191

/

преди 11 години

само БСП

190

Комонист

преди 11 години

само БСП

189

анонимен

преди 11 години

РУМЕН ПЕТКОВ ГАЛЕВ ОПЕРАТИВНО ИНТЕРЕСНО ЛИЦЕ.

188

Петков

преди 11 години

Абе тия докога ще експлоатират илюзиите на старците, че са комунисти и че са загриженти за престъпността. Просто партийни апаратчици, кариерристи, които искат да дойдат отново на власт. А те измислиха Бойко Борисов, та да изплуват над него като алтернативва. Те имаха интерес да дойде от нищото ГЕРБ и да се забравят технит епоразии.

187

Боже

преди 11 години

Не давам.Сега всичко наливам в друга гуша,знаеш коя.

186

пипс

преди 11 години

иронията е очевидна тук.. какъв ***..

185

крокодилски сълзи...

преди 11 години

Комунистите ограбиха България и я оставиха на последно място по доходи в Европа, а сега ронят крокодилски сълзи...

184

Цонковски

преди 11 години

Лично двамата сме пикаели в шадравана през вечер през 1996 год

183

Ало , Петков

преди 11 години

Единственните ти мислещи години бяха в МГ-то в Плевен , а стига си мислил Бандитски , ами като си уж в някаква Конструктивна опозиция направете нещо смисленно !!! Къде видя контрабандни цигари , като при Вас на всеки ъгъл се продаваха и не само цигари , поне дай някакво реално разкритие ,стига с тия ченгеджийски номера да обвинявате другите за Вашите стари номера !!!!!!!

182

Пиш Пиш

преди 11 години

Пишшшшш....4уррррр....хахахаха.....пикльото от фонтаните и той да даде глас....мухахахаха

181

Анонимен

преди 11 години

daite mu edna bira

180

ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ

преди 11 години

ЗА РАЗЛИКА ОТ БКП, БСП Е ДРУГА БИРА. В БКП ВЗЕ ВРЪХ ПАРТИЙНАТА НОМЕКЛАТУРА,ЧИЙТО ПРОДУКТИ СА И БОРИСОВ И ЦЯЛАТА ГЕРБЕРСКА ***. В БКП ИМАШЕ ДОСТАТЪЧНО ***.МИСЛЕХМЕ,ЧЕ СЪС СДС *** В БКП СА СВЪРШИЛИ.ДА, АМА НЕ. ГЕРБ СА НАЙ-АРОГАНТНАТА И КОРУМПИРАНА И МИЛИЦИОНЕРСКА ИЗДЪНКА НА БКП.ТИКВАТА ТОЛКОВА СЕ СРАМУВА ОТ БКП-ейското СИ МИНАЛО,ЧЕ ВЗЕ ДА СИ ИЗМИСЛЯ БИОГРАФИЯ НА ЖЕРТВА НА КОМУНИЗМА.ТОЙ,ЕДИН ОТ НАЙ-МЛАДИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА ПАРТИЯТА СЪС ЗАВИДНА ЗА ТЪПОТИЯТА СИ КАРИЕРА ТОГАВА-ЖЕРТВА.ХАЙДЕ ДЕ.

179

стоян петров

преди 11 години

Доколкото си спомням големите тютюневи компании благодариха на Дянков за намалената от 35 на 20% контрабанда на цигари. Как са го сметнали? Просто наемат екипи които събират изхвърлените празни цигарени кутии и броят тези без бандерол. Румен не знам как ги е броил но като стар комунист може да ги изкара и 99%.

178

Анонимен

преди 11 години

Абе 201, че БКП се прекръсти на БСП. Що плюеш по партийната си история? Щом ББ е член, Сергейчо що не сгълчи на партийния другарски съд?

177

АРЕ,ЧЕ МИ ПИСНА

преди 11 години

199, ЗА БОЙКО БОРИСОВ СТАВА ВЪПРОС, НАЛИ. ЗАЩОТО ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПРЕЗ ТЕЗИ 23 ГОДИНИ САМО ТОЙ Е С ПАРТИЕН БИЛЕТ И ЗАПАЗЕНО ЧЛЕНСТВО В БКП. КАКТО СЕ КАЗВА СЕГА БКП БИЕ БСП.ДА ЖИВЕЕ ТИКВАТА ОТ БАНКЯ, СИКАДЖИЯТА СТРАХЛИВЕЦ И ПОДЛЕЦ БОЙКО БОРИСОВ.

176

коко

преди 11 години

Нещастен *** комунист

175

BRATIA GALEVI

преди 11 години

do 194-NE SI PRAV . RUMEN PETKOV IMA APARTAMENT V MADRID ZA 1MILION EVRO.NIE MU GO KUPIHME.

174

Анонимен

преди 11 години

Тоя откъде го изкопаха,бях го забравил.

173

Анонимен

преди 11 години

И това го казва човека с черен печат за САЩ защото е мафиот?

172

БПФ

преди 11 години

185, ти *** ли си? Кой изпусна Галеви бе - Р. 5ков ли - или техните ортаци - Боко Тиквата и Цецо ***?На тоя пикливия мястото му е в затвора, ама това не означава, че не е прав - престъпността е страшна и е покровителствана от антибългарската хунта ГРОБ !!! Боко и *** му трябва не просто да бъдат свалени, те трябва да бъдат съдени и безмилостно наказани, задето разсипаха България !!! Български Патриотически Фронт