПРАВЛЕНИЕ АМИ Ч1ОВЕК ЩЕ ПУКНЕ ДОКАТО 4АКА БЕ.....ДА ВИ ПЛЮЯ НА СИСТЕМАТА ....ТОВА НЕ Е ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ-ТОВА Е ПАРИСЪБИРАНЕ С ОПИТ ДА СЕ УМОРИ НАРОДА

30

26 Истината

преди 11 години

Утре за теб да четем в тая рубрика, продажник нещастен, и за господарите ти, да виснете всичките на въжето по стълбовете на енергото и базовите станции на крадливите оператори, обесени на мрежов кабел. И бездомни кучета да ви ръфат докато *** ви крадат дрехите и някой с нетрадиционна селсуална оринтация ви употребява. Това сте докарали - дано го изсърбате до дъно.

29

ЕвроПси

преди 11 години

30,Извънземните правят маневри с ново страшно оръжие!За това много хора полудеха!

28

Анонимен

преди 11 години

Народе, 5 века турско робство не можа да те унищожи, но "демократична България" ти *** майката! Да гният в ада всички мръсни ***, които продадоха България и жертваха народа в името на дребните си мошенически интереси.

27

внимание

преди 11 години

Хора ходете с каски и с пожарогасители, по възможност по далече от високите блокове да не ви падне някоя факла, а също с противогази за да не се задушите от дима на изгорелите гуми от ***, с бронежилетки и други средсва за защита от полудели за саморазправа ***.

26

Темерут

преди 11 години

поне три пневмонии съм преболедувал на крак, едната от които в казармата, както е тежка болест, така и не е кой знае какво... всичко е до съпротивителни сили на организма... Нерядко има и починали от пневмония, което поне за мен е почти, като да си отидеш от настинка... На мен ми се струва, че може би са му поставили диагноза пневмония, а човека е смятал, че има онкологично заболяване на белите дробове и за това се е хвърлил от болницата...

25

Анонимен

преди 11 години

HARP м.....ви! Престанете да ни облъчвате! Не остана народ тук!

24

zeit

преди 11 години

ЕЕЕ що не се е запалил бе....

23

Анонимен

преди 11 години

Кой знае колко пари са му поискали на човечеца. Сигурно е безработен ссъс семейство и е решил по-добре смърт отколкото мизерия. Докъде ни докараха ББ и съдружие. До сега чак толкова самоубийства не е имало.

22

Анонимен

преди 11 години

Боже, къде живеем, какво стана със страната ни, с народа ни. 23 години ни управлява октопод, народът изчерпа психическите и физическите си сили. При недохранване най-напред се уврежда мозъкът. А и при непрекъснатия психически ТОРМОЗ, за който ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ, от Топлофикация, Енерго-, водоснабдяване, данъчни институции, осигурителни институти, които със съгласието на правителството буквално нагло, безскрупулно и зверски изтезават хората, естествено идват крайните решения.