340

възмутен

преди 11 години

До смеещ се с глас - какви различни цени бе! Това да не са ГЕРБ! Точно, конкретно с документи БСП заявяват цената е 3.997 млрд. с индексите през годините достига около 6 милиарда! ГЕРБ са толкова ошашавени, че вече не знаят от кой кашон какво да вадят ха ха ха!А самият Дянков вчера се обясняваше, че в тези 11 милиарда, дето ги тръбят влизали някакви рискове от допълнителни изисквания на ЕК, които били приети след Фукушима! Глупости на търкалета - че БСП и оракули ли трябва да са?

339

Gost

преди 11 години

Lud po-lud nai-lud! Eeeeeeeeeeeeee stiga veche de!

338

Анонимен

преди 11 години

За второ АЕЦ треба силна икономика - не за народ като булгари - от крадци, мошеници и некадърници

337

Анонимен

преди 11 години

Чета коменатара на Йово Комунаниста и разбирам че *** са невероятно търпиТой щял да продава ток при положение че съседите вече строят мощности като луди.За да има силна икононмика има нужда да няма некадърни *** да дават акъл и да искат да крадатдокато рушат държавата.

336

Йово

преди 11 години

Чета си коментарите и разбирам че този народ става все по глупав. Казват не на Ядрената Енергетика в България. Само, че явно турците са по глупави от нас щом ще строят 3 АЕц-а или румънците които ще разширяват своят или чехите но най вече французи, американци и китайци които строят не една или две(САЩ в момента строй няколко). За да има силна икономика е нужно собствена енергетика за да имаш евтина стока за износ. Затова българина да не завижда, че гражданите на онези държави са по богати.

335

Анонимен

преди 11 години

Росатом е предложила да финансира със собствени източници проекта! България няма да дава и лев за строежа, а от печалбите ще си изплаща парите на Инвеститора! С две думи РОСАТОМ ще си вземт парите от нас защотот много скоро няма да има на кой друг балък да продават Или казано още по ясно - хем ще дадем 22 милиарда хем всичките ще идат в Русия ето това искат платените форумни ***

334

Гюро Михайлов

преди 11 години

Росатом е предложила да финансира със собствени източници проекта! България няма да дава и лев за строежа, а от печалбите ще си изплаща парите на Инвеститора!

333

абе

преди 11 години

Що не се скриеш някаде.

332

Анонимен

преди 11 години

и къде му е договора на тоя льохман

331

Анонимен

преди 11 години

Върви наистина голяма измама. За АЕЦ Белене са тези, които са се нагушили с тлъсти комисионни против нови блокове в АЕЦ Козлодуй, за скъп ток от Белене, за още по-скъп газ от Русия

330

Анонимен

преди 11 години

Върви наистина голяма измама. Против АЕЦ Белене са тези, които са се нагушили с тлъсти комисионни за нови блокове в АЕЦ Козлодуй, за скъп ток от тецовете, за още по-скъп ток от фотоволтаици и т.н.

329

Иван

преди 11 години

То всичко вече е ясно.И глупаците вече разбраха, че АЕЦ Белене е една голяма измама за много, ама много пари.Пари които са потънали в обръчите от фирми до Овчаровци, Първановци,Станишевци. Имат дори наглостта да продължат да крадат-да продължим да строим.По интересно е обаче, че вече ги подкрепят Сидеров и Каракачанов. Да са живи и здрави! Ашколсум! Машала!-казват турците.

328

бг

преди 11 години

КАКВОТО И ДА ГОВОРИТЕ ВСИ4КО Е ЛЪЖА.........НО И ДА СТЕ СЕ НАГУШИЛИ НЕ ВИЖДАМ КОИ ЩЕ СЕДНЕ КАМОЛИ ЛЕГНЕ ДО ТАКОВА ИЗКОПАЕМО НО 4Е ДОКРАЯ НА ЖИВОТА СИ НЯМЯ ДА СПИШ СПОКОИНО АКО СИ ГУЗЕН И БОГ ВИЖДА ВСИ4КО АМА НИКОИ НЕ ЗНАЕ КАКВО ...

327

Бай Ставри

преди 11 години

до 425 Сега разбрах, че наистина не ни трябва АЕЦ от такива разбирачи като теб!!! Извинявай, ама ще те цитирам малко: " да не говриме какво е надоло в недрата", "технологията не е кой знае колко сложна"... хахахахаха

326

Истината

преди 11 години

Истината е, че без АЕЦ Козлодуй оставаме без базови мощности. Истината е, че тока от АЕЦ Козлодуй за вътрешния пазар се изкупува на цени в пъти по-ниски от цените на международния пазар. Истината е, че без АЕЦ Козлодуй започваме да внасяме ток. Истината е, че ЕС ни нлага все по-строги изисквания към ТЕЦ, а ние не можем да ги изпълним. Истината е, че след 2017-та когато затваря 5-ти блок на Козлодуй и след 2019-та, когато затваря 6-то блок,оставаме без базови мощности и тока поскъпва яко.

325

Анонимен

преди 11 години

Ети ви 2 реактора в Козлодуй !- Малко са.....Ето ви още 2 реактора в Белене! Пак са малко....На ви дваесет и пет реактора! А истината е ,че от АЕЦ Козлодуй ползваме само 30 % от електроенергията. Останалите 70 % са за износ ,през комисионерски фирми на БКП-БСП.

324

Анонимен

преди 11 години

Такива като този на снимката ги вкарват в затвора за нанесени на държавата щети в собенно голями размери !

323

Анонимен

преди 11 години

423 първо България е богата на геотермална енергия имаме повече от 2000 мин.извора а да не говриме какво е надоло в недрата , това ни е най-голямото богатство, технологията не е кой знае колко сложна , дълбок сондаж и турбина , никакви емисии на въгледоредн окис , никакви ядрени отпадъци , но след като не ти го предлагат руснаците не вярваш нали.

322

Гюро Михайлов

преди 11 години

Боко вън, щото още ако чака- само лихви ще плаща! Белене трябва да се продължи

321

iwangrozni

преди 11 години

До RWE ГЕОТЕРМИЯТи на ясно ли си дали това би могло да компенсира мощностите на два реактора и колко би струвало,ама този път наистина на данъкоплатците?! Геотермални небивалици!!!!Няма почва за сравнение с АЕЦ,ама никаква...