744

Левски

преди 11 години

Само ГЕРБ това е пътя не искаме повече бонови книжки ,Цанков камък и на бат Серго руските апетити

743

Ахилис

преди 11 години

DO баш лайняра що не се самоубиеш бе разбирач нещастен ти ли си най-умния да е....ба бок..клука ти смръдлив

742

Sos

преди 11 години

TAZI MUTRA NE SAMO E GROZNA NO I ZLOBNA,GADNA PROSTA MUTRA.TOVA GOVEDO OBICHA SAMO SEBE SI.

741

Прости пръчки

преди 11 години

Защо не протестирате срещу монополиста Лукойл? Да не би защото е руски? Представям си какви ''всенародни'' протести серу ''импирилизЪма'' щеше да има , ако беше американски , докато го овладеят правилните хора, демек мускалите................бедни сте щот сте прости:))

740

MaTPoca

преди 11 години

Абсолютно дебилско поведение. Така може да се държи едно момченце на пет годинки или мутра, която е прочела само "Винету"

739

Георгиева

преди 11 години

До ГеоргиевТакава е голата истина.Какво ще се прави оттук нататък. Пак ще бъдат избрани.Сложиха хора на какви ли не позиции, без ценз и без компетентност.

738

Анонимен

преди 11 години

Борисов унижи своите депутати, предлагайки ги на търг. След като закупи десетина "независими" депутати, вождът на мутрите смята, че покупко-продажбата на собствените си депутати е нещо нормално.

737

goze

преди 11 години

ДОЛУ КОМУНИЗМА

736

123

преди 11 години

Този шизофреник да си пие хапчетата. Нищо не зависи от него и не може да раздава дупетати на килограм, щот народеца си ги е избрал, макар че за нищо не стават, особено неговите.

735

един от народа

преди 11 години

Боко, простотията ти личи от всякъде., въпреки , че си бил отличен ученик. След 1917 г. в Русия идва Ленен а не Сталин.Хитлер се появява след 1930 г, а Чаушеско след Втората световна война.Пишати двойка по история , а народа ти писа двойка по управление.

734

Анонимен

преди 11 години

Този балон окончателно изперка.Въпросът е: Защо толкова иска властта на всяка цена, за благото на народа или за личнотото му облагодетелстване?Там е заровено кучето!

733

Анонимен

преди 11 години

ХЕМ ***,*** НО И НАГЪЛ....***.СТРАХЛИВЕЦ ЖАЛЪК.МУТРАТА ДАВА СЪВЕТИ...ХАААААААААААААААААААААААААА

732

човече

преди 11 години

спри се вече. Колкото си голям на ръст,толкова по-малка ти е главата.Огледай се, виж какви ги надроби и какво мислят и чувстват хората ,запази достойнство, не се излагай повече. Върви си с мир.

731

Българан

преди 11 години

До Баш Майстора! Благодаря Майсторе за съвета! Мен ме интересуват депутатките ама ако някой се интересува за депутатите, позакъснял е от централата ме уведомиха че Яни Янев ги е прибрал най - апетитните!

730

от един не гербер

преди 11 години

БРАТЛЕТА - ЩЕ ЛАПАТЕ ТУРСКО -КОМУНИСТИЧЕСКА ХУРКА- ,, ТОВА Е ТОЛКО ПРОСТО И ЛОГИЧНО,, ) )

729

Анонимен

преди 11 години

E*ATI NAGLIA MUTRO MILICIONER SLED 4 GODINI KRADENE I BEZDARNO UPRAVLENIE HORA KAZETE PO NAGAL *** IMA LI ??

728

Баш Майстора

преди 11 години

До RujaРуже, не си права. Като спечели изборите, Боко беше само добре оформен ***.Искаш сега хората да са се отърсили от хипнозата Борисов? Никакъв шанс!Само като чета какви хвалебствия се изписват по негов адрес, започвам да се чудя, дали не съм попаднал в някоя паралелна реалност. Просто не е истина!

727

Българан

преди 11 години

"Готов съм да дам тези депутати" Бойко вече ГИ раздава Герберите, гледам ги аз депутатките ама никоя не ми хваща окото! Дайте някой съвет коя да взема? Той ГИ раздава ама никой ги неще! Без пари ГИ дава човека бе, грабете!

726

ален мак

преди 11 години

Само така Бойко, дразни ги тези червени ***, нека се пеняват! Тъкмо и комунистическите медии да има какво да дъвчат, иначе ни занимават само с тезисите на другаря Станишев и Павел ефенди!

725

Бисеров

преди 11 години

Абе тикво,казваш при онези имаше 100 заместник-министри,а по мое време са 30.Щом е така,значи са спестени пари от заплати на 70 зам.министри.Тогава къде са тези пари.Нима ти даде нещо на пенсионерите или на майките ли даде тези пари или са в твоя джоб?Твоята полетика е -"разделяй и владей".Имали някой доволен от твоята полетика?Учените,докторите,военните,полицаите,съдиите,пенсионерите,младите-никой не те иска.Трябва да го разбереш час по-скоро.