901

Янко

преди 11 години

Защо Боико Борисов твърди че няма такъв запис,защо твърди че е ходил на прокуратурата за да разговаря,кой хиди да разговаря в прокуратурата,

900

Анонимен

преди 11 години

Кольооо , Кольоооо и 2009 ги даваше същите резултати ,а тя ква стана май социологията нещо не ти се отдава . Да вземеш да се откажеш докато е време ,че си смешен.

899

????аналогия

преди 11 години

За какво бягство се говори?Протестиращите поискаха ли оставка ? Поискаха.Бойко е човек демократ и веднага отговори на исканията.....факт.Когато в 41 Народно събрание му искаха Вот на недоверие , той им поиска Вот на Доверие!Последователен и отговорен!

898

таро

преди 11 години

Започнаха , платените социалог, проувания за изборите ,,,, като помагало за бъдещо фалшифициране на изборите

897

КОЙТО

преди 11 години

ОТ ЦЯЛАТА СТАТИЯ НАЙ- ВАЖНО Е ПОСЛЕДНОТО ИЗРЕ4ЕНИЕ: КОГАТО ВСИ4КИ КРЩЯТ ВСЯКАКВИ ВРЕЛИ-НЕКИПЕЛИ, ГЛАСЪТ НА РАЗУМА НЕ СЕ 4УВА''! И ЯВНО ДБГ Е ПАРИЯТА НА РАЗУМА ,КОЯТО БИ ТРЯБВАЛО ДА УПРАВЛЯВА ,АКО ЛИ НЕ, ВЛИЗАМЕ В ГОЛЯМА КРИЗА ОТВСЯКЪДЕ !

896

Анонимен

преди 11 години

izbiaga zashtoto nemoze da opravdae tova koeto e otkradnal i triabvashe da vleze v zatvora

895

Майна

преди 11 години

Бойко направи това, за което ревахте - искахте оставка - ето ви оставка. Тва комунист доволен няма, все му е криво щом не са на власт. Пак ще ви удари и на изборите и пак ще ревете, че не са честни. А кога печелехте едно време с по 99,9% за БКП МНОГО ЯЕСТНИ БЯХА ВИНАГИ. Семката ви запартъшка!

894

радомирска среща

преди 11 години

До ИзберателЕх колко сте смели тука , а да видим как ще го направищюш

893

Анонимен

преди 11 години

89% от българите: писнало ни е от комунисти и повече не искаме да ги виждаме.11% от българите: ако видим Станишев на живо, вероятно ще го пребием с камъни.

892

трудещ се

преди 11 години

Ихаа,сега соц агенциите ще напълнят касите,раз разлика от нас обикновените трудови хора .

891

анонимен

преди 11 години

МЕГЛЕНА КУНЕВА НОВИЯТ МИНИСТЬР-ПРЕДСЕДАТЕЛ

890

анонимен

преди 11 години

ШУТ ПО *** НА БАНДИТА БОРИСОВ

889

Анонимен

преди 11 години

"Руснаците, независимо дали са примерни граждани или престъпници, обожаваха Кипър заради гореспоменатите причини, както и заради данъка печалба, който е в размер на едва 4%. Кой не би харесал подобна данъчна ставка? Всичко това постоянно привличаше средства, като руснаците бяха най-активни. до мишо бирата:май бг не с най ниски данъци

888

Сула

преди 11 години

Кольовците спокойно да се преименуват на лъжльовци.Пак се опитват да пробутват Пръмова.Тая спокойно може да си нарече партийката ... на селянитеили ...на мошениците.Само да не използва България,защото за тези това е тази страна,територия,тази държава.Както и да се преименуват,са си все същите комунистически отрочета.Като динята:отвън зелена,срежеш ли ячервена(в редки случаи-жълта).

887

Анонимен

преди 11 години

BATE BOIKO SUPERMEN OLE OLE OLE

886

Анонимен

преди 11 години

БОЙКО СИ ТРЪГНА, ЗАЩОТО ИНАЧЕ ПЛАТЕНИТЕ *** НА ДС ЩЯХА ДА УДАВЯТ ПРОТЕСТИТЕ В КРЪВ. ТАКИВА БЯХА ИНСТРУКЦИИТЕ.

885

тато

преди 11 години

Тиквата се уплаши и избяга като заяк .Това са възможностите на една мутра,толкова му е ума в овчата глава.ЗАТОВА КАТО ОТИДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ОТНОВО ПЪРВО ПОМИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕСЕ ЗА КОГО ГЛАСУВАТЕ ,ИМА ЛИ ПОНЕ КАПКА УМ В ГЛАВАТА ТОЗИ ЗА КОГОТО СМЯТАТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ А НЕ КАК ИЗГЛЕЖДА И НА КАКЪВ СЕ ПРАВИ.БОГ С ВАС И ДА ВИ ПОМАГА.

884

Изберател

преди 11 години

Аз съм от тия проценти ,дето ако срещнат Будата ще му се изплюят в наглата сикаджийска мутра

883

гост

преди 11 години

и кой плати за проучването??

882

Анонимен

преди 11 години

Аааа не сте прави.Батко е у Хепито.Той там редовно боцка.Даааа.