188

архар

преди 11 години

До аз 221 ..... ТОЗИ *** БЕ СПОНСОР НА ГОЦЕ , КОЙТО СИ НАЗНАЧИ Б.ВЕЛЧЕВ , КАТО НЕГОВ СЪВЕТНИК ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР И НАКРАЯ НАЗНАЧИХА ЕДНО ОЛИГОФРЕНЧЕ -СЪДИЯ КАЛПАКЧИЕВ И ТОЙ ГО ОПРАВДА ....КОМУНИСТИ , КВО ДА ПРАВИШ ?????

187

345

преди 11 години

И какво от това, че се възобновява делото! Парите отдавна са превъртяни през разни фирми и фондации и им се губят дирите така че ще хванете на босия цървулите!

186

аз

преди 11 години

Цяла Европа знае за измамата му ,само бълг. съд го оправдава.Е ,кво да кажеш по въпроса?

185

аз

преди 11 години

Всичко е ясно.Милионите от" САПАРД" се раздават на магистрат.

184

Анонимен

преди 11 години

Гаден мазен крадлив ***

183

бай Спиро демократа.

преди 11 години

До: НЕМСКО ПИТАТне можеш да правиш паралел м/у Германия и България.В България прокурорите си търкат *** на столовете и не могат да накарат полицаите да съберат годни доказателства. Повтарям-годни.Е, в това е и голямата заблуда.След като не могат да съберат годни доказателства по нареждане на началника или от кумова срама внасят делото в съда.И там то не издържа.Провал./Е, в какво са виновни съдиите? За това ,че спазват законите?Как да осъдят някого и как?

182

Александър Белов

преди 11 години

Българската Темида стана за смях на на цяла Европа! Хора като Пенгезов,Калпакчиев,Ченалова,Траницов,Баева деформираха пониятията справедливост и морал!България не е вече в Европа ,а в Африка -само дето лъвовете още спят!

181

Анонимен

преди 11 години

*** Марио Николов трябва да гние в затвора,но компания трябва да му правят прокурора от БСП Стойчо Ненков и съдията Калин Калпакчиев,кандидата на БСП за главен прокурор.

180

Демокрация $!

преди 11 години

Какво означава - представителна демокрация? Гражданите да се представляват от някой друг - кой е той в Действителност, Никой не Знае!Защо Гражданите трябва да се представляват от някой Друг - много просто -защото представителните политици Приемат ,че просто, гражданите не могат да се представляват Сами! Защо ! Това е пълно Безумие и резултатът от 23г. е достатъчно доказателство.Какво означава - Пряка демокрация? Постоянен, Пълен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите.Гражданите Трябва да имат Възможност да гласуват за всеки по -важен въпрос,защото от това зависи Тяхното Бъдеще( както е в Швейцария). Референдуми му е майката, но за Всичко, а не само за Белене. Тогава избори ще има Всеки месец, и политиците ще са Принудени да ни обясняват подробно и да ни ухажват постоянно, а не както е сега 4-5г. лапане, пък после "Потоп", но за Гражданите, а не за Тях(представителните Политици)!Да видим, дали после ще има изказвания, че бил лош мат'ряла... ! Изход - Пряка Демокрация за Гражданите и "Потоп" за Представителните Политици!

179

do 210

преди 11 години

kakav ti red tam ,ne sa dovolni tam 4e tezi 7,5 miliona gi izpysnaxa ot tiaxnata ikonomika razbra li krasi

178

Паралелна Реалност

преди 11 години

Ако не бяха *** от САПАРД да разкрият този ***,сега щеше да е направил партия с амбиция да се коалира със Станишев в Парламента.

177

архар

преди 11 години

До Анонимен 212 ....АНОНИМЕН , ТИ СИГУРНО СИ *** И ЧЕТЕНЕТО ТИ Е ТРУДНО ????? ТОЗИ *** НА СНИМКАТА Е СПОНСОР НА ЕКС ПРЕЗИДЕНТА НА БКП - ГОЦЕ...А В ПОСЛЕДНИТЕ 7 ГОДИНИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР БЕШЕ БОРИС ВЕЛЧЕВ - БИВШ СЪВЕТНИК НА ГОЦЕ ....ЗАТОВА ПРАВОСЪДИЕТО В БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ФАЛШИВО , ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ СИ ПОКРИВАХА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА .... ПАНИМАЕШ ????

176

циганин

преди 11 години

Българска ви работа . Абе бай *** му кажи и го остави . Цървулковци . *** ви били виновни за всички . Крадци и мошенници .

175

краси

преди 11 години

Съучастниците им в Германия бяха осъдени,изтърпяха си присъдата,а тук продажната съдебна система ги оправда.Затова в Германия има ред!!!

174

zzz

преди 11 години

Дело с издадена присъда няма как да бъде "възобновено". А това, че присъдата е оправдателна, си е чиста случайност.

173

ЧЕСТИТА КОЛЕДА !

преди 11 години

ЧЕСТИТА ДА Е НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!!!ОБИЧАМ ,КОГАТО КОМУНИСТИТЕ РЕВАТ ---ТОВА Е НАЙ-ХУБАВАТА КОЛЕДНА ПЕСЕН ЗА МЕН!ПОМНЯ КАК , НИ КАРАХА ДА БАЧКАМЕ НА ВРЪХ КОЛЕДА ...ЗА ЖЪЛТИ ПАРИ!ПОМНЯ , НЕМОТИЯТА И ОСКЪДИЦАТА НА "СОЦА"----С МНОГОТО ПАРИ , С КОИТО ,НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ...ЗАЩОТО НЯМА НИЩО ЗА КУПУВАНЕ ПО МАГАЗИНИТЕ!СЕГА РЕВАТ ,ДРУГАРИТЕ ....А ,....ПОМНЯ :КАК МОИТЕ 10ЛВ.---НЕ БЯХА РАВНИ НА 10-те лв....НА др.ПАРТИЕН СЕКРЕТАР---ЗАЩОТО НА НЕГО МУ СЕ КУПУВАХА ПОДАРЪЦИТЕ ОТ "КОРЕКОМ"-СЪС ВАЛУТА!

172

kakav e probllema

преди 11 години

kakav e problema bre xora....zahto da sa propileli mnogoto pari za 4isto novi mahini mislia 4e stavahe vapros kato i starite kato se stegnat varhat pak sahtata rabota....i nali si vzemame ot EO tova koeto ne im e neobxodimo

171

Анонимен

преди 11 години

Наивници! Хората са си платили. И ново дело да изфабрикуват пак същото ще бъде. Люси има достатъчно пари да купи ако трябва и ББ.

170

Петър

преди 11 години

Да върнат и делото на Борисов за убития с гранати Български гражданин.

169

Adekvaten

преди 11 години

Вярно ли е, че са намалили надницата на форумните писачи от ГРОБ на 20 лв.?Стигат ли ви?Как преживявате?