14

Анонимен

преди 11 години

Yyyyy

13

1

преди 11 години

Е как, нали взема от трафика на Софето и с магистралата може и Бургаското да цакнат за някой дестинации или да го оставят само за лятото е върви ги харесвай софетата и жална ни майка с магистралата оказва се ,че лесният и бърз достъп е полезен само за Софетата и спомага да се затварят офиси в другите градове

12

реалност

преди 11 години

Преди местните избори гербаджията Дойчин Ангелов (доколкото знам завършил педагогика) яростно критикуваше предишния кмет. Той обяви, че полетът до Франкфурт струвал само 10 (десет) лева, а аз знам, че с 10 лева не мога да отида с колата си дори до Пазарджик. Питам кой и защо трябва да доплаща на летящите до Франкфурт и т.н.?

11

Л. Георгиева

преди 11 години

България, не е само София.Погледнато реално кмета Иван Тотев защитава интересите на някой..., готов е с лека ръка да унищожи новото ни лещите, в което са хвърлени много средства,ами то е просто, започва изграждане на новото летище в София, защо го избрахме Тотев , да защитава интересите на София. Ненормални хора ,в ненормална държава.

10

Анонимен

преди 11 години

Поредното безумие на Община Пловдив, май трябва да премине към столична община, след като работи за нейните интереси и не защитава тези на пловдивчани

9

stevo

преди 11 години

Как не попаднахме на разумен човек за кмет . Само *** и некадърници управляват нашият град. Просто се чудя , как винаги успяват да ни излъжат да гласуваме за тях и после си показват цялата некомпетентност и инат , но винаги в ущърб на хората , които са ги избрали.

8

plovdivchanin

преди 11 години

Най-глупавото и вредно решение за града е да се спре летището.Толкова хора работят в или във връзка с него. Ново е, съвременно и скъпо оборудвано. Ползва се от много българи и много чужденци. Печелят хотели, ресторанти, магазини, музеи, бизнес. Историята изобилства с примери, когато път се премества и процъфтяващи градове умират или западат значително.Евтина връзка е с летище Франкфурт, което от догодина ще е най-голямото в света.Как е възможно в 21 век кмет да спре летището на града си?

7

Прозрачно

преди 11 години

Прозрачно е!1. Спират полетите на Райън Еър и голяма част от пътниците се връщат към ***-аджийските България Ер или Хемус!2. Започва строителството на Новият Първи терминал на Летище София...Както се казва в случая и Тиквата цяла и ***-аджиите сити...

6

До 4

преди 11 години

Не е много ясно дали губи или печели ако излезе от този фонд. Да рекламираш Пловдив чрез летището е абсолютно безсмислено, защото всичките 150 000 пътници са си българи живеещи някъде навън и намерили евтин полет. Едва ли има и 10 чужденци от всички 150000 пътници дето са дошли да видят града, че и да похарчат пачка евро. Ако печалбата от летищни такси е по-голяма от разходите за реклама ОК ама малко ме съмнява да е така.

5

Студент Инженер

преди 11 години

И ся кво?!Ако спрат тези два полета...летището ще пустее ли!?А е чисто ново!Българска работа!РАЗВИВАЙТЕ НЕ РУШЕТЕ!ТВА НЕ ВИ Е ПРЕХОДА ПРЕЗ 90-те!Господ да пази тази ненормална държава и малкото нормални хора останали в нея!

4

zlatina.lozeva

преди 11 години

Стига с тези опити да направите Пловдив забутано провинциално градче!

3

Пламен

преди 11 години

"Като откажат полетите до Лондон и Франкфурт ще загубят тези 150,000 пътници, много е просто. Ми това са милиони евро, значи авиокомпаниите ще загубят, не кметът на Пловдив."90% от тези пътници просто ще се насочат към София ... все пак Пловдив-София е само час и половина път. Една малка част просто няма да летят. При всички положения губи Пловдив.

2

Анонимен

преди 11 години

Всичко е в девета глуха

1

Дядо от село

преди 11 години

Като откажат полетите до Лондон и Франкфурт ще загубят тези 150,000 пътници, много е просто. Ми това са милиони евро, значи авиокомпаниите ще загубят, не кметът на Пловдив.