525

ِДервиш

преди 11 години

Расим Пилевнели или Росен Плевенлиев е наш човек, на мюсюлманите, той замени Ахмед Доган или Ахмед Сокола, сега е ред на ББ да засвидетелства че е ***, тъй че братя българи - свалете гарда.

524

Левски

преди 11 години

Ако има ред с желаещи да разстрелят всичката упрвляваща ни *** аз съм първи в списъка. Дори и пари ще дам за подобно удоволствие.

523

Анонимен

преди 11 години

държава от управлявани от мошеници

522

Анонимен

преди 11 години

Абе този човек история и летописи не е ли чел?! Не го ли е срам, че ходи върху костите на прадедите ни, които поколения след поколения са бранили тая земя, че сега ние пак, потомците им да ходим по нея?! Ей сега ако можех да му плесна 2 шамара и да му извикам в лицето, да го питам на наркотици ли е някакви, малко да се осъзнае какво прави! Няма да свърши добре тая работа ми се струва!

521

Анонимен

преди 11 години

не дай си Боже,ако има провокация-имено за това Президента,Патриарха,Мюфтията и другите каквито има духовни и светски лица са длъжни да дадат клетва пред двореца на Омуртаг и да изрекат заедно с клетвата за вярност пред него и титлата му Ювиги канас,което ще рече От бога и господарят и /духът,сърце/към нас,защото Канас ю биги значи Ка нас ю биги-Към нас от бога и господарят и духът,и затова като се кръстим поставяме ръка първо на слънчевия сплит,към главата-бога и дясно-господаря и ляво-сърцето.

520

Hekiminov

преди 11 години

bravo, bg prezident! bez motivatzia nyama realizatzia!1100 djamii v BG sa tvarde malko obrazovatelni tzentrove.

519

Анонимен

преди 11 години

ПЛЕВЕЛА Е НОВОТО ГМО ПРОДУКТ НА *** - РАЗПРОСТРАНЯВА СЕ БЕЗПЛАТНО В СВЕТОВНАТА МРЕЖА :)))) РЕКЛАМИРА СЕ С ГЕРБОВ ОТПЕЧАТЪК И ПРОЗРАЧНА ОПАКОВКА. ЕФЕКТА МУ Е ПРОКАРВАЩ И СТОПЯВАЩ МАЗНИНИТЕ НАТРУПАНИ ПО ВРЕМЕ НА КУРБАН БАИРАМА.

518

Дядо Гошо

преди 11 години

Г-н Плевнелиев ако бях на Ваше място щях да се въздържа от отговора за строителството на ислямски университет защото не се знае какво ще се проповядва/ изучава/ като се има предвид напиращия радикален ислям......

517

Анонимен

преди 11 години

Росен Плевнелиев е ***, т.е. мюсюлманин. Така че поведението му е логично той защитава братята си по вяра - турците и ***. Въпросът, на който се търси отговор, е защо българите избрахме такъв човек за президент ?

516

Анонимен

преди 11 години

За цигарения дим се организират поротести за и против,а за националното предателство нба президента само гняв във форумите.Какъв народ сме?

515

4

преди 11 години

Ужас-този ПРЕДАТЕЛ и трябва да бъде РАЗСТРЕЛЯН веднага.Да се очистим от МУТРИТЕ и ПОМАЦИТЕ дето ни убиват и помюсолманчват.Това не е шега-този *** готви гражданска война.

514

Исмаил

преди 11 години

Браво на Президента.Ислама е най-прогресивната религия.Другите едвам кретат и все повече отлъчващи се има.А Ислама в Русия само има нови 5 милиона.Похвално е и че политиците са в крак с модните тенденции и разможаващото се религиозно (напът е да стане мнозинство)малцинство.

513

jj

преди 11 години

хубаво :)

512

Анонимен

преди 11 години

що не вземе да подкрепи децата в Нови хан при Дядо Иван дето са или да събере пари за построяването нанякоя църква. Аман от *** като тоя

511

СТАРИЯ

преди 11 години

Алооо балоните и САЩ си избраха черен президент ама не се срамуват . Ето ,че заради такива *** като вас скоро няма да стигнем АМЕРИКАНЦИТЕ. А един пресен случай със президента на БРАЗИЛИЯ която е БЪЛГАРКА .ЕЙЙЙЙЙЙ българино българиноооо кога ще станеш цивилизован гражданин на тоя свят за да излезеш от блатото във което се намираш. Всъщност ти винаги си бил във блатото и от там няма да излезеш до като не си промениш мисленето .

510

Анонимен

преди 11 години

Аз пък искам будистки образователен център,исляма е най-тъпата религия

509

666! СУПЕР...

преди 11 години

чао...!

508

666! СУПЕР...

преди 11 години

....НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ БРАТИА БУЛГАРИ ТОВА СА САМО ЕДНИ СЛАМЕНИ КУЧЕТА...!...Е ХИЛАРКА СЕ ДРА ДРА... *** ПАДНА У БАНЯТА...!

507

666! СУПЕР...

преди 11 години

....АДИОС АЛЛАХ...!

506

666! СУПЕР...

преди 11 години

....*** ПРЕЗИДЕН...СЛЕД ГОЦЕ Е ПРЕКАЛЕНО...!...АИДЕ ПОЖАРНИКАРСКИ СТРАСТИ И ГРОБАРСКИ ИСЛЯМ...СРЕДНОВЕКОВНА ИНКВИЗИЦИЯ ЗА БУЛГАРИТЕ У Е С...!