84

Анонимен

преди 11 години

Трябваше да дойде един египтянин,за да каже поредица от истини,които и ние ги знаем,но не искаме да ги признаем.

83

Иван

преди 11 години

Честит празник търпеливи Българи. Що не кажете на този г-н д-р по на колко години са ни "лъскавите" втора употреба коли на обикновенните Българи.Що не му обясните,че първо сме българи и след това хленчещ народ. Гордеем се че сме Българи .Ние не сме хленчещ народ,а един доверчив народ и от това се възползват много вътрешни и външни "добродетелни спасители" и "съветници".

82

Анонимен

преди 11 години

НАРОДА НЕ ХЛЕНЧИ, НАРОДА СТРАДА И НЕ КАРА СКЪПИ КОЛИ!

81

Кийбордист

преди 11 години

До dimitarМите, а пътя към кирилицата как ще охаракеризираш?

80

Анонимен

преди 11 години

Тук е много объркана ситуацията. Искаме всички да живеем като Швеицарците .Обаче не си даваме сметка че там дедите на тия хора са работили и градили за да могат днес децата и да живеят добре. Ние съборихме всичко и започнахме да градим от начало ,няма как за 20 години да наваксаме разлика във ,стандарт,колтура,възпитание да изградим основите на един демократичен процес.Просто ние не можем да се борим и да водим воина със времето .Тази загубена битка нас ни изнервя

79

Лекар но самоук

преди 11 години

До sМда, телесната температура на вси човеци е около 36.5!Наздраве!

78

dimitar

преди 11 години

nikoga ne se zadovolyavay s postignatoto.vinagi moje i po-dobre.tarsi patyat kam savarshenstvoto.patyat kam savarshenstvoto ne e prava liniya,ne e gladak.dori i da padnesh ne se strahuvay,izpravi se i varvi.kogato si otchayan si pomisli che moje da e i po-losho-izvoda e che moje vsichko da se popravi.samo koyto tarsi savarshenstvoto ste go dobliji-tova e pat bez kray.

77

Пастир

преди 11 години

До Анонимен 87В България неуспеха на 90 % от хората е в пряка връзка с полулегалния и/или аморален успех на 5% абсолютни ***.

76

Анонимен

преди 11 години

Един египтянин дойде в България и ме попита защо всички са намусени. Казах му горе-долу, че защото са бедни и нищо не върви в тая държава. И той: Ами и ние сме така, даже сме много по-бедни, но всички хора се усмихват и се шегуват...

75

до 87

преди 11 години

Така е да. Не си даваме сметката, че в днешното общество да растеш ти трябва гръб. Гледаш някой млад успял кара ново БМВ. Но всъщност аз познавам няколко такива човека, които дължат това на успелите си бащи. А обикновените хора като мен нямаме този гръб и колкото и да се мъчим няма как бързо да успеем в живота.

74

Анонимен

преди 11 години

Да! Хленчещ, мрънкащ, мразещ, черноглед, нехаресващ всичко и всички.Винаги гледа в паницата на по-богатия и по-успелия, но никога не си задава въпросакъде е неговата вина за положението му.

73

s

преди 11 години

ето ви едни от най големите заблуди:че Българите карат хубави коли и че северните народи били студени,това е една мноооого голяма заблуда

72

Жоро

преди 11 години

До Анонимен Прав си колега,Обаче.... кажи ми кое от написаното НЕ е верно! Това си е самата истина. :)

71

Анонимен

преди 11 години

Ела да ги видиш в София драги -- навсякъде джипове и БМВКрадливите мръсни комунисти без изключения са с такива коли

70

.

преди 11 години

Преди да го прочета тоя ферман имам един въпрос , КЪДЕ СА ТИЯ ЛЪСКАВИ КОЛИ !?

69

н.

преди 11 години

Какво ще ти излекува един български психиатър,ако недай си боже се разболееш нищо.Ще станеш по зле.Един човек не е ли добре със здравето,с парите да е зает с работа няма как да е щастлив.Без тези две неща не можеш да имаш семейство.Тук в България не дават социални помощи,като в Германия,Англия .Как няма да изпушиш ей при тези цени.Щастие,щастие ама ,като не си спокоен за утрешният ден как да не си тъжен.

68

*

преди 11 години

В това интервю с две изречения "англичанинът" мистър Юсри е казал всичко - На този хал сте , хора . Защото жените на уважават мъжете ...Коранът във действие . Значи не са ни виновни алчните и продажни политици и монополисти . Ние сме си виновни . Защото не щем да измираме бързо . От глад , побои , болести и безбожни данъци .

67

Копитник

преди 11 години

Тоя Доктор Мензис определено не е наред

66

Анонимен

преди 11 години

До еволюцията с бананитеЧовекът е намерил своя път в живота си. Това може да му го признае само човек на сходно ниво. Останалите могат да го обвиняват за собствената си духовна нищета от тук до края на света. Без полза.

65

еволюция и банани

преди 11 години

На тоя като му гледам физионимията - дядовците му са се хранили с банани по дърветата. От лапачи на банани акъл не искаме!Поредния търсач на лапнишари и наивници, на които да прибере паричките!