282

Стършел

преди 11 години

До Анонимен - За разлика от Вас и госпожата от снимката, аз не говоря против държавата си България!....и благодаря от такива грижи, като на Йотова, Моника, Хохегер, Станишев/Вигенин, Първанов и т.н. и т.н......от това тяхно и ваше обгрижване сме така "добре".

281

valenzeto

преди 11 години

0 4 ОтговориБоСимеоноv Извинете, абе не мога да се сетя кои бяха онези политици, които ви говориха, че ще влезем в Шенген през 2011, след това през 2012г. az NE moga da razbera kak ne razbirate ce ot nas sashto zavisi nqma kak da sme tapi iuporiti kradlivi arogantni prosti i nqkoi da ni iska aide vse BB vi vinoven abe aide promenete se parvo vie ot tam se zapocva a ne da sme ovce pak da se mislim za golqmata rabota aide de

280

Фън Шуй

преди 11 години

Леле, много е грозна тази бе хора!

279

Анонимен

преди 11 години

Жалко е да. Щяхме да се отървем от толкова *** наши събратя... И аз много съжалявам.

278

Анонимен

преди 11 години

OOOOOOO PREMESTIH SI GO......

277

БоСимеонов

преди 11 години

Извинете, абе не мога да се сетя кои бяха онези политици, които ви говориха, че ще влезем в Шенген през 2011, след това през 2012г. Дето само една стена им оставало да измажат...нещо така да ви напомнят техните изявления...някой сети ли се?

276

аз

преди 11 години

Тази Йотова става все по-нагла. Има ли мисловна дейност? Голяма глава и *** мутра. О, нещастие! БСП лидерка.

275

Анонимен

преди 11 години

Йотовица нека да посочи какво е направила за приемането на страната в "Шенген" и после може да се тюхка колкото си иска.

274

Анонимен

преди 11 години

До Стършел А ти си много загрижен за България,и освен тебе никой друг не трябва да се грижи за България.

273

Анонимен

преди 11 години

Г-жа Йотова и вие както депутатите сте вече БИВШИ!

272

ASO

преди 11 години

XAIDE TAPO PAR4E IZ4EZVAI 6TE TI VKARA TVOQ LIDER GOL TAKMO OT V4ERA NE SI ZAKYSVALAPATKA TAPA

271

Анонимен

преди 11 години

Я тая много ги разбира работите,да доиде да седне и на моята работа.

270

Анонимен

преди 11 години

И благодарение на тази мадам и партията която представлява не сме в Шенген.

269

Стършел

преди 11 години

Илияна Йотова е евродепутата, който най-много говори против България в Европарламента!....за да може после Станишев, Моника и Хохегер да "чистят" имиджа срещу милиони. Сега госпожа Йотова се загрижила, че не ни били приели в Шенген....от нагла, та по-нагла!

268

Анонимен

преди 11 години

За всяко нещо-разрешение от Брюксел!!!Скоро и за по голяма н...а ако ходим трябва да ги питаме!!!Докога ще стоиме в скапания евросъоз???Нямаме ли национално достойнство???ЕС е изгоден само за тези които са на власт и за мафията,което е почти едно и също.РЕФЕРЕНДУМ за напускане на съюза!!!Колкото по-бързо толкова по-добре.Иначе ще си ПРОСПИМЕ държавата!!!А за 7-те,които са против-ВИЗОВ РЕЖИМ и 25% УВЕЛИЧЕНИЕ на МИТАТА!!!Тогава да им гледам сеира как за Азия ще заобикалят през Украйна и Русия

267

Анонимен

преди 11 години

Да, тежка присъда е, която вие със самодоволните муцуни, отишли на добра служба и заплата в Европейския парламент, се на..ак..хте докато постигнете, нали другарко, дебела и нагла! Ама то кога комунист НЕ Е БИЛ РОДООТСТЪПНИК! НИКОГА! МАХНЕТЕ ТАЯ СНИМКА, НЕ Й ПРАВИТЕ ДОБРА УСЛУГА НА ТАЯ ДЕТО ВИ ПЛАЩА!

266

Пис офф

преди 11 години

Без Шенген и без ЕС се живееше по-спокойно. Само късопаметните и жълтоустите не го помнят!

265

Анонимен

преди 11 години

За какъв дявол ми е Шенген на мен, обикновеният българин? Че ще нахлуят араби и *** търсещи убежище и ще трябва да ги настанявам в лагери и да се грижа за тях? Далаверата е за политиците и парите, които ще получат по тази линия.

264

Предлагам

преди 11 години

Ана Цолова и Викчо да интервюират ***

263

Анонимен

преди 11 години

Другарко йотова, докато се резхождаш из Европа и злословиш срещу България и нейните правителства /радзлични от твоето/ няма Шенген.