440

Влюбена във властта!

преди 11 години

Кой го харесва? През последните години живял ли е в МИЗЕРНА България ? А броил ли е стотинки да си плати тока? Нямал ли е достъп до здравеОПАЗВАНЕ? Защото все повече хора тънат в мизерия заради политици и олигарси.Как Плевнелиев направи селекцията впрочем? Чисти ли са тези хора или опорочени от предишно дирибействане в други кабинети?

439

Арго

преди 11 години

Харесват,не харесват,що за глупаво заглавие!Човекът е назначен да подготви изборите,Плевнелиев е умен човек и доказва,че може да подбере хора,но виждаме,че и много безделници има,които нямат какво да правят,а се мотаят и се мислят за голяма работа,като стачкуват.Крайно време е да намерят на безделниците малко работа,че то само мотане по улиците не е добре,после ще кажат,че нямали левче за хляб,/но за цигари и кафе винаги ще се намери/.

438

измама!!

преди 11 години

Благодарим от сърце на протестиращите , че ни докараха на главите тоя тъмночервен комунистБлагодарим от сърце и на майките им,На сестрите им и на всичката им женска рода.Консенсусната фигура - шпионин на две-три разузнаванияАман от чуждоземциКомунистите го харесват- има си хас, та нали това си е тяхна рожба- червена номенклатура

437

глупости

преди 11 години

кои са тези всички. В неделя ще ги видите колко го харесват

436

Weihnachtsmann

преди 11 години

Искам да се събудя от този кошмар.

435

Демис Русос

преди 11 години

До Виктор. Да. Съгласен съм.

434

Виктор

преди 11 години

Волен Сидеров прави изключение.

433

Демис Русос

преди 11 години

Заглавието е толкова абсурдно, че не може да се опише с думи. Тези престъпни *** ще ги гоним вече с камъни.

432

Анонимен

преди 11 години

Не ви ли стана ясно,че целокупния български народ е отдавна целопродаден...

431

Мусолини

преди 11 години

Ето какво представлява бащата на Марин Райков.В официалната си биография Райко Николов не казва и дума за това, че като млад офицер от ДС и е изпълнявал тайни мисии в тясно сътрудничество с КГБ на Сталин и Берия в Париж през 50-те За широката публика той е дипломат от кариерата, започнал дипломатическа работа през 1960 г., работил в дипломатическите ни мисии в Париж, Вашингтон и Прага.Правете си изводите.На нас ни трябва фашист или нацист, за да измете тая ***.

430

lewskar

преди 11 години

Тия "нагласени Лакеомекерета" още повече ще я втасат.Измъкване от политическият "октопод"/БКП и производните му през годините/ НЯМА.НИКОЙ РАБОТИЛНА ДЪРЖАВНА СЛУЖБА ИЛИ УЧИЛ В ЧУЖБИНА ПРЕДИ 10.11.1989 НЕ ТРЯБВА ДА Е ВЪВ ВЛАСТАИначе те Лакеомекеретата нямат свършване,те ще си вадът от ракавите а вие ще викате браво Ей какъв заек извади ,а ..Ще д*хаме супата още докато неразберем простата истина ....тази държава е на БКП а вие работите за тях със заплати по-ниски от ТАМБУКТУ

429

Филип 31

преди 11 години

още един нов мошенник с ново лице ,много кратно съм го казвал без гражданска война няма д амине

428

nasko

преди 11 години

До Гюро Михайлов naistina si GOLIAM GIURO MIHAILOV - NISHTO NE SI OTBRAL!

427

Анонимен

преди 11 години

е значи всички са ***

426

БЕЗ МЕН- ОКОНЧАТЕЛНО

преди 11 години

" Отрядът Чавдар " се е клонирал на степен безкрайност ! Като го гледате този на снимката горе- приличали ви на дипломат или на син на дипломат ! Повръща ми се от тези свинари, които се правят на буржоа !!! Държавата ни пропадна от свинаро- *** династии вече 68 години !!!

425

Анонимен

преди 11 години

Правителството е на задкулисието. Доказателства:1. Плевнелиев доста разиграва коня за да печели време. Време за хиляди натъкмяния с разните му кръгове, посланници и за консултации-пазарлъци.2. Пускани бяха в пространството кандидати които не желаеха да станат премиери и министри, но така че да се отлее гнева народен.3. До последно истинските играчи на възловите министелства са пазени в дълбока тайна.4. Ходовете на правителството ще са най-силното доказателство :-)5. Старото правит. действа!

424

Анонимен

преди 11 години

Всички от мафията харесват това "наше" момче.

423

анонимен

преди 11 години

И кой харесвате *** нещастни! Ние, живеещите в България за нищо не ставаме! Отровени сме от комунистите, пропили са ни мозъка!Зомбирали са ни!Щом като години наред ни свалят кожите, а ние мълчим!

422

анонимен

преди 11 години

Червен картон и за този неориентиран политически ***

421

nanko

преди 11 години

Vidi se e nasho mom4e prateno da uchi na zapad, obrazovano i razvivano, s evropeiski manieri - dobre 6te upravlqva plebsa