38

anonimen

преди 11 години

IMA I TRETI VAPROS 240DEPUTATI SA TVARDE MNOG ZA BEDNA BALGARIQ DA OSTANAT60 STIGA LAPA4KA NA NARODEN GRYB

37

fen

преди 11 години

Bravo - kade da se podpisha? Dajte link ili danni kade da otida i da se podpisha

36

Анонимен

преди 11 години

e kak shte kradem togova ,kato narody reshi da ypravliava trea da begame ,te che ni ybesat tia .pa i ymreme ot glad.

35

мазен дупетат

преди 11 години

Не съм съгласен народа да ме контролира защото нема да моем да краднем яко и по много, нема да имам хотели по морето и в Банско, нема яхти, нема Бентли.... някой наивници май се разметчтаха че ше променат нещо в свинските черма ама нема да стане техната

34

от 38 до 40

преди 11 години

Е аз си мисля за отнемане на имущество, което е придобито по нечестен път през това време за тези хора. Въпреки че не ми е съвсем ясно как ще стане, да не говорим за имущество в чужбина. Но аз си падам малко идеалист така, че защо да не помечтая :)

33

Анонимен

преди 11 години

ZA KAKVA LUSTRACIA GOVORI6 SLED 25 god KRADENE . IA KAJI KAK 6TE GO " LUSTROSA62 0T UPRAVITELNOTO TIALO NA NEGOVATA ILI IZOB6TO 4ASNA FIRMA . KAK 6TE " LUSTROSA6 SINA MU ILI 6TERKA MU . PRIMER : KAK 6TE " lUSTROSA6 " PRIMERNO M . NAIDENOV , D . DOBREV , FIDOSKOVA , I DRUGI KATO NIGOGA NE SA BILI 4LENOVE NA BKP . VERNO TEHNITE BA6TI I MAIKI SA BILI , NO TOVA NE MOJE6 DA IM GO VMENI6 VAV VINA . I CIRKA PRODALJAVA . A IMA LI PARTIA KOIATO DA NE SA OKUPIRALI . A 4ASNIA BIZNES V 4II RACE E . A BANKI

32

За ЧОВЕК,

преди 11 години

Целта на предлаганите промени е да се създадат ефективни инструменти за граждански контрол върху политиците и законите чрез ИЗБУТАНИТЕ ОТ ВЛАСТТА СТАРИ МАЙМУНИ И НАСЛЕДНИЦИ.

31

Анонимен

преди 11 години

А защо не за:1. Лустрация за всички които някога са били членове на : БКП, ДС и всички партий от 1989 до сега, също така на техните деца, внуци, праввнуци и така за поне 5-6 поколения.2. Промяна на конституцията, за налагане постепенно на пряка демокрация.3. За това да ли чужди копаний да ни продават на нас, нашите природни ресурси или да ни продават нещо което ние сами си произвеждаме.И още много други...Такива референдуми искам.

30

кк

преди 11 години

Поредната манипулация! Истински референдум заслужава да се проведе спешно по въпросите: 1. Трябва ли да се провежда заседание на Парламента, око не присъстват 2/3 от депутатите / при 240 депутати - 160 необходими за кварум/. 2. Трябва ли да се приемат решения на Парламента, ако "За" не са гласували минимум 121 депутати.... Ами те вече ни правят на маймуни - присъстват по 80-90 чов. и с 60-70 гласа ни решават съдбите. Затова се стигна до 6% доверие към Парламента

29

Глупости

преди 11 години

Поредна популистка предизборна пушилка, водеща до клатене на държавноста ! Ако правовият ред в една държава се "актуализира" постоянно с подобни импулсивни кръпки на коляно, ще се създаде още по-голям правен хаос ! Има смисъл от референдум за нова Конституция, която да отговаря на новите политико-икономически реалности в България след приемането ни в ЕС и НАТО !

28

пак аз

преди 11 години

Всичко почва да става една голяма каша. Цялата дандания ще приключи след изборите, дотогава ще гледаме изцепки през ден.

27

Анонимен

преди 11 години

аз отзоваването го виждам само като пърав стъпка - наказателна. после трябва да се въвъде истинсик мажоритарен елемент, а квазимажоритарен като у нас на последните избори

26

Анонимен

преди 11 години

ето това е по-смислен въпрос за реферндум. Бих гласувал за такъв въпрос

25

Vini

преди 11 години

Все бивши лапачи .Спрете се бе хора.Яжте си големите пенсии и мълчете.

24

Анонимен

преди 11 години

Смущават ме някои хора в тоя списък. А тях кой ще ги контролира? И няма ли как контролът да започне още преди избори и правене на листи, защото в тоя парламент всеки път попадат пълни *** или хора със съмнително минало.

23

Анонимен

преди 11 години

За старите ку*ви и новия бардак................Тия "модерници", дето им четем имената по-горе, за *** ли ни имат?Гиньо Ганев и Огнян Герджиков са били председатели на Народното събранние...., т.е. хора от властта! Даже Герджиков беше на тоя пост, когато Шулева вкара чуждите компании - ЧЕЗ-мез и подобни, като посредник при продажбата на енергоносители......К`во се пра`и на света вода ненапита? Що не поиска тогава обществен контрол, а?

22

0

преди 11 години

,,,xaxa...

21

xxx.

преди 11 години

neee,

20

Ради Ангелов

преди 11 години

Не ни трябва отзоваване на депутатите, а постепенното изземване на почти неограничената им власт.И въвеждането на работеща система за ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ. Всичко друго са бутафорни фишеци за канализиране на енергията на мислещите.Детска радост - бенгалски огън. Пуф, Пуф изгърмяхме си патроните и СИСТЕМАТА ще пребъде.

19

Х

преди 11 години

ОГНЯН ГЕРДЖИКОВ БЕШЕ ПРЕДСЕДАТЕЛ НС.,КОГАТО ЗАТВОРИХА БЛОКОВЕТЕ НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ И ПРОДАДОХА ЕРПТАТА ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ.ТОЙ Е ОТ НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПРЕДАТЕЛИ.