74

Анонимен

преди 11 години

Белене...

73

за БАЧКАТОР..

преди 11 години

...ИЗОБЩО НЕ ЖЕЛАЯ ДА МЕ ПАЗЯТ ДЖЕЛАТИТЕ И БИЯЧИТЕ НА ТОДОР ЖИВКОВ!!ОБИКНОВЕННО --ПОКРАЙ СУХОТО , ГОРИ И СУРОВОТО..../съвсем по комунистически/МОГА И САМ ДА СЕ ПАЗЯ И ЗАЩИТАВАМ!..НЕ ИСКАМ ДА РОБУВАМ НА "ЗАКРИЛНИЦИ И ОСВОБОДИТЕЛИ"---ВРЪЗВА МИ СЕ СКЪПО!КОЙТО МЕ ОСВОБОЖДАВА И ЗАКРИЛЯ--ВИНАГИ МЕ ПОРОБВА...ДА МУ БАЧКАМ АНГАРИЯ!ОВЦЕТЕ ....ВИНАГИ ИМАТ НУЖДА ОТ ЗАКРИЛА!

72

US Observer

преди 11 години

До сащ:GOD BLESS AMERICAВЕСЕЛА КОЛЕДА и|ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА на всички БЪЛГАРИ, милещи за РОДИНАТА

71

БАЧКАТОР

преди 11 години

Ако това беше старата милиция на бай Тошо досега убиецът щеше да си повръща жлъчката в мазето на МВР и да пикае кръв, щото ония момчета биеха майсторски и качествено. Отделно законите бяха безмилостни и съдията ще не ще отсъждаше смъртно наказание. Ама сега с тези "европейски ценности" ,не бива да се накърняват "човешките права" -"убиецът е човек", "дори престъпникът има лично достойнство" нищо добро няма да излезе от тази демокрация, която си е чиста анархия.

70

Анонимен

преди 11 години

kak moje UBIEC da e zadyrjan za 72 4asa, pri polojenie, 4e ima i o6te provinenia????????????? e...si sydebnata sistema. NIKOGA niama da se opravime NIKOGA.

69

Алов

преди 11 години

Грамота трябва да му дадат на младежа за добре свършената работа.

68

228

преди 11 години

До сащТака е и това е действителния проблем. Леките наказания в БГ за съжаление са съобразени със закона в БГ. Единствения начин да престане това е незабавна и радикална промяна в наказателния закон , така че да няма възможност за измъкване с условни присъди, пробации и др. подобни.

67

До хммм

преди 11 години

А бе пич може и да не си се усетил ,обаче ти си много болен бе човек.Вземи да отидеш на лекар че да не те е хванала шизофренията.С такова мислене ти си опасен за околните-болен ти е мозъка.

66

хммм

преди 11 години

а така бе пич. Тая година няма да може да гласува за БСП пак, скърджавите и завистливи дъртаци си отиват, един по един...време е за нещо друго червенушки. Вече колко такива новини прочетох ми се оправи настроението, я със телефонни измами я така, скръндзи...по цял ден стоят и приказват глупусти за съседа и БСП и гледат от къде за зашпарят 20 стотинки като ядат по цял ден кисело мляко и хляб, по-зле сте от затворниците в Норвегия бе пенсии... ;]]]]]]

65

риск

преди 11 години

Рискувам да ме оплюят разни демократчета,но при байТошо беше друго...

64

сащ

преди 11 години

затова американците са измислили правилото за трите провинения. И за три дребни кражби да си осъждан. На четвъртия път доживотна присъда. Няма тука такива абсурдни случай със сто висящи дела и да е на улицата да граби и убива.

63

Анонимен

преди 11 години

Пожелавам на управляващите политици,които и да са те да намерят убити родителите си,за да се сетят,че *** нямат нужда от интегриране и прочие идиотии,а от това законите да важат с еднаква сила за всички.Както аз имам план на къщата така и те.Както аз,за да живея трябва да работя така и те,а не само помощи и тарикатлъци

62

До 68

преди 11 години

*** не те е изтрил, затова имах възможност да прочета какво си написал и да си позволя несъгласие по една точка - е..ането ще е голяма чест за ***, но, виж, бой с възпитателна цел ще е полезен. Не случайно нашият народ казва, че боят е излязъл от рая. Има известен процент свестни ***, но за съжаление са много малко и не могат да надделеят, за да ръководят тяхното племе.

61

мак

преди 11 години

За такива има само едно наказание - доживотен затвор, никога да не излязат оттам, за да убият отново.

60

BAY PANDEL

преди 11 години

До PR- NA BAS ,4E E ***

59

Анонимен

преди 11 години

Gadno pleme Vulgarsko bre ...

58

PR

преди 11 години

do 68 BAY PEDALE ne svarzvai vsqko ubiistvo s *** i vas va znaem shto za kasha ste

57

BAY PANDEL

преди 11 години

NEKA MODERATORA ME IZTRIE, NO : VREME E VIDISH LI *** NA ULICATA- BOY I E.ANE

56

Промяна на закона!

преди 11 години

Изглежда, вече е наложително и у нас да се приеме принципът, прилаган в САЩ - след като си извършил няколко престъпления /мисля, че бяха три на брой/, при следващото престъпление /дори и то да е незначително/, влизаш в пандела доживот.Интересно ми е, какъв е процентът на престъпленията, извършвани от рецидивисти в наше време, у нас. Тогава ще можем да направим извода в каква степен ще намалеят престъпленията, ако и у нас се приложи американският принцип. Със сигурност ще е поне 90%.

55

анонимен

преди 11 години

ЕТО ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА КОМУНИСТИТЕ СЪЗДАДОХА БЕЛЕНЕ И ЛОВЕЧ..ТОЧНО ЗАРАДИ ТАКИВА НЕПОПРАВИМИ ТВАРИ КАТО ТОЯ..НЕ БИЛО ЧОВЕШКО? А ТОЗИ ДА УБИВА МОЖЕ? ХАК ВИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА Я..НЕКА СЕ ДВИЖАТ СРЕД НАС НЕ ЗНАЕЙКИ В КОЙ МОМЕНТ КОЙ ЩЕ ПРЕЧУКАТ