201

селка

преди 10 години

Абе, тоз ненормалник за к'ви "приватизационни договори" говори? Няма ли най-накрая да му обясни някой, че таквоз животно е в МИНАЛОТО!

200

Анонимен

преди 11 години

АТАКА - ПОБЕДА,ВОЛЕНЕ ВСИЧКИ СМЕ С ТЕБ,ТИ СИ НАШИЯТ ВОДАЧ,ТИ СИ ИЗРАЗИТЕЛ НА НАРОДНОТО СТРАДАНИЕ И ЖЕЛАНИЯ,ТИ СИ ЕДИНСТВЕНАТА НИ НАДЕЖДА ЗА СПАСЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ ! НИЕ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБ! ВОЛЕН - ПРЕМИЕР!!!!!!

199

Анонимен

преди 11 години

Българите още не различават Роми от Турци , тоест в България има Роми-Християни , означава че Балгарите също могат да се нарекат ''***''

198

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 225Vie i Vashite losungi ste vredni i opasni. Ne Vi pojelavam da bade ubito vasheto semeistvo no bih iskala da znam che ste v zatvora.

197

Анонимен

преди 11 години

Национализация сега!Всеки който говори за още повече либерализация трябва да бъде убит заедно с цялото му семейство!

196

Анонимен

преди 11 години

Волен - премиер!

195

Анонимен

преди 11 години

До калинаИмето Калина се превърнало в символ на некомпетентност и корупция!

194

болен

преди 11 години

"Моята програма се намира някъде между ушите ми, ама там празното пространството е много голямо! Не зная, дали ще си намеря програмата???

193

Анонимен

преди 11 години

До до 213Absolutno ste prav rasbira se !Sasto balgarite ne mogat da misljat ?? Tova e koeto boli ! No kakto se kasva- vseki narod si saslujava upravata

192

Bulgarin

преди 11 години

Волен е най-добрия български политик

191

Анонимен

преди 11 години

СИДЕРОВ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

190

Марина

преди 11 години

Българските стратегически сектори трябва да бъдат върнати в български ръце. Само Сидеров може да направи това, защото доказа през годините, че е неконтролируем.

189

до 202

преди 11 години

Пълна лъжа,БТК НЕ БЕШЕ печеливщо държавно предприятие преди приватизацията:калпав продукт (молбичка и чакане за фикс.тел,30000 калпави лелки,неориентирано към клиентите и пазара). След приватизацията: ориентирано към пазара,разнообразни и евтини услуги,повече конкуренция,обслужване на клиента, само 6000 ефективни служители,нови технологии. Затова и цената сега на БТК е много по-висока от преди приватизацията,сравнението е от земята до небето. БТК сега е съвсем различно дружество.

188

до 210 пак199

преди 11 години

Единствената функция на държавата е сигурността (вътрешна и външна) и съдебната система, всичко друго икономическите агенти ще си постигнат сами, ако не им се пречи с *** държавни регулации, не му бери грижа. Адам Смит - богатството на нациите зависи от демокрацията, законността и личния интерес. Функцията на държавата е в законността (точно това куца в БГ днес, всичко друго е последица от този съдебен недостиг).

187

199 до 210

преди 11 години

а недей всички да са държавни! От твоите писаници да вземем примерно здравеопазването. Що, какво му е лошото да има 50 Токуди и нито една държавна болница,нито една! Токуда-чисто,възпитани лекари,апаратура,процедури. Това може да стане само с личен интерес и инвестиции, само частна болница може да бъде такава, няма друг начин. Ще кажеш плаща се, ами плаща се,по-добре директно, отколкото през кюпа НЗОК. Здравето на човек е важно, какво е различното с доматите и салама?

186

РУМЕН221

преди 11 години

ИМАМЕ ИЗБОР- АКО ОТ ДКЕВР КАЧАТ ТАКСА ПРЕНОС ОТ 17 НА 50 ЕВРО - ЦЯЛАТА ЕНЕРГЕТИКА ЩЕ ФАЛИТА...- НО АКО:1. ВСИЧКИ "ИГРАЧИ" ОБЯВЯТ ЕДННИ ЦЕНИ2. "ИГРАЧИТЕ" СЕ РАЗДЕЛЯТ НА ПРОИЗВОДИТЕЛИ ПРЕНОСИТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ3. СПРЕ СЕ НЕПОЗВОЛЕНАТА ДЪРЖАВНА ПОМОЩ И КРЪСТОСАНОТО ФИНАНСИРАНЕ4. БЕЛЕНЕ ПРОДАВА ТОК ПО 7ст.5. НОРМИРАНА ПЕЧАЛБА В ЕНЕРГЕТИКАТА ДО 5%- СВОБОДНИЯ ПАЗАР ЩЕ ОТСЕЕ ***... И ЦЕНАТА ЩЕ ПАДНЕ ДВОЙНО!!!

185

До 199 и 200

преди 11 години

Нищо не си разбрал друже от икономика. Всички стратегически отрасли трябва да са държавни, трябва да има и държавни предприятия, защото болници, училища, пътища, култура, наука, ... не могат да се правят само от данъци. В северна Европа 65% от иддустрията е държавна и там хората живеят най-добре и са с най-високи доходи, като пример Финландия. А неолиберализма, който приехме от САЩ е добър, но само за тия, които водят войни, печатат долари и експлоатирват света.

184

Браво на Волен!

преди 11 години

Колкото искате го оплювайте, той не е свръх човек и може и да допуска грешки, но едно е сигурно, че е сърцат българин и засега от всички там най-много държи на България!Волен е смел човек! Рядко са такива като него!

183

калина

преди 11 години

Боже, вярвате ли че Сидеров е бъдещият месия ? Той е последователен в това което говори, и на тази въдица се хващат много българи. Но е толкова радикален, че може да се превърне в детонатор. В политиката са нужни умни, почтени и мъдри хора. Но такива няма да си изберем, защото няма коъ да ни ги предложи, а и ния с примитивното си мислене гласуваме не "за" тоя или оня, а с "не" за този който мразим. бедни ми народе, който толкова обичам дори хулиганските футболни агитки и дори чалгаджиите.

182

Анонимен

преди 11 години

не мога да разбера защо Чез и Е.ОН не проверяват така както Водата- обявяват че ч сряда еди кой си ден, еди колок си часа, на този месец ще дойдат. и всеки си прави сметаката. А вместо това правят годишно изравмняване. Даже съдът ги осъди и те пак продължават. да не правят месечно излисление.