239

123

преди 11 години

Не става въпрос за къде може и неможе да се пуши, а за толерантност - както към еднте, така и към другите. От както измислиша тая простотия заведенията направо пустеят... Нормално е да се пуши в кръчмите - просто трябва добра вентилация:)

238

outsider

преди 11 години

Аз съм за правото на свободен избор - както за непушачите, така и за пушачите. Да има заведения и за едните и за другите, както е в Чехия например.

237

дер

преди 11 години

Абе кво се занимават с 10 наркомана : ) Как ще махат забраната, аз пак не съм длъжен да Ви дишам смръднята пушете си на вънка никой не ви преди, бати досадниците !И тея хораз възпитават ДЕЦА... маймуни

236

до 302

преди 11 години

А защо да не сме по-умни?!

235

иван

преди 11 години

пътувам много, бил съм по целия свят...никъде не се пуши...в лос ангелес дори и по улиците е забранено, вчера се върнах от франкфурт и там никъде не видях да се пуши.какъв ви е проблема тук немога да разбера? *** балканси менталитет? по умни от немци и американци ли сме? едно заведение не фалира защотото вътре не се пуши, фалира зареди тъпата си политика.от както е забраната аз ходя двойно повече по заведения и оставям двойно повече пари щотото ми е кеф да седя в заведение без дим....

234

До ganyo

преди 11 години

Добре, че предпочиташ да се разведеш и да оставиш децата си без баща, отколкото да откажеш цигарите. И видиш ли за това са виновни злите непушачи, а не пристрастения ти болен мозък.

233

малко смех

преди 11 години

Какво си представят непушачите след като мазохистично се заврат в заведение за пушачи! Аз съм злия лош пушач! Ям малки дечица и бременни жени! Вися по цял ден в кръчмите и пушааа, не проветрявам и си гася фасовете в салатата! Аз дърпам държавата назад и съм виновен за всичко вместо Станишев. Аз съм вашето Кремиковци!

232

Тиквата - в бостана!

преди 11 години

Забраняват тютюна, а ще легализират марихуаната? ГЕРБЕРСКА МУ РАБОТА! След като разреши гейпарадите вече нищо не може да ме очуди Тиквата му с Тиква. Направиха опити да разрешат шистовия газ и ГМО. Помнете поне до изборите.

231

цирк

преди 11 години

Очаквам с нетърпение герб за забранят и секса на закрито

230

фсдф

преди 11 години

Неразбирам защо пушачите държат да опушват случайни хора.Има си частни клубове. Да ходят там да се тровят заедно при затворени прозорци.Знам че е много приятно да пушиш сред случайни хора( +деца) - но не мерси!

229

fd

преди 11 години

За пушачите има заведения за пушачи , тип временна постройка и палатка но доста комфортниДа не се оплакват ами бегом - да ходят да пушат там.

228

ganyo

преди 11 години

Очаквам скоро непушачите толкова да се загрижат за здравето ми и на децата ми,че да ми забранят да пуша и у дома,където основно пуша,благодарение на техните борби.Уви в този случай,ще се наложи да се разведа и да си пуша насаме.Не се съмнявам,че талибаните-непушачи,биха предпочели децата ми да са гладни и без баща,но да не бъдат опушвани и зарибявани с никотин.

227

Шашо

преди 11 години

Предлагам,ако забраната остане,ресторантьорите да направят специално меню за непушачите с петторни цени.Все оше не са изкарали закон един кръчмар на какви цени да работи.Ще е голяма веселба.

226

ganyo

преди 11 години

Искам 30% заведения,където да е забранено за непушачи,както непушачите си имат такива,където е забранено пушенето.Каква е тази талибанска психика у непушачите,който не е като мен - да бъде осъден и глобен.Ужасен съм от удоволствието,с което тормозят различните от тях,уж в името на нечие здраве.Заради тях,вече не пуша в кафенето сред пушачи,а основно у дома,пред децата.На тях им харесва-защото ставам спокоен и добър.Очаквам скоро да пропушат.Грижа за децата,а!?Подозирам непушачите в тъпотия.

225

Бобо

преди 11 години

До Manuelle Абе, те не ни умирисват. Само ни заразяват със СПИН.

224

Дано не падне забран

преди 11 години

Чуждите свинщини в чуждите чинии пречат само на консуматора си. Лапайте колкото щете от тях. Това няма нищо общо с лайнянините ви цигари, с които намирате за нужно да тровите наред. Това е също част от свободата на избор- да не си навирате вонящите пороци при хората, които не са криви, че ги имате.

223

МИСЛЕТ БЕ "НАЗА

преди 11 години

Докато протестират "назад" се правят намеци за легализиране да марихуаната. Всички протестиращи "непушачи" вие знаете ли колко ученици има, които пушат марихуана и не само...?! Сега глевах по БТВ едно такова момче, което каза, че от групата в която са пушили марихуана преминали на хероин и днес повечето от тях са починали. Толков ли ст глупави бе НЕПУШАЧИ?! Децата стават наркомани и *** вие пищите срещу тютюна? Помислете малко бе промити мозъци- КОЕ ПРЕДПОЧЕТАТЕ?!

222

kireza

преди 11 години

Абе тия либерасти,разбирайте п.... няма ли кой да ги спъне....."Защитниците" на *** дават банкети когато пес изяде детенце или обезобрази млада жена,сега други п....та се проявяват!Пусто Черно море.....***!!!

221

Анонимен

преди 11 години

Следващата стъпка да е ограничение на калориите в менюто на ресторантите, до допустимия дневен лимит. Ама няма гладен съм, яде ми се, искам още:)Ще станем нация за чудо и приказ, всички европейци нас ще гледат.

220

Защо

преди 11 години

Пушачите които не могат без да пушат, не си закупят електронни цигари, с тях ще могат да си пафкат както в офиси, така и в ресторантни и т. н. Освен това, ако заменят традиционната цигара с електронна, разходите са в пъти по-малко.