453

Bozadjiev

преди 11 години

hahahahaha...... bg turistfirma "Balkanturist"!!!!!! vseki balgarin poznaval Pamporovo?!?!?!hahahahaha...... bg turistministerstvo!!!!!!hahahahaha.......bg prezidentska armia!!!!

452

тото

преди 11 години

това е нашият президент ***-*** та чак вдлъбнат

451

Анонимен

преди 11 години

Вестник Сега го бяха нарекли тоя "Лъчезарен ***"Малко е пресилено това, чак лъчезарен не е

450

Топчо

преди 11 години

Мекерето Гоце е най хубавия-руски шпионин,мафиот,ченге,родоотстъпник,крадец и ....

449

Колорадски българин

преди 11 години

Здравейте българи -бръмбари (колорадски) На времето като ви говорех за лошия мат*рял не ми вярвахте. Сега повярвахте ли, след като и н.в. президентът ви го каза.Ще повярвате я. Де ще одите по тръните.

448

аз

преди 11 години

куха лейка , толкова безгръбначен президент !

447

Y

преди 11 години

Plevneliev = oligodebyl

446

Ева Стоева

преди 11 години

Това не гаф, на самият президент.Стига махленщини.

445

Mk

преди 11 години

Makedonija kradela istorija :)))) Abe vie Amerika ja ukradovte :)))

444

do admina

преди 11 години

аве bulsa и на вас ли ви спряха гласуването в сайта

443

Демон

преди 11 години

Те такъв *** никога не сме имали за управленец! Дори Фердинанд Кобурготски, Жан Виденов и Жельо Жабата ми изглеждат симпатични, в сравнение с тази американо-еврейска ***!!!

442

Г.

преди 11 години

Но явно вие сте кофти във всяко едно отношение и това не ме учудва, знам каква е масата в България. Чудя се...топъл интериор, топъл човек, смислени думи, позитивизъм съчетан с реализъм, новаторство и смелост, думи, насочени към ВАС, хората, а не клиширани слова, като тези, с които ни заливаше Първанов. Аз съм на 15 и тези думи ме накараха да се замисля за много неща, а вашите реакции ме натъжават, защото за пореден път се убеждавам, че ХОРАТА в България биват унищожени... Сигурна съм, че ще ме обвините в определени политически предпочитания и т.н., но не ме интересува, вярвам в мнението си! Чудя се как е възможно деца да остават без крайници заради пиратки, деца да убиват хора заради 200 лв...а всички да коментират една снимка...... ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ГАДНИЯ, НЕГАТИВЕН, ПРОСТО, ВЕЧНО НЕДОВОЛЕН БЪЛАРСКИ НАРОД, НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАЩ НИЩИЧКО И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ВЕЧНО ОБВИНЯВАЩ ДРУГИТЕ.......

441

Г.

преди 11 години

МНОГО СТЕ ЖАЛКИ ВСИЧКИ!!!Пълни мишки,свикнали единствено да се оплакват и да критикуват,което обаче показва че имате кофти живот,защото, ако бяхте позитивни и удовлетворени хора, нямаше да разнищите човека заради нещо, което не е по негова вина, а щяхте да го отминете с усмивка и евентуално да говорите за истински проблеми; ако пък имахте гаден живот, но бяхте добри хора, щяхте да се вслушате в това, което каза Р.П. тъй като то беше наистина хубаво и мен лично ме трогна...

440

6667

преди 11 години

Защо седнал? В този сумрак ,между стари шкафове,седнал прави обръщение към народа си.Не ми хареса .Думичките му бяха написани добре,но нища друго не ми хареса.Защо асоциацията ми за Плевнелиев е за една ученичка.

439

бръмбар колорадски

преди 11 години

Народе ,народе, като гласувате за него, СЕГА МУ гледайте тъпотиите. НЕ не виждате ли ,че е един *** на бб

438

Анонимен

преди 11 години

ТОЗИ Е КРЪГЛА НУЛА.ЗАЩО ВИНИТЕ БНТ?ТОЯ *** БЕШЕ НА ЗАПИС,ТРЯБВАШЕ ДА ЗНАЕ КАКВО И КАК ГОВОРИ.НЕЧУВАН ***.

437

!

преди 11 години

***СРАМ***СРАМ***СРАМ***СРАМ***

436

John Doe

преди 11 години

Защо стана задължително да се "логвам"?

435

Кво се чудите?

преди 11 години

Калинки, калинки, калинки... назначени при президента от ББ и Цвцв!Толкова са ***, че чак са вдлъбнати!

434

аполитичен

преди 11 години

Не зная защо това се приписва на Плевнелиев,той доколкото знам е Президент на РБ..а не на БНТ..е затва сега Вяра трябва си ходи ,ама с голем шут у .нека си оди там при стария *** и измамник томас лафчис,*** и комунистическите постановки,*** !