13

гробарят

преди 11 години

Аплодисменти и адмирации за бг медиците ,поне те показват,че са способни и можещи хора,макар,че са със смачкано самочуствие и авторитет.

12

ЖЕНА

преди 11 години

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ТАЗИ КОРАВА БЪЛГАРКА. НЕКА СЕ РАДВА НА ЖИВОТА И НА БЛИЗКИТЕ СИ. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И НЕВРОХИРУРЗИТЕ ОТ БУРГАС., КОИТО СА ПОМОГНАЛИ НА ТАЗИ БЪЛГАРКА. ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ ПОЧИТ И УВАЖЕНИЕ , А НЕ БОЙ И ОБИДИ КАКТО В НЯКОЙ ДРУГИ БОЛНИЦИ. ПОЗДРАВИ И ЗА МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ , КОИТО СА ОБСЛУЖВАЛИ БОЛНАТА И СЪЩО СА ДОПРИНЕСЛИ МНОГО ЗА НЕЙНОТО ПОДОБРЯВАНЕ.

11

тангента19

преди 11 години

ВСИЧКИ ИМАМЕ ПО ПЕТ ТУМОРА - БСП , НДСВ , ДПС , ГЕРБ и АТАКА . И ДА НИ ОПЕРИРАТ ВСЕ ЕДИН ЩЕ ОСТАНЕ . КРАЯТ Е ЯСЕН ........

10

Анонимен

преди 11 години

NE SA PRITESNQVAITE ,NAUKATA NAPREDVA . V SKORO VREME NE NQKAKVI PROSTI TUMORI 6TE BADE SPOSOBNA DA VADI , NO I OT DEBELITE KOMUNISTI4ESKI GLAVI KOMUNISTI4ESKITE TUMORI 6TE VADI . I TOGAVA NEMA DA NI SE NALAGA DA GI TEPAME . TE SAMI 6TE SI MRAT KATO BEZMOZA4NI . BRAVO NA NAUKATA

9

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 3 Същото е и в училищата,добрите учители се пенсионираха,а дойдоха млади с купени дипломи и нищо не разбиращи!

8

морския

преди 11 години

Да ни е жив и здрав д-р Недев , златни ръце има. Сега спаси поредния човешки живот. Господ здраве да му дава. И на мен помогна преди години

7

boqn4o

преди 11 години

Ще обвинявате вие лекарите в България до един момент, в който няма да има кой да ви лекува, щото системата в момента се крепи на косъм буквално. Ето ви пример, в който в чужбина не успяват да излекуват пациент и после в България го излекуват. И има много такива случаи. Преди да обвинявате лекарите в некомпетентност и непрофесионализъм се замислете 1во дали вие сте професионалисти и 2ро вие какво правите за да си запазите здравето - пиете ли, пушите ли, преглеждате ли се редовно?

6

Петьо

преди 11 години

Горкичката? А аз сигурно имам 10000 в тиквата, щото още като прочета новините какви магарии стават и ми се драйфа. А колко хора сме болни от какво ли не и от ядове язви хванахме?

5

Анонимен

преди 11 години

Браво. Да е жива и здрава жената и лекарите, които са я оперирали. Дай боже повече такива новини да излизат.

4

Анонимен

преди 11 години

Ето това е една наистина добра новина

3

Анонимен

преди 11 години

Д о Анонимен аз съм здравен работник и съм на 53г кражби в болниците винаги е имало при разпределяне на парите винаги е било нашите хора и после каквото остане за другите проблема е в обучението на лекарите и въобще здравния персионал по вечето млади вземат дипломи с пари а малкото които имат знания бягат на вън защото тук за да се добереш и практикуваш на добро място трябват връзки като корабни въжета старите лекари си отиват и сега болницисе се пълнят с хора с дипломи но нищо не разбиращи

2

Анонимен

преди 11 години

Живи и здрави да са лекарите! Дай боже повече такива кадърни и всеотдайни да има! И да не дерат много кожи,че българинът е колкото болен толкова и беден.

1

Анонимен

преди 11 години

Българинът просто е загубил доверия в нашата здравна система. И то в 99% от случаите с право. Браво на нашите в тази ситуация, но нека се замислим над следното. Колко такива новини излизат? А на повечето, които не са стъпвали в болница им е бедна фантазията за мизерията. А тези които работят трябва да се примиряват с кражбите и простотиите на лекарите, които са породени само и единствено от неадекватната политика. Рибата се вмирисва просто от главата.