21

az

преди 11 години

Нарочно задържат продажбата на годишни винетки,за да си пробутат по-скъпите.Защото ако на човек му трябва колата веднага,не може да чака и плаща за онази ,която е в наличност.Миналата година и аз им ядох попарата.Обиколих сумати места за продажба на винетки и се наложи да купувам месечна.Излезе ми в пъти по- скъпо.Рекетьори долни.

20

законна кражба

преди 11 години

Винетки = РЕКЕТ/ИЗНУДВАНЕ/ПЛАДНЕШКИ ОБИР ! Защо винетката е за отделен автомобил, а не за водач? Защо ако имаш 3 коли,но ги използваш за извънградско каране по различно време трябва да купуваш винетки и за трите? Защо дневна,седмична,месечна не са пропорционални на годишната, а са в пъти по-скъпи?

19

шофер

преди 11 години

Е добре де, ай ний с ме мърди и чакаме последния момент...както казват някои,а до сега къде са спали тези, които е трябвало да ги напечата тия стикери и ся...пак народа виновен...обаче познайте кой ще отнесе дървото пак....В тая *** и задръстена от корупция и бюрокрация държава, само народа е виновен и всяка власт назначава все повече хрантутници, които още повече спъват нещата .за да имат работа..Сега трябва да ги наритат тези които не са си свършили работата с баш шефката им-пухкавото Лили

18

ДъСъ ивъ у глаъта

преди 11 години

Спирам сутринта на 02.02.13 около 9 часа ,на Шел-а на Ботевградско ,заредих гориво и една кифла ми предлага кроасани,десерти,течност за чистачки замръзваща при -192,3 градуса,но винетки годишни ,нямат имали кроасанотърговците само седмични.Явно в чегеломилициомангаломутро *** е тъй.

17

Анонимен

преди 11 години

Причината за търсенето е, че ГЕРБ нарочно ликвидираха БДЖ и пътниците няма с какво да се придвижват освен с коли. Така ще се напълни и Сибанк с пари, която събира такси на държавата.

16

Лавро

преди 11 години

Преднамерен недостиг на винетки + масови проверки за тях = пълнене на бюджета по байганьовски.Обачехайде, от нас да мине - нали днес катаджиите имат празник?

15

Митко

преди 11 години

До 12:Защото не сме даже Румъния. Тук изнудването няма край.

14

3

преди 11 години

По стар български обичай винетките се купуват на 31 Януари :)Същата история, като при смяната на регистрационните табели - сума ти време срок, обаче всички се юрват като останат две седмици...

13

Анонимен

преди 11 години

Абе, ***`алче задръстено, инж. Лазар Лазаров, вместо да се радваш, кажи ми зад`ико миризлив, знаеш ли, че днес трябваше да си купя седмична винетка, защото в целия град нямаше годишни. Къде дрема бе, ид`от герберски, когато се разпечатваха винетките? ***`ка ти мутренска, дано свършиш в кофите за ***!

12

BG.BG

преди 11 години

Защо, трябва да се плаща на печатници за винетки? Защо трябва да се дава възможност за фалшифициране, след като могат да се въведат електронни винетки? Все пак живеем в 21 век. Пак милиони потъват във нечий джоб на някой братко и батко..

11

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО до сега не бяха заредени дистрибуторите? За да ни глабяват на пътя? или още приходи и от глоби за дупките по пътищата? Кой ще отговори и ще е отговорен?

10

Анонимен

преди 11 години

Естествено пак номера на *** пръчки. Ние сме факири от едно елементарно нещо проблем да създадем. Особенно когато има далавера от това

9

4oko

преди 11 години

Пари да хрантутя мутри НЯМАМ!

8

Хари

преди 11 години

Аз пък си карам без минетка. Никой никога не ме е спирал.

7

Valeri

преди 11 години

На 4 януари си купихме кола и трябваше да я регистрираме в Добрич, а сме от друг град и ни трябваше винетка за да се приберем. Около КАТ Добрич има три бензиностанции, но в нито една нямаше винетки. Посъветваха ни да отидем до пощата. Там намерихме. Но пощата е в центъра, а КАТ е накрая на града. Другия вариант беше да рискуваме и да си тръгнем без винетка.

6

бай Иван

преди 11 години

А,защо няма пълна прозрачност,на края на годината,тези пари от винетките,къде отиват...

5

Анонимен

преди 11 години

Преди два месеца започна продажбата ,а ние по традиция се сещаме в последния момент.

4

Венелин

преди 11 години

Ще има ли за 6 месеца и за 1 ден за колите?

3

Да бе да

преди 11 години

Тоя е инженер, колкото Боко и Цеко честни. Не са 18, а 19 ст. на ден. И ако разделяме всяко нещо което плащаме на броя на дните, то на ден ще се получи плашеща сума... гусин ЕнжИнер.

2

Анонимен

преди 11 години

На Боко Тиквуня парцала -Цецка Карагйозова - не се наяде!!!!!!!!!!!