5

морски

преди 11 години

Имах щастието на отида точно в този храм през 2009год. , и там се почуствах в друг свят !! Нямам думи нещо невероятно Това е цял затворен град , като Пагодата е точно по средата , и в нея има 8 косъма от брадата на Буда . В нея не се влиза ,просто няма врати . Направих стотици снимки , от красиви,по красиви !!!

4

Продължение на 2

преди 11 години

В други райони пък вечерта на Сирни заговезни ергените мятали огнени стрели в дворовете на онези момичета, които харесват. Това бил начин момъкът да намекне на момата за своите чувства. Близките на момичетата уж се ядосвали и мърморели уж сърдито "Брей, ще ни подпалят къщата!" Но всъщност се радвали, защото, ако хвърлят огнена стрела на двора ти, значи момичето ти е желано за съпруга и се гордеели, ако стрелите са повече на брой - значи не един ерген харесва дъщеря им.

3

!

преди 11 години

Снимка 2и будисткия монах пред храма

2

Последната снимка е

преди 11 години

много красива и екзотична.Относно първите снимки: В други райони обичаят се нарича "Ората копата" и е съпроводен с обредно изричане на текстове с еротичен смисъл. Около къщи, в които има моми за омъжване, ергените въртят огнените "оратници" и крещят: "Ората копата, дай ми, дядо, момата, да я водя в гората, да й сека хурка, да ми даде п/ка! Ората копата, дай ми дядо момата, да не ти се/а на брадата!" Никой не се обиждал от този текст, защото на този ден дръзките шеги били допустими.

1

Анонимен

преди 11 години

Къде е описанието на последните 3 снимки?