16

Анонимен

преди 10 години

Е, не е истина... Неможе толкова глупав народ да има! Абе вие как намирате какво да ядете? Предполагам, такива като самонаречения банкеръ, който едва ли може да смята с повече от едноцифрени числа, трудно си обуват гащите сутрин...

15

Гарабед

преди 11 години

До банкеръ;А бе ти в СССР ли си учил?Личи си от фундаменталните познания които имаш.СССР ходи на Луната,не САЩ.

14

bu

преди 11 години

Като чета коментарите за Земя-аквариум и работа на ракетния двигател само до "външната, рядка атмосфера" на Земята ме заболява главата. Според мен можете да си отворите уикипедия и да се информирате как точно работи ракетния двигател. Без значение течно, втечнено или твърдо гориво използва кораба си носи както горивото така и окислителя. Само за информация, да си знаете, никоя ракета /от космическата през бойната до тропедото/ не ползва кислород от околната среда, а си го носи. Оставайте със здр

13

Майко мила!!!!

преди 11 години

До банкеръ"Майко, майко защо си наказала светът и околните като си ме родила?" важи в пълна сила за тебе. *** и ологофренското изказване. Като не разбирате нещо с едноклетъчните си зачатъци на мозък поне не коментаирайте, ИЗЛАГАТЕ СЕ!!!

12

Анонимен

преди 11 години

от коя ли държава учените и къде ще търсят отломките на земята която обича парата,щото тя всъщност не ги ползваше преди нас да ни изсерат в морето

11

Анонимен

преди 11 години

пита ва врачката каде и защо е в погрешната ръка пачката или плачката щото кометата мачката,нещо неясно планета ментета ?

10

perekly

преди 11 години

До банкеръ-Ако наистина си банкер-жална им майка на клиентите ти!С този интелект...

9

банкеръ

преди 11 години

До 10 Тогава ще ме осветлиш ли,като се отделят всички степени и капсулата стигне по инерция до луната,после със свободно падане ли ще се върне до земята.То верно,че оттук като погледнеш тя все е горе.Или ще се телепортира обратно с нови степени аиде у лево.

8

Анонимен

преди 11 години

До банкеръ: хахахахахахахахаха!!!! Кой ти каза, че космоса е в състояние на 100-процентов вакуум бе галфолини? Плюс това, гориво гори докато не се откачат последните горивни модули, нещо което става във външната, рядка атмосфера на земята

7

банкеръ

преди 11 години

Ребята никто никуда не летал.Тъжното в случая е,че продължават да си вярват,че са ходили на луната.Просто във вакуум,ако е така разбира се не може да гори гориво каквото и да е то.Животът на земята е,като във аквариум.Съответно обитателите му не могат да го напуснат,но могат да се опитват постоянно и все без успех.Има физични закони,които са непреодолими.

6

Алекс

преди 11 години

Нормално е да се притесняват (космонавтите не хората на земята). Колкото по чувствителни и фини стават инструментите толкова повече информация се ползва. В началото хората са ползвали оловни съдове и са работели с радиоактивни вещества без предпазни средства. Това не значи че не трябва да се взимат такива.

5

Гацко

преди 11 години

Номер 3 пък отчете и кога съм роден. Ей, Шерлок я кажи кой номер обувки носи бабата на капитана:-) Такива гадатели са ми много интересни. Даже имат и предавания по кабеларките и се наричат екстрасенси, или екстрапенсии бяха:-)

4

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

И ЗЕМЯТА ЗАТЯГА КОЛАНИТЕ....ПОЯСИТЕ ДЕ....

3

Гацко

преди 11 години

Да, имало е компютри с потенциал на ***. В сравнение със сегашните са били чудо невиждано, нали. Да не говорим за екипировки и техника. Нещата са несъпоставими. Та за какво се притесняват днес от радиационните пояси, като през 69-та не им е било проблем? Другарю осведомен!

2

Анонимен

преди 11 години

Сигурно е имало голямо слънчево изригване, та и 3-те пояса са изчезнали :D

1

Гацко

преди 11 години

Е как тогава 69-та година, когато и компютри не е имало американците стъпват на луната, без проблеми с радиационните пояси а в сегашно време се притесняваме да не ни облъчат астронавтите. Губи се логиката нещо.