7

1ви до останалите

преди 11 години

Дреме ми какво си мислите ...ВПРОЧЕМ именно ПОП ФОЛКА е интересен на Запад И за ХОРАТА ТАМ ,да не говорим ,че нищо не разбирате от текстовете на английски ... !!!Впрочем, СМЕШНО Е ДА ТВЪРДИТЕ ,че вие рокаджиите сте мерило за култура-надрусани ,мръсни и т,н...Искам да ви припомня ,че в самото начало РОКА Е БИЛ МАСОВО ОТХВЪРЛЯН от пуританското американско и английско общество точно поради горепосочеите причини !

6

хахаха

преди 11 години

номер 1, като си *** по добре мълчи, че да не се издаваш! а Бон Джоуви са едни от най добрите в рок музиката и концертите на живо! дано ми се отвори парашута да съм на концерта!

5

Нирванера

преди 11 години

Аве пак ли тоя.? Тва е една жалка имитация на рок ! Слушайте Рамщайн,*** ! Тва сингъл ако е аз съм куца камила!

4

Анонимен

преди 11 години

Българите чалгари НЕ ЗАСЛУЖАВАТ да гледат и слушат музиканти от класата на Бон Джоуви на живо, и въобще каквито и да е световни и културни величия, защото не могат да оценят таланта и качествената музика. *** държава с *** манталитет. Простаци като този от 1вия коментар са за съжаление.

3

До 1

преди 11 години

Кажи си, че си *** и ***! И друго не казвай...

2

Yngwie JM

преди 11 години

Kym 1 - Всъщност специално Бон Джоуви едва ли сa "крякащи гейчета"! Предполагам особено вокалистът им Джон на времето през 80-те е спал с повече жени отколкото ти дори си си фантазирал. Все пак,публиката им е съставена главно от жени, предполагам 85 %. Не съм им голям фен, но спокойно мога да твърдя, че едва ли обидни епитети като "гейове" са на място, когато става въпрос за рок банда или поне, която в миналото е била такава.

1

!!!

преди 11 години

Вкъщи да ми дойдат и пари да ми платят ПАК НЕ СЪМ СИГУРЕН ,ЧЕ ЩЕ ГИ СЛУШАМ....тва са НЕКВИ КРЯКАЩИ ГЕЙЧЕТА ...