55

ннн

преди 11 години

Политизираха и наградите.

54

Сашо

преди 11 години

Добре де как ''полет'' на Земекис,с Дензъл няма,абсолютно нищо!?Та това за повечето хора е филмът на годината,уникален Дензъл отново не виждам с какво отстъпваше на Даниел.Но тъпите им хамериканци...

53

Анонимен

преди 11 години

Защо някой не направи филм за аферата "оръжия-пари-контри". За по-младите ще кажа, че американците продаваха оръжие на Иран и с тях финансираха Никарагуанските контрареволюционери. Искам да напомня и че американските заложници в Иран бяха освободени ден след като Рейгън положи клетва.

52

Оскар

преди 11 години

Бен Афлек се държи като руски комсомолец, който защитава родината с този нескопосан филм, който е политическа поръчка за провала на голямата лъжа в ирак. Той е един гъзолизец и докарвач, а че е треторазряден актьор всички го знаем и това беше начина да блесне.....като всички некадърници...да се подлагат..на властимащите....срам...жалък човек.....

51

Анонимен

преди 11 години

Естествено че Пи е заигравка на американците с Индия. Индийците са показани като много отворени към света и всички религии. Между впрочем, индийците са още обидени на Холивуд за Индиана Джоунс II (Замъка на обречените) - този филм е забранен в Индия.

50

Анонимен

преди 11 години

До АнонименКъм напълно заслужената награда за режисура добави останалите три оскара (изпълни си домашното и виж за какво са) и уравнението ти ще се получи, че Pi трябваше да вземе за най-добър филм, а ти после ми говори за Момбай, Майкрософт и 1 долар на ден.

49

Анонимен

преди 11 години

До АнонименТоя па поредния луд, едните обвиняват евреите за всичко, а *** хукнал да обяснява и за индийците поне напиши правилно "Животът на Пи". Мога да ти кажа, че Анг Лий има огромни, ама огромни топки и точно те му донесоха два оскара за режисура. За "Планината Броукбек" нали се сещаш колко от ГОЛЕМИТЕ имена, които ще смеят направят филм с няколко смесени жанра в него за каубои гейове и този филм да разчувства масите? За Пи от години се дискутираше, че книгата няма как да се екранизира

48

Анонимен

преди 11 години

Живота на Пи е симпатичен филм, но не за оскар. На мода сега е флиртуването с Индия и индийската култура. Подтескта - ние ви обичаме и уважаваме, и затова искаме да приобщим инженерите от Мумбай да пишат денонощно програмите на Майкрософт за $10К на година, а останалите роби в Индия да блъскат за нас по фабриките за $1 на ден. Преди 10-на години оскари се даваха на китайските каратисти, дето хвърчаха по дърветата като птички.

47

Анонимен

преди 11 години

Друга боза за *** е новата тъпня на откачалката Тарантино. За него няма нищо друго в живота освен масови и жестоки убийства. Той се е изчерпал тотално; то не бяха първо гангстерите, след това жестоки убийства между (забележете!) добри и лоши дяволи, след това премина към жестоки отмъщения на хитлеристи. Сега на мода са чернокожите борци за свобода. За тоя изперкал човек не съществува любов, позитивни стремежи - важно е да се лее кръв и да има страдания.

46

Анонимен

преди 11 години

Холивуд затъва с все по-*** филми. В интерес на истината американците превъзхождат бившия СССР, където се даваха предимно филми за II Световна война с подтескта, че въпреки временните неуспехи и загуби, руският народ винаги е побеждавал във всички войни. Сегашната американска кинематография е силно идеологизирана, подобно на съветската на времето. Филми, които показват колко са лоши Иранците и как заслужават да ги бумнем с няколко атомни бомби и да им вземем нефта. Филми с доукрасени герои като Линкълн, чийто живот никой не знае как е протекъл, но нека да покажем колко сме демократични от съз

45

хулиган

преди 11 години

явно това е последният *** филм , щот след такава тъпотия кой може да /верва/ на ууливуд... хамерканци мълчете на дневен ред са скандинавия, русия и южна корея, жалко за австарлия и англия където са част от най стойностните артист в света..

44

!!!

преди 11 години

да и аз подкрепям Джанго ,но изобщо не беше номиниран за най-добър филм ,хаха иначе да допълня как ще дадат наградата за най-добър актьор на Дензел за 3ти път и така да стане актьора с най-много оскари в тази категория,причините са ясни .....и все пак ДЕНЗЕЛ!!!!!!

43

Анонимен

преди 11 години

Чудя се как още не са пренаписали Библията тия американци.Страхотни шмекери!

42

Вагнер

преди 11 години

Поредната еврейска драма!!!!!Арго е пълна простотия,никаква реалност със събитията от 1979 г....чиста пропаганда от страна на циониста ***..

41

Анонимен

преди 11 години

Направо "Пурпурно сърце" за Даниел!

40

hunt

преди 11 години

Колкото и Оскаpа да му дадат на Дей-Луис, все ще са малко.

39

Уейлън

преди 11 години

Оскарите от година на година стават все по-зле и по-зле. От тазгодишните номинирани в категорията Best Picture действително струваше само един филм и това е "Life of Pi". Всичко останало, дори "Любов" на Ханеке, беше титанична досада.Да не говоря за "Клетниците", който е срам за мюзикълите. Колкото до тоя "Argo", тва е някаква безумна едностранчива пропаганда за ***. Предните два филма на Бен Афлек бяха в пъти по-добри.

38

Анонимен

преди 11 години

О, Симо започна да раздава Оскари!Янките искат да сварят жабата жива!-Какви злодей живеят в Иран!Браво на Даниел!

37

Анонимен

преди 11 години

Прав си...сбърках и се поправяв! Оценявам помощта ти...Колкото до пропагандата на Бигалоу. Може да се спори за Войната е опиат, но с тазгодишния си филм представя нещата от другата страна. На мен лично вчера ми липсваше някой много голям и сега се сетих кой. Нямаше го Клинт Ийстууд. Той е изключителен режиьор, но явно си е дал почивка. Нямаше ги и Брад, и Анджелина, ама на мен лично не ми липсваха изобщо.

36

sevtus

преди 11 години

Бен Афлек би трябвало да го е срам да вземе тази награда. Режисурата е най-важният елемент от художественото изграждане на един филм. Няма как един филм да отговаря на високи критерии, ако режисурата не е на ниво. Ако въпреки невисоката оценка за режисура, наградят твоя филм с най-високото отличие, то тогава единствената причина за това е неговата политкоректност. Що за удовлетворение може да изпита един "творец" от подобно, показно демонстрирано пощипване по бузката заради това, че си удобен?!