86

имигрант

преди 11 години

Сетиха се, че новият бил комунист! А да не би старият министър да е бил демократ???"Сергей Игнатов e роден на 6 август 1960 г. във Видин в семейството на военен, член на БКП, по-късно активист на БСП и на гравитиращия към БСП Български антифашистки съюз.[1]Завършва 35 ГРЕ в София през 1978 г."После нека ми говори Бойко, как дядо му бил ужким убит от комунистите, и как Сергей Станишев (пак наужким) му бил политически противник - един отбор са!!!

85

христо вълков

преди 11 години

До Анонимен 100 : Прав си, ама... Ку..Ку..Кутев каза .. др...др..друго ?

84

аз

преди 11 години

Почти всички драскачи сте озверели ***! Ще се пръснете то злоба червени мекерета! Пак ще ядете хурката на изборител А до тогава трепереше1

83

Анонимен

преди 11 години

Mинистъра е човека който преразпределя финансите в едно министерство ,за другото си има хора ,а този оглави комитет ,който искаше централа в Белене,за която няма пари и няма откъде да се вземат ,занчи не живее в реалния живот и сега какво ,ще поиска милиони за наука ,които няма откъде да се вземат и Бойко ще го разкара ..и освен че ще вземе висока пенсия затова че е бил министър един месец,друга полза няма да има ,иначе Игнатов си беше добър министър,поне знаеше за какво става дума ...

82

мафия

преди 11 години

Пожарната се опитва да създаде напрежение в БСП.Стари милиционерски номера.Разчита че старчето Воденичаров е алчно за пари и ще се хване.

81

Анонимен

преди 11 години

Проф. Емил Хорозов беше директор на фонд Научни изследвания през 2010-2011 г., когато подаде оставка, след като направи проверка и написа доклад до министъра на образованието Сергей Игнатов как се ограбва фондът. Министърът тогава не реагира на доклада.Сега обаче самият министър беше принуден да подаде оставка по този повод. Това стана след проверка на инспектората на Министерския съвет неотдавна, при която са констатирани 60 нарушения във фонд Научни изследвания. И управителят на фонда Христо Петров е подал оставка след проверката.Проф. Емил Хорозов и 31-годишният физик от Софийск

80

Анонимен

преди 11 години

Игнатов месеци наред е замитал скандала под килима. И учени са били тормозени, защото са се борили истината да излезе. Например Емил Хорозов. След като нещата стигат до Европа има развитие. Чак тогава. Замесените на прокурорска проверка и виновните в съда!!!!!

79

Анонимен

преди 11 години

В други сайтове си пише че негов роднина е свързан с бизнеса на Витоша ски и е свързан с Цеко Минев. Ще се строят лифтове, пък не знам чий човек е.

78

ПЕШКО

преди 11 години

ВАЖНОТО Е ДА Е СЪВЕСТЕН И ДА ВЪРШИ РАБОТАТА ЗА КОЯТО Е ПОКАНЕН.

77

Анонимен

преди 11 години

Борисов, Цветанов и дянков трябваше да подадат оставки ...

76

Анонимен

преди 11 години

ХЕЙ ,БСП,СДС,АТАКИ И Т.Н. СТИГА С ТИЯ ГЛУПАВИ СРЕДНОВЕКОВНИ ПАРТИЙНИ БОРБИПОУЧЕТЕ СЕ ОТ СВЕТА-РАБОТА СЕ ВЪРШИ ОТ НЯКОЙ КОИТО ЗНАЕ И МОЖЕ,А НЕ ОТ ПАРТИЕН КАДЪР.ОСТАНАЛИ СМЕ 5 ЧОВЕКА НА КРЪСТ И ПЕНСИОНЕРИ,И НЯМЯ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ВЕЧЕ КОЙ ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е ,АКО Е КАДЪРЕНИ ПАРТИИТЕ-ВИЖТЕ КАКВО СТАВА В АНГЛИЯ-ПАРТИЙНИ ЛИДЕРИ СИ ВДИГАТ РЕЙТИНГИТЕ КАТО НИ ЧЕРНЯТ,ДЪРЖАВАТА НЕ СЕ МЕСИ,ЗАЩОТО НЕ Е АНГЛ.ОФИЦИАЛНА ПОЗИЦИЯВИЕ ПАРТИИТЕ ДЕБАТИРАИТЕ И ПОДРЕДЕТЕ АНГЛ.-СВЪРШЕТЕ НЕЩО ЗА БГ НАКРАЯ

75

Анонимен

преди 11 години

Ами другари, Воденичаров е сериозен човек и като ви гледа какви сте бездарници се насочва към тези, които нещо вършат... Така човекът има шанс да бъде полезен. Какво можете да му предложите вие?... Шашми, далавери и демагогия. Воденичаров, просто не желае да се занимава с *** като Кутев и компания. Вашата кочинка на Позитано вони, бе другари!

74

Анонимен

преди 11 години

Борисов за пореден път показа, че мисли за България, и предпочита професионалисти, а не се ръководи от тясно-партийни пристрастия и интереси.

73

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБО ПОТЪВА КАТО ТИТАНИК. КРАДЦИ МЪРШАВИ ДЕТО ЗА НОВ МОРАЛ ГОВОРЕХА. СЪЩАТА ПАСМИНА КАТО ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ СЕ ОКАЗАХА.

72

Митко

преди 11 години

Успех пожелавам на академик Воденичаров. Заслужава поста.

71

Анонимен

преди 11 години

Подхлъзнаха човека, да им опере мръсното бельо, тия номера ги гледахме при номинациите за конституционни съдии.

70

До 92

преди 11 години

В едно си напълно прав, като дойде БСП на власт, ще ви е...а майката *** гербаджийски кратуни. Ще ви вземат всичко, дето окрадохте за 4 години. Те винаги така правят. Треперете от страх *** американски мекерета!!!

69

Анонимен

преди 11 години

Дойде ли бсп заедно с дпс които са едно ще ни е.ат майката .Управление след Бойко на БСП ще баталиса държавата за 15 г.минимум. Трябва да дойде човек като Бойко което ме съмнява.Ние сме пу.ки с главно п,Нищо няма да стане от нас ако бсп след 5 г. още имат голямо влияние у нас.Нищо лошо към заблудените стига да не съсипват родината ми!

68

дo 81

преди 11 години

ако бие БСП-тогава ще ни разкаже играта!...със със строежа на атомната ще потънем в дългове,което ще доведе до девалвация на лева ....пенсионерите ще останат без никаква пенсия...

67

Анонимен

преди 11 години

До вввХубаво инфо. Само се питам това не е ли добре - работи човека , има фирми, затова е богат.Или краде - та е богат?Или допуска други да крадат - та е богат?Щото всички и най-много БСП/ДПС крадоха и забогатяха.