288

Stefan_1_Tcholakov

преди 11 години

БРАЗИЛСКАТА ПЕПЕЛЯШКА - ДИЛМА РУДОЛФ - НАШАТА БЪЛГАРКА, НЯМА ДА ПЛЯСКА РУСНАЦИТЕ, КАТО ЮДЕЙСКАТА *** БИВШИЯ ФИНАРСОВ МИНИСТЪР СИМЕОН ДЯНКОВ, УЧИЛ СИ НА ЯРКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДОБРОДЕТЕЛИ ОТ ФОНДАЦИЯТА \"ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА\"-ВИВА БРАЗИЛ - ДА ЗДРАСТВУЕТ РУСИЯ !-Дилма Русев посрещна Дмитрий Медведев като пепеляшка с една обувкаВ Бразилия обсъждат пикантна новина президентът на страната се появи на среща от най-високо равнище само в една обувка -blitz.bg/news/article/183600-ВИКАЙТЕ СРЕЩУ СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ШВЕЦИЯ, СЪБЕРЕТЕ КЛАКЬОРИТЕ !--БЛИЦТРИЕТЕ

287

Анонимен

преди 11 години

ДА ПОКАЖЕМ НА КОМУНИЗМА, ЧЕ НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРИЯ!

286

Атакист

преди 11 години

До Спартак Неее, не е така !!!---Бъркаш Пич !!!! Атака беше на друго място по това време на левски паметник и слушаше 60 минутна реч на Сидеров- държа да отбележа, че без да чете !!! Само Наполеон, Ботев, Кастро и ДеГол са го можели !!! -- Чухме за случващото се при Вас и дойдохме да попитаме и солидарно се притеснихме за ексцесиите на жандармите!!! Но бяхме посрещнати от Вас враждебно !!!

285

Спартак

преди 11 години

Заглавието е доста неточно - протеста през повечето време беше мирен, но групичка от 200-300 провокатори започна да мята камъни, бутилки, кофи с боя да блъсак полицаите, да чупи щитовете им - и естествето полицаите нападнаха под строй и пребиха няколко човека, нищо странно няма. Даже малко ги биха. хората които бяха разкървевин не бяха от протестиращите, а бяха *** от АТака, които мятаха предмети. Показателон е че вечният анархист АНдерй Слабаков бе пърав жичак на местопроишзествието....

284

Анонимен

преди 11 години

100%- тово ерп- тата въртят някакъв счетоводен номер за да намалят печалбата си сметките предходната година са занижени тези обаче който трябва да се плащат тази година са двойни за да се избие занижението от предходната година!

283

Анонимен

преди 11 години

Еничари в униформи! Навръх обесването на Апостола!

282

Герб няма акъл да

преди 11 години

управлява, не ни трябват магистрали, трябват ни пари за достоен живот.Герб да си ходи.Ще гонакарат да си отиде, БСП да не се връща, също не става.

281

Анонимен

преди 11 години

ot ytre sio vzimaite pyshkite bradvite bombite da ne vi biat .tva polojenieto.kato vi biat biite i vie streliat streliate i vie ybivat ybivaite i vie kvo ochakvate ot kapitalizma da vi dade xliab ,xliab se dava na podlogite.

280

Анонимен

преди 11 години

policiata obslyjva interesite na oligarxiata zatova i se plashta ,naroda nikoi ne go broi toi e elektorat moje da bade lagan manipoliran bit ograbvan ybivan tva sa metodite na balgaskata byrjoazia ot prestapnici.

279

Анонимен

преди 11 години

От публикуваните отчети за 2012г на ЕРП става ясно, че те имат огромен ръст на показателите. При Енерго-Про Мрежи АД печалбата е с около 33% повече от предходната година, а при ЧЕЗ Разпределение България АД ръстът на печалбата е впечатляващ 240%. Отчетът на ЕВН Електроразпределение АД не е публичен, но се предполага, че ръстът на финансовите показатели отново е трицифрен. Логичният въпрос е на какво се дължи огромното повишение в числата и как то кореспондира с исканията на ЕВН и ЧЕЗ за увеличение в цената на тока?

278

Излизай народе!

преди 11 години

ОТ ДНЕС Е6АНЕТО НА ГЕРБЕРАСТИ Е БАЗПЛАТНО

277

Анонимен

преди 11 години

Бий! Бий! Бий раята по главата, БИЙ!

276

Анонимен

преди 11 години

атака и дпс врагове?в грешка си приятелю,атака е продукт на дпс.Защо е така,помисли и ще разбереш

275

американецо

преди 11 години

Хайде сега остава само поредния "МЕСИЯ" да яхне гребена на народното недоволство, после да спечели изборите с мнозинство и да "ОПРАВИ" народа!!!! Кой спред вас ще се пробва? Доган? Болен? Р. Овч? Румен Пикоча? НАРОДЕ?!?!? Вижте ги бе само, довчерашните "смъртни" "врагове" Атака и ДПС рамо до рамо сега се бифрендват на коалиции само и само да ударат кьовавото! Плюя на тия нечистоплътни игри!!!!

274

ЧЕЗАРИ

преди 11 години

След извършена проверка по подаден сигнал и с оглед категоричното становище на представителите на мажоритарния акционер на ЧЕЗ Разпределение България АД бяха констатирани нарушения в дирекция Експлоатация и поддържане. Ръководството на компанията взе решение и считано от 04.12.2012 г. освободи: Андрей Живков, ръководител на направление Столично в дирекция Експлоатация и поддържане, и Красимир Биджов, ръководител на звено РЗ Витоша 3 в същата дирекция.

273

Анонимен

преди 11 години

ПОлицията (полицай = 0) е просто частната охранителна фирма на правителството. :)

272

onz

преди 11 години

До РГФей , аман от комплевскарщина по форуНите. що на не направят една партия "Славия" а? и да я води батВенци

271

АЗЕ

преди 11 години

Егати и гнусните журналистически статии. Не слушайте и не гледайте рейтинговите медии.Защото се опитват да замажат положението. За кандидат-президентските избори в САЩ имаше егати и дискусиите по рейтинговите медии..А сега когато 1000000 души искат да запалят монополистите се отделят по 4-5 мин за отразяване и то по една от медиите гледах че бяха на митинга ама на 2-3 пресечки така че да не се виждат хора и да се създаде впечетление че е нещо малко и безмислено...Умрете............

270

Анонимен

преди 11 години

Добрев отказа да отговори на въпроса знае ли кой е собственикът на ЧЕЗ и как си обяснява, че собственикът на уж чешката фирма си е харесал шофьорът на Пашата за свой представител в Надзора

269

Българин

преди 11 години

Пази се от гнева на търпеливия !!!