194

Анонимен

преди 11 години

Някои хора докато на разберат , 4е тази планета не ни принадлежи , не6тата 6те отиват на зле !

193

2

преди 11 години

за мен ***-комлексар и ловец са едно и също.Тези наглеци ловуват целогодишно и бракониерстват по 24 часа...отстрелват всяка сърна която зърнат-независимо от сезона и това го знаят и те и шефовете на съюза.Тези последните понякога са най-безмилостни към дивеча.Дано се задавят в лакомията си...

192

Анонимен

преди 11 години

Пи5ове сме ,пи4ове ! За една гъска 240 коментара досега.....а какво става с другото едно и съ6то.''

191

Една

преди 11 години

И, естествено Бай *** с облажи да си я сложи на трапезата за Коледа, щото не се продава в магазините, и е от рядък вид! Евала на Бай ***!

190

Агент Гоце

преди 11 години

Тя сама падна,никой не я е убивал.

189

ha ha

преди 11 години

аз признавам само един начин на ловуване, казваш, жена отиваме с дружината на лов за 3 дни, и отивате в една хижа и ядене и пиене 3 дни, след това викаш на жената, суша, нищо не ударихме и така до следващият път.

188

Анонимен

преди 11 години

Е те да не са ги гледали с телескоп какви са? Стрялат, отде да знайат кво ше падне?

187

ОБЪРКАЛ СЕ

преди 11 години

"Бракониери убиха червеногуша гъска край Шабла, съобщиха от Българско дружество за защита на птиците. инцидентът е станал пред очите на полеви екип на дружеството точно по коледните празници." - ООО ДОБРЕ, ЧЕ НЕ СА СВАЛИЛИ НЯКОЙ БЪЛГАРСКИ МИГ-29, ЩОТО И ТЕ СА ЗАБРАНЕН ВИД В БЪЛГАРИЯ, НА ИЗЧЕЗВАНЕ СА И СА ДОШЛИ ОТ СИБИР.....

186

До 232

преди 11 години

Знаем ви вас, отивате на лов уж за птици а събаряте я заек я сърна всичко криете.

185

Анонимен

преди 11 години

ЛОВЦИТЕ НА СЪД !!!

184

Анонимен

преди 11 години

Ало 228 и 232 с caps-locka, май ти си лудият, а? За чий си се развикал?

183

Нещастни Ловци

преди 11 години

За всяко убийство на животно тези така наречени"ловци" трябва да се съдят както за убийство на човек.Защото животните имат еднакво право с хората, да живеят. Какви са тия че да отнемат живот?Жалко за тях ,защото животните кълнат когато ги убиват и всички убийства ще им се нанесат като проклятие.

182

до 217

преди 11 години

комплексари и нещастници са такива като теб, дето избиха стотици кучета, котки и гълъби, щото са гадни и ТИ не си им дал разрешение да живеят на улицата. как ще контролираш вредния дивеч, ако няма ловци ? ще се напълним с чакали, лисици, вълци .

181

Анонимен

преди 11 години

не знам какво броят при ветрогенераторите, но аз съм виждал ято да прелита през перката и нямаше нито една ударена птицаа и досега не съм видял нито една утрепана птица на земятано пък съм виждал гълъби да се блъскат по стъклата на сградите, дай да не строим и къщи в градовете?

180

e

преди 11 години

Единственото хубаво при ловците е, че мине се не мине, се отстрелват и помежду си. Какъв *** трябва да си, за да УБИВАШ животни за кеф?

179

Анонимен

преди 11 години

В лова има много пари, в момента тези пари се усвояват от приближени до ГЕРБ, като небезизвестния етрополски депутат Емил Димитров

178

Кампания

преди 11 години

Трябва да протестираме и да се забрани лова.Надявам се в скоро време да се подемем кампания против лова.

177

до216

преди 11 години

Тия от БДЗП са си на целогодишна заплата при ветрогенераторите, а там годишно си отиват стотици екземпляри от защитени видове, те само ги БРОЯТ.

176

Без лов

преди 11 години

Ловците са комплексари и нещастници. Ако имам власт ще им иззема оръжието и ще ги накарам да плащат за годините през които са унищожавали животните. Това са кръвожадни и ужасни хора нямащи сърце и съвест. ***!

175

iva

преди 11 години

Като гушкаха пари мълчаха кото дупета тия лицемери природозащитници.Хилядите перки които изгониха и унищожиха цели популации,за тях мълчите долни лицемери,вдигате пара за едно пате пред ЕС само да сучите мангизи....затова и държавата ни е на това дередже от такива псевдополитици и псевдоприродозащитници