240

iwangrozni

преди 11 години

До MаузерМай само ти не си разбрал още,че по времето ,когато БСП беше на власт,необходимите процедури по реализиране на проекта бяха задействани,но за 4 години да изпълниш всички е немислимо! :) Да питам и аз герб за толкова време какво направиха за АЕЦ БЕЛЕНЕ? Едно голямо нищо! :) Е как да ги уважава човек като мъдри политици!? Мъдри?! хаха Политици?? хахахаха

239

Mаузер

преди 11 години

До РОЙТЕРС;Kaто е толкова изгодна , защо БСП не започна строежа?От строежа ще спечелят само комунистическите мутри.Росатом е заинтерисована страна не му вярвам.Сутринта по ТВ-7 руски професор разби АЕЦ-белеНЕ. Комунистите са лъжци по рождение.НЕ НА БЕЛЕНЕ.Моя баща изкара 3г. в лагера Белене,защото не искаше да влезе вТКЗС.

238

Icelander

преди 11 години

ДА на Белене е равнозначно на НЕ на ГЕРБ! Три пъти ДА на Белене!!!

237

Нина

преди 11 години

Който чете, ще разбере, че ползите са много. Негативите малко. А зад последните има много политически лъжи.

236

Нина

преди 11 години

Банкери и финансисти не знаят какво да говорят. Всеки си измисля цифри, а никой не чете докладите. Никой не иска да борави с документите. То с такива как да се работи? Който иска да гласува информирано, има доста извори.

235

Нина

преди 11 години

/referendumbelene/?p=662Ето една обществена дискусия!Бойко една умна мисъл няма и трябва да му вярваме?! Да си беше наел специалисти да го светнат по темата.

234

horny

преди 11 години

..като се замисли човек, най-жалкото е че май никой няма и бегла идея колко (горе-долу) ще струва тоя АЕЦ и кой ще го плаща. разбирам отклоненията да бяха няколко ..десетки милиона, ама тея съвсем ни взеха за боядисани врабчета - всеки си дърдори някакви цифри 5-6-10-20 млрд, ама лева ли евро ли рубли ли.... голяма боза.

233

horny

преди 11 години

като стана дума за кашона се сетих за Седморката на Блейк и онзи аквариум с лампичките - изкуствения интелект на име Орак, до когото се допитваха в трудни моменти. та нашите управници се допитват до загубен кашон със стари бумаги от който очакват отговор на сакралния въпрос - колко ще струва АЕЦ-а... ***, до къде я докарахме! ква е тая енигма кво е туй чудо?

232

имигрант

преди 11 години

Значи, по-склонен съм да повярвам че атентата срещу Доган е истински, но това с "намерения кашон с документи" е най-плоския виц който съм чувал.Значи, както си ровел Бойко по мазета и тавани, ровил, ровил и изведнъж хоп - в краката му се търкаля забравен кашон с документи... Абе аз да не съм расъл в колиба бе, Бойко???

231

Icelander

преди 11 години

До БачкаторИзграждането на АЕЦ не може да стане за един мандат. Реализирането на проекта преминава през работата на няколко правителства, защото няма атомна централа в света, която да е построена за 4 години - това е невъзможно за толкова кратко време.

230

Icelander

преди 11 години

До умеренПроектът АЕЦ Белене ще донесе благоденствие на цялата страна, не само за региона на Белене. Реализирането му ще гарантира милиарди левове външни инвестиции. Нова централа на площадка Белене ще осигури работа не само на 1000 ядрени специалисти, които да я управляват, но на още 60 000 българи, които ще бъдат заети в дейности по нейното обслужване.

229

Icelander

преди 11 години

До unknownIDТова си беше много, ама много лош сценарий! Вече знаем кой ще е носител на тазгодишната "Златна малинка"!

228

огж

преди 11 години

След 3 годишно управление Боко показа ,че и предните и настоящите власти са тръгнали да закриват държавата Представяте ли си -секретни документи се валят в кашони

227

Анонимен

преди 11 години

"НЕК все още не е демонстрирала как ще финансира своята част от проекта, който е на стойност 5 милиарда евро" - ч3тете внимателно 5 милиарда е проекта,ане частта от проекта, казано е "КОЙТО", а не КОЯТО":))!!

226

Бачкатор

преди 11 години

Плашат ни с газовите лампи-долни комунисти,умрели кучета.Защо не построихте до сега Белене?Защо Станишко не е подписал договора?БСП е антибългарска партия.Народа е изцеден .Сития не вярва на гладния.Комунистите си разпределиха 17 милиарда лева,сринаха банковата система,фалираха многократно България.Сега ни подготвят още един фалит.После искат да приложат още един експеримент на гърба на народа.Нема да стане тунеядци.

225

Канцеларски плъх

преди 11 години

*** държавата ,в която из разни кашони държат междудържавни договори!?

224

Анонимен

преди 11 години

Няма за момента по-добър министър от Борисов. Тези *** побойници ли искате.Само Бойко

223

Bobis

преди 11 години

Всеки които пише в коментарите :Пожарникар,***,лъжец!!Да стане Министър претцедател и какво е постоил през живота си.1.магистрала Тракия2.Дунав мост3.Метро4.театри Перник,Русе,5.зала Армеец6.много регионални проектиБургас,Русе,Търново,Пловдив,и ОЩЕМного

222

не мога

преди 11 години

не мога да разбера -нали за това е реферндума,ако искате ходете ,ако искате не ходете ,ако искате гласувайте ,не знам какво искате -комунизма бил лош ,сега пък демокрацията била лоша,утре ще кажете да я караме на свещи и газени лампи/това съм го видял ,преди да построят аец/,после ще поискате жените или старците да не гласуват,вече не знам..

221

ЛЪЖАТ НИИИИИ !!!!!!!

преди 11 години

В КАШОНА НА ГЕРБ КРИЛИ БАЩАТА-ТИКВА НА НАШИЯ *** ПОЖАРНИКАРЯ БОЙКО БОРИСОВ- КАШОНА БИЛ КРЪГЪЛ!!!!!! ТИА ОТ ГЕРБ СА СКАСАХА ДА ЛЪЖАТ НО КОЙ ЛИ ВЕЧЕ ИМ ВЕРВА!!!! АЗ ЛИЧНО ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАМ НА ТИКВАТА БОЙКО БОРИСОВ!!!!! 4 ГОДИНИ УПРАВЛЯВАТ И ЧАК СЕГА НЕМИРИХА КАШОНА!!!!!! ДОЛНИ НЕКАДЪРНИ ЛЪЖЦИ!!!!!