238

Mаузер

преди 11 години

До бсп - Лъжци;Сутринта по ТВ-7 руски професор разби АЕЦ- Белене на пух и прах.Не трябва да се допускат *** до власта.

237

Анонимен

преди 11 години

До АнонименОблага от цялата работа имат десетина *** ,които изградиха комунизма за себе си.

236

Mаузер

преди 11 години

До Гюро Михаилов Защо не беше решен въпроса от СърГЕЙЧО?

235

Mаузер

преди 11 години

До НФБ;Защо не попиташ комунистите ; Защо загинаха 73 български войничета по време на съветската инвазия в Афганистан? Чети Игор Бунич и Ген.Лебед.Недей задава глупави въпроси.

234

АНТИЦИОНИСТ

преди 11 години

До АнонименНЕ С КАМЪНИ Е НЕЗАКОННО НЕХУМАННО !!!ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ КАКЪВ Е НОВИЯ ЕТАЛОН ЗА НЕНАКАЗУЕМА НЕИЗБЕЖНА САМООТБРАНА !1.ОБЕЗОРЪЖАВАШ ГО2.СЪБАРЯШ ГО НА ЗЕМЯТЯ3.НАМИРАШ ПОНЕ 15 - 20 СЪМИШЛЕНИЦИ4. РИТАШ ГО С ТОКОВЕТЕ ПО ГЛАВАТА ДОКАТО МЪРДА5.СЪБУВАШ МУ ПАНТАЛОНА ИГО Е...ЕШ ДОКАТО Е ОЩЕ ТОПЪЛТОВА Е НОВАТА НЕНАКАЗУЕМА ОТ ЗАКОНА САМООТБРАНА ДПС - STYLEг-н ЦАЦАРОВ КВО ПРАИМ СЕГА А, А, А, А, ...................

233

България ще бъде

преди 11 години

Вече няма никакво съмнение - "гербер" значи "неокомуназ". То не беше далеч от ума, нали всички са си бивши партийни членове. Обаче тия новите, герберските комунази, са къде - къде по-лъжливи и крадливи от старите.

232

Пурко

преди 11 години

Лъжа е, че нямало да има пари за пенсии, ако се строи БеленеНито един лев не е взет от данъкоплатците или от бюджета за Белене.

231

Гюро Михайлов

преди 11 години

А по каква логика Делян Добрев трябва да решава за Белене!? Апсурд!

230

Анонимен

преди 11 години

Как не ви е срам да призовавате ако срещнете ГЕРБАДЖИЯ да го заплювате ......С камъни трябва с КАМАНИ

229

бсп - Лъжци

преди 11 години

Директорът на отдела за комуникации на руската компания Росатом Сергей Новиков заяви пред ИТАР ТАСС, че през 2010 година цената на проекта АЕЦ Белене е била точно 22 милиарда и 289 милиона евро и това е било известно.Според Новиков става дума за точни цифри това е стойността на централата,

228

Анонимен

преди 11 години

300 милиона за мисията ни в Афганистан....що ни пратиха там КОМУНИСТИТЕ ?400 милиона изчезнал заем от банка ПАРИ БА...защо не ги върнаха комунистите ?.3 милиарда за интеграция на ромите но реално няма нищо налице защо си изпраха парите там комунистите ?дали няма пари или има нещо друго....БСП са пътници защото са национални предатели - платените им форумни драскачи - също

227

някой от народа

преди 11 години

"Това означава, че министърът е тотален некадърник, заяви червеният лидер." Червеният лидер защо не вземе и да се гръмне!!!!!!!!!!! По некадърни, по ненаядни, по крадливи и по фанатизирани от червената *** не сме виждали- още си плащаме, заради тяхното управление.

226

АНТИЦИОНИСТ

преди 11 години

МАЙ ОТВОРИХА НЕ КОЙТО ТРЯБВА КАШОН !ОТ НЕГО ИЗПЛУВА ЕДНА МНОГО ВАЖНА УЛИКА, НО УМИШЛЕНО "НЕ СЕ ЗАБЕЛЯЗВА" ОТ ПРОВЕРЯВАЩИТЕ !!!ИЗПЛУВА ИМЕТО НА БАНКАТА В КОЯТО СИ ДЪРЖАТ МРЪСНИТЕ ПАРИ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКАТА ОЛИГАРХИЯ !И ТАМ НЯМА ЧЕРВЕНИ, СИНИ, КАФЯВИ - ВСИЧКИ СА РАВНИ ЩОМ ОПИРА ДА СИ СКЪТАТ КРАДЕНОТО !ИНТЕРЕСНО ОТ ЧИИ МРЪСНИ ПАРИ Е ПОДАДЕН КРЕДИТА ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ ?ГОСПОДИН ЦАЦАРОВ НЯМА ЛИ ДА ИЗВЪРШИТЕ НАЙ-ПОСЛЕ ПРОВЕРКА ИЛИ И ВИЕ ИМАТЕ ТАМ СМЕТКА ?!?ХАЙДЕ "ЧЕСТНИЯ" ПРОКУРОР !

225

Анонимен

преди 11 години

*** ДОБРЕВ,Е НЕ САМО НЕКАДЪРНИК НО И МНОГО ***.ТОЯ НЕЩАСТЕН НЕДОУЧИЛ БОЯДЖИЯ НЕ СЕ ЛИ УСЕЩА ЧЕ МУТРАТА ГО ИЗПОЛЗВА ЗА СВОИТЕ СИ ЛЪЖИ.МЛАД ЧОВЕК,АТОЛКОВА Е ***.

224

Анонимен

преди 11 години

"Дa" нa Белене не е рaвнознaчно нa "Не" зa ГЕРБ. Тук aе вземa решение, което ще определи животa ни в следвaщите десетки години. Дa се вземa по някaкви подобни съобрaжения е престъпнa тъпотa.

223

Некомпетентност

преди 11 години

твоето име е ГЕРБ

222

Анонимен

преди 11 години

смърт зa комунистите и отрочетaтa им

221

Анонимен

преди 11 години

До къде стигна другарю Станишев,до къде?От министър-председател до най-лъжливият политик в България.Доган като се избомби поне се покриваше за година две,ама ти си уникат.Никога не си направил нещо в полза на хората,не го правиш и сега,защото така са те учили, и по гръб да паднеш пак да не признаваш.Народа ще ти каже върви на май.... си и за това ще си виновен само ти.

220

гроб-ЛЪЖЦИ

преди 11 години

Директорът на отдела за комуникации на руската компания Росатом Сергей Новиков заяви пред ИТАР ТАСС, че през 2010 година цената на проекта АЕЦ Белене е била точно 6 милиарда и 289 милиона евро и това е било известно.Според Новиков става дума за точни цифри това е стойността на централата, а другите разходи, свързани с инффраструктурата и енергомрежата, могат да бъдат раздувани до безкрай.Представителят на Росатом добавя, че руснаците били приели искането на България централата да се строи без държавни пари, тоест, те и РВЕ да поемат разходите, като след това възстановят инвестицията си

219

hes

преди 11 години

До Icelander 3 пъти "да"? Ако те хванат, че гласуваш 3 пъти ще загазиш. Изхусни въздуха , стига с тоя бодряшки позитански оптимизъм. Иато Матросов на амбразурата си!