32

mario.fu.90

преди 11 години

Стари кибици,какво разбирате от музика и от изкуство.....Лана е изкуство...меланхолията е за висшите и фини хора,като атанас далчев например... неговото творчество е невероятно,за разлика от прекалено сладникавия и натрапчиво революционно-патриотичен Вазов,ботев и тъй нататък.

31

mario.fu.90

преди 11 години

Ами стой си в 60-те!!! Ти какво искаш да правят на сцената?

30

mario.fu.90

преди 11 години

Абе защо сте сложили толкова минуси на номер 35? Какво против имате One direction! Май в тоя форум има само стари пръчове,които не гледат по далеч от носа си.до 34Какво против имаш тийн музиката, тая година имаше страхотна младежка музика,напр. we are young на фън...Имаше яки песни тая година , например Кейти Пери , Риана, Крис Браун, колдплей , Калвин Харис, Алекс клар с too close...Вие в кой забутан век живеете,мумии съсухрени

29

Анонимен

преди 11 години

Подкрепям долното мнение!

28

Анонимен

преди 11 години

James Arthur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27

Анонимен

преди 11 години

Тая година имаше много хубава музика. Сладурите One direction.

26

Анонимен

преди 11 години

Автора е прав - в ерата на комерсиалната "музика" сме. Тя стойностната музика остана между 60-те и 90-те години на миналия век. Сега ми никнат като гъби всяка седмица някакви продуцентски певички и певчоци, които основно се кълчотят, плезят и правят неприлични жестове към тъпанарската аудитория. Е, има леки изключения, ама направо си е нищо.Ми то миналия век си бяха изпълнители и групи, всеки със свой стил - сега кво. глупости.

25

James Dean

преди 11 години

Защо смятате PSA за нещо велико след като той се задъхва докато "пее" даже ?!! Танцува като *** пък е и доста противен. Явно тенденцията да се гледа простотията си личи в цял свят вече в YOUTUBE особенно за него. Риана ....ахх и тя е една не може да си избере собствен стил толкова години и всеки от албумите й е почти еднакъв с предходният ... П.С. явно фен е писал статията. Да се надяваме ,е 2013 ще е много по добра.

24

АнтиКаруцар

преди 11 години

Пуснете си Outro на M83 - невероятно а ла Вангелис начало, изобщо много силна песен.

23

Анонимен

преди 11 години

На мен пък ми харесва меланхоличните песни,аз също съм много готик-депресарска личност,някак си в тъгата и меланхолията е истината,смехът е повърхностна емоция.

22

до 25

преди 11 години

"Тея" изглежда е компромис между разговорното "тия" и книжовното "тези". В западнобългарски вариант.

21

Анонимен

преди 11 години

Така е, Лана с тая меланхолия малко прекали - има един много як хит - Million Dollar Man. Другото малко леко втръсва.

20

до 23

преди 11 години

"ТЕЯ" име на жена ли е или неправилно написано показателно местоимение (тИя).Знаем,че българският език е труден,но той е едно от нещта,които са ни съхранили като нация през вековете-нека го уважаваме и да бъдем грамотни.

19

Анонимен

преди 11 години

Skyfall на Адел е брилятна песен,просто брилятна.

18

аз

преди 11 години

По-*** програма с *** рапърчета на софийска община не бях гледал. Направо ми се гади. Тея на MTV ли бяха или на българска нова година. Ба си и нещастната история!

17

ава

преди 11 години

Лично аз харесвам песните на Лана. На живо не съм й гледала клиповете, а само студийните записи. Но самите песни ми харесват.Но има и доста други добри песни на 2012 година. Например ремикса на Asaf Avidan - One day.Всъщност като се разрових има доста хубави и с различно звучене песни. Също така не знам как не включихте Emeli Sande с песните Daddy и My kind of love.А смятам че и теpr Little mix с DNA не са лоши. Не са баш моя тип,но стават.Определено гангнам стайл има интересно видео, то до там.

16

JagdPanther

преди 11 години

Тая Лана ли е ла..яна ли е, е мега бавно развиваща се и песните и само за някой депресиран олиго..ен стават

15

mdam

преди 11 години

Бай *** стайл направо цепи мрака

14

Анонимен

преди 11 години

Лана е готина и има интересен глас, но според мен й трябва повече практика. И твърдения, че истинската музика е умряла след 90-те, са направо абсурдни и може да се кажат от човек, който изобщо не си е направил труда да потърси из некомерсиалната сцена.

13

до 10

преди 11 години

PSY може и да ти изглежда с "неугледно туловище", но танцува яко и е истински артист и на живо, както видяхме на American Musik Awards, за разлика от това надрусано дърво лана, която ако не беше пластическата хирургия и компютърната обработка на гласа, нямаше да те разтапя чак толкова.тубата -->PSY (With Special Guest MC Hammer) - Gangnam Style (Live 2012 American Music Awards)ми то, тоя бизнес от много време прави само сезонки...нали затова се нарича бизнес, а не изкуство