51

Анонимен

преди 11 години

Baby,Vutre li e?Da ...Emi,togava Ox ..

50

Анонимен

преди 11 години

когато става въпрос за дебилни статии ... дннес бг са ненадминати...-

49

Hahaha

преди 11 години

Tochka2e/nai mnogo mi dopadna!Nqma znachenie ot razmera!?da,Nqma nikoi ne obichal boleznen sex:))Milo,Vutre li e?daEMI togava,Ox!

48

ИСТИНСКИ МЪЖ

преди 11 години

значи вече да съм спокоен че не си го виждам от корема, нали така дами ?

47

Kratos

преди 11 години

Това проучване да не е правено от някой оплешиваващ очилат космат дебеланко,с не особено впечатляващо мъжко достойнство? Защото така звучи...

46

сашо

преди 11 години

Може и да съм косимам лекомат/ не като толостолоб/да,да имам леко шкембе, много малко съм оплешивял, НО знам къде е G точката на жената, вие се като пастърва на кукичка, така че още го мога.

45

Анонимен

преди 11 години

мен най ме кефи докато се събличаме да се запознаем...може и като се обличаме така няма как да и объркам името. Тея татуировки ще ме извинявате ама ходещи комикси хич не ме радват, кожен клоун дето на стари години ще си опъва тигрите с кламери

44

Лейди

преди 11 години

"Нямам нищо против мъжът да е стар или беден, но не и двете едновременно."

43

Тина

преди 11 години

До "що за дивотия"Вярно е,че е забавно.Малко ми напомня за прадядо ми,според който днешните млади от нищо не разбират.Негов разказ е как когато са били на фронта,имало такава зима,че не забелязали огромна яма пълна със сняг и целият патрул паднал в нея.На въпроса защо са отишли да паднат останалите,след като са видели първите да паднат,отговор:Кво разбирате вий от война?!Така де,за новородено всички вицове са нови,може да им пробутаме каквото си искаме.Ама на видели и патили хора такива статии

42

1234

преди 11 години

Тая статия напълно изясни "опасния чар" на Коко Динев.:)

41

що за дивотия

преди 11 години

Гледам дамите във форума яко се забавляват със статията, така че ясно колко е вярно всичко описано. Единственото с което съм съгласен е че такива мъже като описаните се харесват на съответният им женски еквивалент , просто те са безинтересни за останалите / или само са използвани като ходещи портфейли примерно, докато "другата работа" върши техният антипод.

40

Аз

преди 11 години

Ами това ми хрумна, мадам Тета. Мен или уоман, все е аз. Не желая да мисля нещо оригинално, простичка съм си. А Вие искате да Ви смятат за тетка ли?

39

Аз..

преди 11 години

Извинявайте анонимний/анонимна Аз, мога ли да ви попитам, защо пишете "Аз"? Не може ли да си измислите нещо по-оригинално.... Искате да ви смятат за МЕН ли?Мадам Тета.

38

До Тина

преди 11 години

И ако пък кичурчето е боядисано, веселбата става пълна. Щото и такива съм виждала.

37

Тина

преди 11 години

Смешното е когато оплешивяващ мъж се опитва да скрие голото си теме с кичур коса отстрани и прехвърлен над "дупката". При малко по-силен вятър става весело >)

36

do 33

преди 11 години

Да ти кажа да не се чудиш, когато сме плешиви не значи че не ни расте косата - да не се ли подстригваме тогава, или ти си мислиш че го правим от суета че да лъжем някого....

35

6u6i

преди 11 години

absolutni gluposti!!!!!!!!

34

Ани

преди 11 години

Аиде стига глупости, шкембе и голо теме секси

33

Блондинка

преди 11 години

Тоя Вин Дизъл ли е на снимката? Тогава не ми трябва да чета статията за перфектният мъж...

32

Блондинка

преди 11 години

Голите мъжки глави са секси, ако са нарочно и напълно обезкосмени.И само тогава, когато косата, която липсва от темето на господина, не е щръкнала от ушите и носът му!