36

Елена

преди 11 години

Първо трябва да се мисли, а после да се действа!

35

Denim

преди 11 години

Даряването на кръв няма да помогне, а само ще отложи смъртта /Съжалявам!/ Виждам, че в поста пишете-дано се оправи, но от това безразсъдтво, което е направил изходът е само един /Съжалявам!/Или малко, но фатално са се забавили околните свидетели!................................. Абе живота трябва да се цени повече, иначе си неблагодарник за грижата на родителите си!

34

николов

преди 11 години

Този кмет няма ли най накрая да се махне.През годините на прехода какъв ли не беше...от БСП,подкрепа от НДСВ,независим , ГЕРП и най вече ***.

33

Анонимен

преди 11 години

E , sega sled tozi inzident ako Kiro ne si podade ostavka, neka da tegi na savestta mu *** kartinata na protestite da go presledvat zjal jivot !!!

32

Справки_13

преди 11 години

До Анонимен 31Нали знаеш за клетвите? За ефекта на бумеранга? Каква е тази истерия? Какво ми викаш на главата? Сега ще си плюя на петичките, че още повече да те хване яд!

31

един от Народа

преди 11 години

БСП,ДПС,ГЕРБ,НДСВ,Атака, и всички от началото на прехода Вън, Власт от народа,за народа и чрез народа, Управление от експерти които ще се одитират на всеки 6 месеца управление, ако трябва с много дебели заплати за да не се изкушават от парите!!!

30

Лили

преди 11 години

Моля, който може да помогне! Това е момчето varnautre.bg/2013/02/20/155848-samozapaliliat_se_plamen_goranov_ima_speshna_nuzhda_ot_kruv_Процедурата е следната: Спешна нужда от кръв има Пламен Любчев Горанов, който се самозапали тази сутрин пред община Варна. Процедурата е следната - кръв се дарява в кръвния център Окръжна болница на името на Пламен Любчев Горанов и с бележката се отива във Военна болница и се дава на регистратура !!! Само за днес му трябват 5 ЛИТРА КРЪВ !!!!

29

Оня

преди 11 години

Докато всики ги мързи да гледат, и огоромен процент имат основно образование или супер долнокачествено висше... който и да изберем все няма да ни харесва ;) в нас е проблема, не в тях.

28

Варна

преди 11 години

Не губете най-същественото, покрай драмата с тока. Ако Бойло преди да си тръгне не направи промени в избирателния закон за въвеждане на мажоритарна избирателна система, след няколко месеца пак ще ви управляват безсъвестни наглеци оцветени с всякакви партийни цветове. Тока е само последица от наглостта им през последните 20 години...

27

Анонимен

преди 11 години

До ДАКТАТОРЪТ ПАДНА !!! И сега кой ?????

26

Анонимен

преди 11 години

ВИНОВНИ СА СЕГАШНИТЕ УПРАВНИЦИ

25

Анонимен

преди 11 години

Събота и неделя, всички на улицата! За твърди цени на горивата и тока!!!

24

Лек Му път!

преди 11 години

Пътят за Банкя минава покрай Суходол. Там има едно място, което хората нарекоха "Бойкова могила" /сметището/. Там, където Му е мястото, ще си бъде у дома.

23

ZORO BG

преди 11 години

След 23 години МУТРЕНСКО РОБСТВО изстрадалият български народ е на ръба. Всички сме унищожени! ГЕНОЦИД НА НАРОДА за сметка на алчните и ненаситни МУТРИ! ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ !!!

22

lele

преди 11 години

редакторчето ВАРНА каде е това ВАРАНА ...

21

до 24

преди 11 години

*** е частна групировка, каква оставка. Друг е въпроса, че дърпа конците

20

До 3

преди 11 години

Това е село в община Левски с 63 души население, но явно наистина има грешка, защото там няма силно полицейско присъствие и много хора ;)

19

varg

преди 11 години

Да запалим общината сега.

18

имигрант

преди 11 години

До: номер 11Ами какво можеш да очакваш от една мутра?Мутрата си има държава и я управлява както си знае - по мафиотски.Също така по мафиотски той бащински прегърна покаялата се женица със "златните пръстени" от ВМЗ Сопот която се опита да каже нещо по телевизията.Така правят доновете от италианската мафия.Такова е и приятелчето на Бойко - мафиота Берлускони! Берлускони не си подаде оставката и след като го замеряха с развалени яйца, избиха му няколко зъба и лежа в болница!

17

balgarin izvan bg

преди 11 години

sega ve4e 6a doqt komunqgite [serGEI i DOGn] misletemu balgari .Nese vdigaite sre6tu boiko.