49

Анонимен

преди 11 години

ако лежи 12 години в затвора значи е лишен 3 години да кара кола. а присъдата е по добра от тази на МАКСИМ СТАВИЙСКИ нали?

48

daa

преди 11 години

daa ,malko e pandelata,...no tam bateta shte go opraviat,za 7 godini-bulka...

47

otto

преди 11 години

OK...Съгласен съм с Вас ...Е И...Погледнете какво изражение имат...? Утре отново...Гражданското общество е необходимото да поиска ревизия на делото...Ясно...Мастит адвокат е дал шумулящите хартийки на съдийте...Тези безименни герои трябва да си излежат доживотните присъди за да предпазим нас и децата ни....

46

факт

преди 11 години

Не мога да разбера тези които кряскат "дайте им още" , "*** , не заслужават толкова малко" , алоо вие на Богове ли ми се правите , както са казали хората "Не съдете" , има кой да съди отгоре, както и ще ви съдят за свинските коментари тука, оказващи влияние в/у психиката на драскачите :)

45

Анонимен

преди 11 години

Не знам колко "искрено са се разкайвали". Но от единствената телевизионна изява на тези младежи, не бях останал с такова впечатление. Напротив. Видях НАГЛО поведение, в стил че лошата полиция е направила някаква конспирация срещу тях и ги е натопила едва ли не. Ама какво ли се учудвам, то сега това е модата за всеки подсъдим.

44

Po

преди 11 години

Още 4 обжалвания и ще я намалят на 2 дена. Е как да не излизаме по улиците.

43

0

преди 11 години

Нападателят на Доган продължава да седи в ареста, а този нагъл *** не знае как изглеждат килиите от вътрешната страна. Срам и позор!!! Горките родители....

42

Анонимен

преди 11 години

По две години на отнет живот ли ?

41

bulshit

преди 11 години

чиста подигравка с паметта на загиналите деца..

40

Анонимен

преди 11 години

Едно не разбирам. Плюете съдебната система. Колко от Вас са чели НК и това, в което лекетата за обвинени?! Законите куцат също толкова, колкото и съдебната система. Да не говорим, че тези двамцата щяха да са с подобна присъда в повечето членки на ЕС.

39

Анонимен

преди 11 години

Ама как така изобщо ще шофират?! Няма да коментирам, колко години да прекарат в затвора, но никога, никога повече да нямат право да шофират!

38

anonimen

преди 11 години

Брао ве 6 деца утрепал тряа доживот да е в затвора... *** съдебна...

37

Анонимен

преди 11 години

Бунаци! Гледат, като ***! На 60 да ги пуснат от затвора!

36

гробарят

преди 11 години

Докога българският"съд"ще толерира престъпноста ?Кой разумен човек вярва в непредубеденоста на пародииният "български съдия" и кой ще търпи тази прогнила и разядена от термити система да се реформира?Корупция и анархия това е логото на българската правораздавателна система ето за това е време тези мухлясали *** наречени съдии начело с чучелото наречено омбудсман да бъдат изметени час по скоро.

35

мария

преди 11 години

няма закони хората си измряха ей тъй " по непредпазливост"

34

Анонимен

преди 11 години

Че 12 малколиса? Всеки ден даго порят кат риба, да го пълнят кат агне...

33

Наско

преди 11 години

Срам , Срам и пак Срам .... и 300 години да им дадат пак не ще се върнат милите деца които не успяха да се видят на рокли и костюми на бала си , как може бе тези мухльовци да им се намалява присъдата , когато влезеш в съда никой не трябва да ти зачита миналото - били прилежни ала бала ... да не сме в училище , доживотна присъда , да лежат в истински затвори - грузински , сибирски , казахстански - не в нашите които са като курортни селища - да влезеш и след 2 седмици на свобода ....

32

СЪД ИЛИ....

преди 11 години

ТОВА Е БЪЛГАРСКИЯТ СЪД, ТОВА СА БЪЛГАРСКИТЕ СЪДИИ.За това когато трябва да ги изберат някъде и копнат в биографиите им, започва адски да смърди,раздава се воня на апартаменти, хотели, сделки и какво ли не, до толкова, че човек се чуди, кога са съдили в съдилищата, кога са правили "бизнес"....или просто бизнесът е в съда....

31

Анонимен

преди 11 години

Toq e pulodql.

30

Мартин

преди 11 години

А защо Ставийски е на свобода?