555

Умник

преди 11 години

До ss Ти него не го мисли. Той е достатъчно кадърен, за да не е на улицата. Гледай ти къде ще бъдеш по това време, умнико. Ти ще бъдеш на улицата, който и да дойде на негово място.

554

Рефер

преди 11 години

До Анонимен Бързай, ритай. Изритваме смешника и на негово място слагаме драматика Кольо Босия.Не губи време.

553

келнера

преди 11 години

айдеееее робиии теглете кредити за саниране ,пък как ще ги връщате си е ваш проблем ..така ми е наредено отЕврейския Съюз и задокеанската Империя на Злото ..в краен случай с учителя ми Буда ще ви купим по палатка ,все пак в 21 век сме и това са днешните ценности на ЕС , НАТо и прочее *** ...

552

ss

преди 11 години

тоя *** май плаче за бой.аз го виждам до месец на улицата с трудовата книжка в джеба

551

Анонимен

преди 11 години

ами стойте си в панелните кимизарници, докато не ви паднат на главите. Човека ви говори, а бай *** и андрешко само знаят да плюят. В България се харчи 5 пъти повече енергия за същите неща като в Европа, каво не ви е ясно? Аз направо бих ги бутнал, някакви соц-недоразумения. Панелката да не би да е дом за нормален човек, това е за скотове!! Същото като правец 16, мраз, чушкопека и москвича, предмети от и за нрандерталци. После се чудете що сте бедни, то е очевидно.

550

Анонимен

преди 11 години

ВСИЧКИ ЖИЛИЩА В БЪЛГАРИЯ СА ВАШИ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, НО НЕ СИ ПРАВЕТЕ СМЕТКАТА БЕЗ ГОСПОДА - ИИСУСА., ЗАЩОТО ТОГАВА НЯМА МИЛОСТ.

549

Анонимен

преди 11 години

ще излезем на палатки със сигурност пред президентството

548

hhh

преди 11 години

Какво ще санират?Соц. панелките са по-здрави от новите псевдо жилища построени с цел бърза печалба!Плевнелиев е карикатура на строителни интереси...***

547

този номер на други

преди 11 години

" ИЛИ ВИ "САНИРАМЕ" т.е. ОБИРАМЕ ЗВЕРСКИ И ДЕСЕТОКРАТНО, ИЛИ ТРЯБВА ДА ИЗГОНЯ МЪРЗЕЛИВИТЕ *** ВРЪЗКАРИ ОТ МИНИСТЕРСТВАТА щото няма с какво да им плащам.ПП. За 4 хил лв. съм си сложил всичко по по най марково.

546

Попов

преди 11 години

До До ПоповНе , не задача на санирането " проверката на връзките и (основни носещи елементи) за други сгради.

545

До Попов

преди 11 години

А проверката на връзките между панелите,ВиК,Ел. инсталацията?Има 40 годишни панели.Пак повърхностни изказвания и коментари.

544

Анонимен

преди 11 години

САНИРАЛ СЪМ И ОТ ВЪН И ОТ ВЪТРЕ ПАНЕЛКАТА СЛОЖИЛ СЪМ ИЗОЛАЦИЯ НА ПОДА. ТАВАНА СЪЩО ОТ ВЪТРЕ СЪМ ГО ИЗОЛИРАЛ И ВСИЧКО ТОВА С КРЕДИТ ОТ БАНКАТА. А СМЕТКАТА МИ ЗА ПАРНО Е ПО ВИСОКА ОТ ПРЕДИ ДА ПОСТАВЯ ИЗОЛАЦИЯ ВЪПРЕКИ ЧЕ ОТ 2 ра СТЕПЕН НЕ СЪМ ОТВАРЯЛ РАДИАТОРИТЕ. КАК ЩЕ МИ ОБЯСНИШ ТОВА *** СКАПАН? КОЙ ЩЕ МИ ПЛАЩА КРЕДИТА ОТ БАНКАТА КАТО ВМЕСТО ДА ГО ИЗПЛАЩАМ ГО ДАВАМ НА ТОПЛОФИКАЦИЙКАТА? ОТИВАЙ СИ НА СЕЛО И НЕ МИ ВДИГАЙ КРЪВНОТО ЧЕ ШЕ ГО НА.УТАМ НА ЦЕЛОТО ТИ ДОМОЧАДИЕ.

543

Прокопиевчо

преди 11 години

или се махай от президенството или ще свършиш с главата в тоалетната чиния.Малък самозванец.

542

инж.Попов

преди 11 години

До лицето Плевнелиев за негова информация , ако не знае .Какво означава САНИРАНЕ.Като дума и значение : sano здраве, лекувам Като действие,превантивен процес :подмяна на дограми и стъклопакети ;полагане на топлоизолационна система по фасадите на сградата ;полагане на топлоизолация по подовата плоча над сутерена ;обновяване или подмяна на покривното покритие (керемиди, хидроизолация, обшивки ), и едновременно с това полагане на топлоизолация ;обновяване на общите части

541

alisa

преди 11 години

Уважаеми г-н П................kato se kachi na Prezidenskia stol ,na kogo si prezident na bogatite i na tez ot GERB zashto ne otidesh v provinciata da vidish s 300 lv zaplata kakvo mojesh da napravish

540

Коко

преди 11 години

На палатки - правителството на ГЕРБ!

539

перко

преди 11 години

Уважаеми г-н Президент,След Вашият призив. след призивите на г-жа Павлова , че санирайки жилището си , сметките за отопление може да ми намалеят до 40 % , останах изумен , че след като направих всичко това , след като намалихте цената на газта , се оказа , че получих с 25-30% по висока сметка , от тази преди санирането.Студена зима, много празници и ..... изплащане на години за безмислено итеглен кредит.Така , че обърнете се по добре към Топлофикацията и на тях им обяснете понятието - енерги

538

Анонимен

преди 11 години

еййй, обяснява ви се и от него, и от нормалните хора от нормалните държави, колко е важно това саниране и енергийната ефективност, а вие пак си ревете едно и също. маааарш да се палите, че ми писна от глупостите ви.

537

7

преди 11 години

МУХЪЛ......

536

саниран

преди 11 години

Ако нещо не се произвежда колкото и да пестим пак няма да връзваме двата края. Колкото и да е санирана панелката ако няма отопление в нея не става топло.