227

Анонимен

преди 11 години

Да ни спонсорират и с по един диск за ъглошлайф,че да си изпилим предварително мозъчните гънки та да не ни пука,че слушаме музика с просташки текстове каквато е чалгата!Това е ЕВРОПРОСТОТИЯ!

226

Анонимен

преди 11 години

Браво на ПАЙНЪР!Произвежда свежа,харесвана и високотехнологична музика и шоупрограми.На такива фирми трябва да се помага от държавата и ЕС.Стига са харчени луди пари за губещи и безсмислени културни дейности.Пещерните културтрегери да се поизкъпят, обръснат и тогава да се показват .Ако трябва нещо да се преследва това е пошлия рап и пишман естрададжиите от татово време.

225

сиси

преди 11 години

наистина тази простотия ЧАЛГАТА разболява психически тези,които я слушат.срам за нацията.да я пусне из Европа тази долна твар и изпълнителките ще покажат долното и ниското ниво на народа ни/но не на всички/

224

чалг0сан

преди 11 години

Чалга ,чалга, чалга...до пълно интелектуално ивалидизиране на обитателите на територията на Чалгата!!!

223

aanonimen

преди 11 години

Срам, срам, българи, позор, позор, будители! Едно безпросветно правителство да спонсорира с държавни пари, по официален статут, проституцията в България! Сраааам!!! Всичко бях преживял, ама такова кощунство с българските деца, не бях. На това ли ще ги учим господин Борисов? На проституция? От малки по телевизиите, а като поотраснат от дискотеките и стадионите с концерти. С нашите пари, с нашите данъци, с нашия труд и вашия кеф...Не ви е срам.Голям мъж се правите, а се занимавате със сводничество

222

Доко доко

преди 11 години

Според последната статистика 50% от българите са с психически проблеми поради пораженията нанесени на мозъка им от чалгата и безсмъртни творби като "Напипай го" на Азис, "Тез червени домати кой ги мама разклати?","Тирбушона врътка, врътка, "Боц-маане, "Искаш ли ме бейби, Ъха Ъха!", " Ун дос трес, тя ме фана с интерес", "На теслата дръжката", "Купи ми бате сателит" "Предната седалка", "Ти си само 8 клас", "Забравени бикини", "Сто патрона", "Смукача", "Синя прашка", "Гаси тока" и т.н.!

221

neobrjazan

преди 11 години

До мустафа da prav si vie ste evropata taka che minavme vav nelegalnost sirech talibani rolite se razmenjat

220

мустафа

преди 11 години

Скъпи плюващи ***, когато видя Отто от Хамбург да друса гюбек въпреки над 8 милиона сънародници турци там,тогава ще си помисля, че между вас може и да има българи.До тогава сте си аги и *** повечето. Та 2/3 от "БГ" гледа нашите турски сериали и чуе ли 4алга и маанета инстинктивно свива пръсти и потропва с крак ;)Вижте цвета на нацията ви в студенски град на кво разпуска.И последно - между 1300 и 1800г. аборти не е имало :)

219

анти

преди 11 години

Не е луд този,който изяжда зелника, а този, който му го дава.И защо не давате свободно да гласуваме за изказванията?

218

Някой

преди 11 години

За пореден път се убедих, че ЕС е един голям ***! Честито данъкоплатци! Парите ви отидоха за мутрите и ку*вите!

217

pele

преди 11 години

кво псувата *** ми направете си музикална компания и кандидатсваите за еввро пари

216

Танев

преди 11 години

Слред тази новина проститутките на Митко Пайнера ще пеят безплатно в агитацията на ГРОБ преди изборите. Да живей демокрацията!

215

Анонимен

преди 11 години

Кво ревете, бе, ръбове. Не слушам чалга, ама като са си спечелили, честито да им е. Има предлагане, щото има търсене, а на вас като толкова ви се ще култура, дърпайте си, има филми, има книги, има музика, правят се изложби, прожектират се филми, има всякакви събития...ама трябва да си култивирате малко вкуса и да намерите това, което ви е интересно, а не някой да ви го донесе до вратата, че да не ставате от дивана, докато се занимавате с културата.

214

бг

преди 11 години

За фолклорната програма съм съгласна...сигурно точно нея са използвали, за да получат пари "уж" за култура!

213

Иконома

преди 11 години

СТРАХОТНА НОВИНА !!! От тук следва да преструктурираме ВМЗ Сопот на завод за салфетки (Велпепе за музикални зрелища) и всички сме доволни....хляб и зрелище за народа !!!

212

beta

преди 11 години

Поздрави на "мозъците" одобрили програмата !Това е да си послушен, плаща ти се.

211

ЕВРОФОЛКА

преди 11 години

хахаха кво финансиране за тея ****и ,бе братче, те половината са гълтачки на мутренската ни пасмина - има кой да им пълни дамаджаните с кинти.Духовен разпад е тва - държавата абдикира. Вместо да се инвестира в туризъм или култура, образование, дай да ги удавим у разврат, ракия и силикон, горкичките българи.*** така е, то кога ли сме видели или получили нещо хубаво от тая Европа ..

210

Анонимен

преди 11 години

Докато чалгаджии ни управляват , чалгаджии ще ни забавляват ! Нещата са свързани .

209

Десислава

преди 11 години

Народът ***, животът - тежък, скучен. - Живот без маска и без грим - озъбено, свирепо куче."

208

Анонимен

преди 11 години

Докато ТИКВИТЕ са на власт няма да има управия в тая държавица! ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА в пълна сила!