20

nqkoi

преди 11 години

Шистов газ ?

19

олигофрен

преди 11 години

щото не е било в Перник, там и 0.1 да има и заливате сайтовете с това, какво било, ка било , ама какво ще стане .. тия да не дупчат пак за шистов газ, че тяхното правителство май им е дало зелена светлина. а иначе, ако живеехте в граничните на Румъния градове, друго щяхте да говорите

18

третото око

преди 11 години

Степен 3 си се усеща, а се отразява и на сградите - не обвинявайте , малко обща култура не е излишна

17

АНОНИМЕН

преди 11 години

Когато усещахме земетресение в България се чудехме къде да проверяваме и търсим информация за случващото се ,а сега стажант обръснатите и боядисани в зелено журналистчета пишат на този хубав и свят ден за неусетено и регистрирано земетресение .Стига паника и евтини махленски клюки,да сме живи и здрави и много късмет на всички БЪЛГАРИ.

16

искат да ни психират

преди 11 години

Стига сте психирали хората! Такива земетресения са ежедневие. И какво от това,че е в Румъния? Сякаш в Македония, Албания, Турция и Гърция /особенно в последните 2 държави/ сякаш никога не стават земетресения.Е, ще ви разочаровам - всеки ден там, в изброените държави има земетръси. А в последно време и Чехия и Полша се заобаждаха. И всички са не по-мощни от 3,0-3,5...Но за тях не пишете. Защо ли? Ами сигурно за да ни психирате какво ще стане с АЕЦ ако Вранча тресне например. И в Чехия има АЕЦ...

15

Анонимен

преди 11 години

А в Китай,провинция Дзън Дзан се е скъсал чувал с ориз. Изсипали са се около 2 килограма,но светкавичната намеса на собственика на чувала е предотвратила по-големи разливи... Да ви имам и важните новини да ви имам...

14

Анонимен

преди 11 години

Добре бе,няма да строим АЕЦ Белене щото е земетръсна зона...Обаче я разбирачите да кажат къде е АЕЦ Черна вода,май се намира още по-близо до сеизмичната Вранча. Айде сега юруш пред румънското посолство да искате спирането на тяхната централа,смешници такива.

13

до 16

преди 11 години

Муааахахаха! Начи стотиците проектанти, инженери, специалисти и от България, и от Русия са спали, като са избирали площадката на Белене, а ти ги разкри! хахаха! И като къв се препитаваш, специалисте, та и от ПВО отбираш биля, като гледам!*** не са проблем на референдума, те ще гласуват както им се плати! Проблем са такива като тебе, щото дрънкат глупости с такова вътрешно убеждение, че е възможно и разни *** да ти поверват! хахаха!

12

Анонимен

преди 11 години

Алоо бсп.бг аз преди малко пръднах и силата на труса на матрака беше около 0.230 по Рихтер.Веднага да пуснете статия за това за да не ви обвиняват че не давате достатъчно информация на обществото!

11

Анонимен

преди 11 години

Толкова слаб трус е в рамките на нормалното и дори не си заслужава да се отбележи, особено от българска медия, предвид че е станал в Румъния...

10

Анонимен

преди 11 години

До номер 8,явно не си енергетик, защото щеше да знаеш, че територията определена за АЕЦ"Беляне" е земетръсна зона, затова преди 1989 г. се отказаха от проекта. Също такатерена е неудобен за организиране на противовъздушна отбрана, каквата е задължителна за ядрена централа.. Но известни политици от години използват проекта "Беляне" за да грабят милиарди, дори предизвикаха референдум, който също струва немалко пари. Нима неграмотните *** могат да преценят трябва ли, или не, да има АЕЦ"Беляне"

9

si

преди 11 години

Abe vie ludi li ste,che i s tova goliamo zaglavie?? Koy normalen saobshtava takova zemetresenie izobshto.

8

Пешо

преди 11 години

Интересно от къде го измислихте това земетресение.Нито в американския earthquake.usgs.gov нито в българския niggg.bas.bg то съществува.Единствено в европейския emsc-csem.org е листнато с уговорката "Source parameters provided by another agency"Всички тези сайтове четат информацията в реално време от автоматичните датчици.Първо проверявайте информацията, после публикувайте.Не си правете труда да попълвате сайта само.

7

Мен

преди 11 години

Земетресения с магнитуд 3.1 - 3.2 не се усещат, освен ако са на малка дълбочина (5-10 кв). Освен това да ви осведомя за останалите земетресения, станали наблизо през последните 24 часа: 3.1 и 2.6 в Грузия, 2.3 и 3.2 в Турция. Това ако е водеща новина - земетресения, които никой не е усетил.. здраве му кажи. Разбирам ви, няма с какво да пълните сайтчето.

6

Parcuc

преди 11 години

Те всеки ден стават по 3.8 там, а никой не ги отразява, това ли сметнахте, че е важното ??? Драскачи изсмукали нищо от нищо.

5

11

преди 11 години

А за това с магнитуд 6 в Черно Море не пишете, нали?

4

Анонимен

преди 11 години

Това още веднъж доказва глупостта на Борисов, който постоянно лае за гьола в Белене, а не казва, че строежът на АЕЦ трябва да издържа и силни земетръси и затова е по-скъп, а не като паянтови ВЕИ да паднат и при по-лек трус.

3

Анонимен

преди 11 години

За всички дето плачат за АЕЦ и земетресенията - ДОКАЗАНО е, че АЕЦ е най-безопасната зона по време на земетресения, защото е проектирана да издържи магнитуди от рода на 7,8, че дори и 9. АЕЦ Козлодуй е проектирана да издържи 7, но теоретично може да поеме и 8. Не се притеснявайте за АЕЦ. Притеснявайте се за къщурките и панелките.

2

Анонимен

преди 11 години

Дано не спрат АЕЦ Козлодуй, че ще останем и без ток през зимата.

1

anonimnik

преди 11 години

Това ли ви е ТОП новината нещастноиди???