12

Виртуален Палячо

преди 11 години

В САЩ в момента се води ЦЕЛЕНАСОЧЕНА кампания за разоражаване на населението.. После чипиране, после в устето на целия Свят - Демокрацията в действие!!

11

Анонимен

преди 11 години

Е Фараж го е страх от нашите гангстери да не стъпят във Великобритания, но явно не го е шубе от средностатистическия американец, който има свободен достъп да всякакъв вид полуавтоматично оръжие, та дори и автоматика. Смях.

10

.

преди 11 години

Гледам че куките там не мръзнат :)

9

Анонимен

преди 11 години

10 като афганците нали те са основното ударно ядро на руската мафия , ветераните от Афганистан , сега ги попълниха тези от Чеченя от Грузия .

8

..

преди 11 години

Post traumatic stress , едно че са сбъркани , друго че държавата ги съсипва , какво да очакваме, но това получаваш когато ходиш на другия край на света да убиваш и унищожаваш.

7

Анонимен

преди 11 години

7 защо си мислиш че ти точно не си *** , прекалено високо мнение имаш за себе си , като се съди по успехите на американците в срванение с твоите , май и за *** не се класираш.

6

Пъзел

преди 11 години

Какво искате от една държава с 200+ години история.Съставена от цялата *** на Европа???

5

Анонимен

преди 11 години

Абе този е от ония параноици,дето се готвеха за края на света на 21.12.12 с бункери,запаси от храна и прочие-сигурно е налял стотици хиляди долари и години наред се е готвел да оцелява след тази дата-много такива сбъркани мозъци има в щатите,имаше даже предаване за такива.Явно след като нищо не се случи и е трябвало да се върне към нормалния живот промития му мозък е искал някакъв екшън и е решил да си го осигури и да използва бункера си все пак за нещо.Промити мозъци....

4

Анонимен

преди 11 години

Предишните са виновни.

3

Наблюдател

преди 11 години

Опитват се да демонизират ветераните им. И това не е от вчера. Миналата седмица излезе изследване, в което се казва, че ежедневно 22-*** (ветерани правят опит за самоубийство). Смятайте как глупавата им идея за световно надмощие смачква психиката на собствената им армия!

2

sssssss......

преди 11 години

Tozi nenormalnik da go rejat par4e po par4e bavno i da ne my davat da ymira!

1

Болярина

преди 11 години

Демокрация по американски