29

САЛИТУ

преди 11 години

тояПРЪДЛЮ ЗАЩО НЕ Е В РАИРАНА ПИЖАМА

28

ivan.hristov.7731

преди 11 години

Не може да очакваш човек неподдържащ контакти със собствения си баща-вече стар човек,да вземе присърце съдбата на народа-такъв индивид най-напред е лишен от най-елементарни човешки ценности!

27

Коко

преди 11 години

На снимката е един престъпник, наречен Дянков. Какво ми се оправдава. 4 години мачка народа, сега се обяснява. Затвор за този *** недоразвит

26

joro m

преди 11 години

kakvo stana s picata g-n diankov/MALKATA E ZA NAS, A GOLIAMATA /

25

аз

преди 11 години

прокуратурата веднага да се заеме с тоя *** !!!

24

Анонимен

преди 11 години

защо тоя *** ми е толкова противен?и нагъл без капка морал

23

Анонимен

преди 11 години

Дянков,върви си ! Ти си чумата за България! Махай се и се моли хората да те забравят по-скоро! Моли се да не те проклинат до гроб,теб и тноите близки! Щото Господ забавя,ала не забравя!

22

Анонимен

преди 11 години

*** си Дянков *** си

21

5

преди 11 години

Жозеф Дол: ЕНП стои твърдо зад БорисовАз лично, както и Европейската Народна партия, винаги сме подкрепяли и твърдо стоим зад Бойко Борисов и правителството на ГЕРБ. Вие имате пълната ни подкрепа и на предстоящите парламентарни избори". Това заяви председателят на групата ЕНП в ЕП Жозеф Дол по време на партньорски телефонен разговор със заместник председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов.

20

интересно

преди 11 години

Този нали го уволниха. Има си Министър на финансиите, той да обеснява. Или всичко у нас е на ужким?

19

BUMER

преди 11 години

Напоследък се носят слухове за предстоящи фалити на банки в България. Мислите ли, че е възможно да се повтори сценария от времето на Жан Виденов с ограбване спестяванията на хората?

18

Скептичен

преди 11 години

Този толкова пъти е лъгал без да му мигне окото че и това е съмнително. Декември се хвалеше че Държавния резерв е 6 Милиарда - миналата седмица обявиха че е под минимума - около 3.8 Милиарда. Къде изчезнаха парите? Дори за земеделския милиард - взеха заем и не плаиха от резерва? Плюс - Минус 2 Милиарда явно за нищо ги няма този ***!

17

Radiacionen tip

преди 11 години

Края на света ни подмина, но Бойко- не!

16

Анонимен

преди 11 години

Той и този се оказа някаква калинка със съмнително образование. Защо на тези хора не се изписват публично автобиографиите за да се вижда какъв точно човек поема държавата. Те хвърлят някаква обща информация и чак като омажат всичко някой започва да говори какво и що било. Всеки българин трябва да може да прочете къде е учил, от кога до кога, къде е работил, от кога до кога, каква длъжност, всъщност да са прозрачни.

15

Анонимен

преди 11 години

Pi4 si dqnkov bravo

14

Пурко

преди 11 години

"Забавеният" данък при нас е с 63% по-малко от този при СтанишевА, хазната? А, безработицата? А, лихвите? Ей, мамул- да не те виждам на улицата, аз теб!

13

Анонимен

преди 11 години

Дянков, кажи си точно колко пари има в хазната?

12

Гюро Михайлов

преди 11 години

След, като Бойко даже те увални- ти можеш ли да си представиш коооооолко си зле!!!!!!!!!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 11 години

Лиляна Павлова призна за забавяне на строежа на магистралите "Тракия" и "Марица" Бавят се, защото фирмите не си изпълняват задълженията, а не защото не са им платили. Къш.

10

Митко

преди 11 години

До АнонименТова ми е ясно! Искам само да подчертая наглостта на това "талантливо американско ***", което мрази всичко що е българско!А, че са в пакет в оставка е ясно като в бял ден!Иначе театъра на ГЕРБ продължава....