46

Анонимен

преди 11 години

ЦЯЛАТА МУ ФАМИЛИЯ Е ЗА ЗАТВОРА НА ТОЯ ХУБАВЕЦ

45

Анонимен

преди 11 години

Дюните са Цецо и кумецо нали така

44

вън-герб

преди 11 години

и преди карахме по дупки,и сега караме по дупки,и винаги ще караме по дупки,а имената на тия хора се сменят като носни кърпи,такаче драги гербери не се превъзбуждайте от своя бог,футболния тигар на витоша-бистрица,учителя по англииски език Боко рекета,кажете колко фирми фалираха за 3 години,колко поскъпна горивото и всичко,а забравих Герб вдигнали заплатата с 20-сетак,ще има да ядем и пием с тия 20лв..........смешници още малко ви остана..

43

АНАЛизатор

преди 11 години

Само БСП и ДПС гласуваха "Против" Закона за отнемане на незаконно придобито имущество.Добре,че Станишев и Доган нямат мнозинство,защото подобни крадци като Веселин Георгиев,ще си се разхождат с милионите в джоба.Това другари е закрила на престъпници,а искате отново да управлявате.Всички сте за затвора.

42

Анонимен

преди 11 години

......ДААА, ОБАЧЕ --времемнно запориране ,както е било ----23г.!!

41

Бургас

преди 11 години

Запорирано, ама.... То и Галевите са осъдени, ама не са в затвора !Като му вземат имуществото и парите, тогава да се бият в гърдите управляващите.

40

До63

преди 11 години

А твойта майка............ Хм.....

39

анонимен

преди 11 години

Гадове червени!Окрадохте държавата и народа изнемогва.Тиквата бил виновен!Но ви пораздруса! Дано да има още такива запори и всички комунистически айдуци да ги пратят в Белене, да носят камъни за да да оправят гьола, който изкопаха и искат още да копаят, а народа да гласува на референдума за това!

38

до 55

преди 11 години

В някои от герберастките министри имат писма от Брюксел,които доказват,че въпросните фондове са устроени,питай ти Станишев! Но казионните медии и тиквата обяснимо защо мълчат!

37

Анонимен

преди 11 години

52"Нацацарване" ,***, може да има когато црън *** яхне миризливата ти селска майка.

36

добре

преди 11 години

Това-добре,а сметките на сегашният ,дето скалата го изненадала,та се срутила на новата магистрала,онзи ден? Да окошарят и него!

35

Анонимен

преди 11 години

Вижда се колапса на ГЕРБ на изборите и бг борсата тръгна нагоре.Поне една добра новина на фона на *** БеГе.

34

анонимен

преди 11 години

Червените *** пак ръсят сополи!Е, ще се задавите от собствената си бълвоч!Отнемане на имуществото на всички крадливи комунисти-олигарси!Така ще влязат доста пари в бюджета .Време е за възмездие!

33

Данчо

преди 11 години

Поредния цирк,нищо ново...........

32

Киро Бизона

преди 11 години

Бахмааму, ква стана тя, ква стана? Къде са сега селските опинци, дето виеха на умрело, че ГЕРБ=БСП? Сега Батко така ще го нацацарят, че и Братко ще го отнесе по-дебел и по-четвъртит! Къде сте бе, мушмули позитански, айде почвайте да плюете, че вашия хляб не се изкарва лесно, а и скоро няма и да го бъде? Давайте, пишете, смърдете!

31

Станишев

преди 11 години

Това е недопустимо!Това са наши хора. Как си позволява съдът да им запорира имуществото!Те са идни от основните участници в нашите далавери и ние от бсп ще направим всичко възможно да ги защитим!Това е произвол! Ще сезирам Е.К. Правителството веднага да си подаде оставката!!!

30

въжето

преди 11 години

Смърт за крадците на България!!!

29

kuk до 18

преди 11 години

Незная кой страда от това къде изброи, но това го оставям на медиците. Явно живеете в гъста мъгла къде само виждате червения проблясък. Жалко защото държавата и положението е такова каквото е населението и. Мотора на сивата икономика сме ние съгласявайки се на трохи покривайки тиранина. Не може да искаш само трябва и да дадеш.Това е наследство от комунизма-мълчи си,крадни си па каквото ще да става. Жалко

28

Анонимен

преди 11 години

31, той и в пандиза няма да е гладен . Ще е задоволен от всякъде.

27

това е България,

преди 11 години

държава в която който е на власт краде, краде......., съда съди поне пет годиини и забравя даосъжда.