149

321

преди 11 години

Драмата ,Сирия да падне е заради Израел,за да може да неутрализира и последният верен съюзник на Иран.Сирия разполага с химически оръжия,което е потенцална опасност за Израел.Ккакто знаем Иран и Сирия имат пакт ,който гласи,че едната трябва да помогне на другата при чужда агресия.Русия от своя страна наистина е изпратила ракетни коплекси Искандер в Сирия.добре,че не всички интернет медии са платени и може да се намира по-достоверна информация

148

Анонимен

преди 11 години

НАТО ще застреля поредната проруска ***, която разсипа държавата си в угода на Путин.

147

един руснак

преди 11 години

хора ,не се връзвайте на тази статия напълно ,тя е изопачена !и друга новина за която едва ли днес .бг ще напише . партия ракети "Искандер " са предадени на Сирия от Русия , това става часове след като алианса на Нато се съгласи да расположи ракети пейтриот в Турция . предаването се извърши по морки път , ако не вярвате четете в топвар ру

146

Анонимен

преди 11 години

До КАКТО ВИНАГИ ...АБЕ ПРЕГЛЕДАЙ СЕ В НАЙ-БЛИЗКАТА ПСИХИАТРИЯ БЕ ЛУД!!!!!ПРОСТО СИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!!!!!

145

Анонимен

преди 11 години

Като"не изключва победа на опозицията", лошо и се пише на Москва!Ще изгуби и последния си арабски съзник, след като предаде Ирак и Либия,и ще изгонят руснаците и от единствената им военноморска база извън пределите на бившия СССР!!!После ще дойде ред и на Иран,а най-накрая и на самата Русия!!! С изтъркани и нищо не значещи вече клишета като "демокрация свобода и човешки права",или с изпитани сценарии като "химически оръжия","Путин избива собствения си народ",ще намерят начин как да я разпокъсат

144

Анонимен

преди 11 години

И да ривиете и да не ривиете *** примката около този престъпник Асад се стяга .

143

Анонимен

преди 11 години

Turskata presa oshte sled pregovorite na Putin s Erdogan kazaha 4e ruskia prezident e omeknal po temata za Siria

142

Анонимен

преди 11 години

188 "инфилтрирания запад " би ли превел това словосъчетание пу..овче

141

Анонимен

преди 11 години

180 кое е просто и ясно бе , ти ли ще кабеш дали хората имат или нямат право над земята си , тя си е тяхна .

140

Путин

преди 11 години

Не ми се вярва Путин да е ционистка пионка,човекът трябва да знае,че ако инфилтрирания запад подкрепя сунитски фанатици в Сирия,утре ще подкрепи и такива срещу Русия.ако не играе по ционистка ***.

139

Граждански протест

преди 11 години

"Призовавам ви да предприемете адекватни мерки, за да гарантирате на българските граждани, че ще могат да се възползват от разнообразната и плуралистична медийна среда, която заслужават", казва Крус в писмото си.България е в опасност основна ценност като свободата на медиите, смята тя.По време на посещението си в България през септември еврокомисарят определи насилието на журналисти като неприемливо, а автоцензурата като притеснителна.У нас има ли представителни политици? Защо Крус , трябва да каже това? Представителните политици не забелязаха ли това?Защо бездействат представителните политици за този основен въпрос? "Свобода на словото' е основно право на Гражданите, и ако го няма до Сега, защо съществуват още представителните политици у нас!На кого интересите защитават представителните политици тогава!!!

138

$!

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Обществото Ви е Изобретило три способа да се държат хората в робство: Насилие, Пари и Свобода. Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.ПолитициТЕ умеят да говорят дълго без да кажат Нищо, служейки си с много Лъжи, които представят за Истина.Това, което може да се Каже, няма да е истина и Истината не може да се Изкаже. Само толкова може да се Каже и само това е Истина.Богове няма, Както Вие си МислИте, защото при Вас, има само МислИ.Даже и тези МислИ, не са Ваши.Да МислИш,че МислИш Не Означава, че МислИш, а само, че Спиш!W.A.D.Времето Ви...Свърши.~2012~. ~1<@>13~$!.

137

Ахмадинеджад

преди 11 години

Заедно ще смажем плъховете ,Башар !Вече не може да се вярва на Путин !!Той е ционистка пионка !!

136

Башар Асад

преди 11 години

Гадните пияници ще предадат сирийците. Жалко за тази хубава до скоро държава.

135

Ал Джазира

преди 11 години

Ал Джазира отбелязва срещата на министри от ЕС с лицето на сирийската опозиция-сунитски бивш имам и преподавател по шариа-Ахмед Моаз ал Катиб-ха,ха,ха ето това е лицето на сирийската "борба за демокрация",за кумова срама са осъдили и строежа на жилища в окупирана палестинска територия но дотук,санкциите за запазени само за тези,които по естествен начин биха доминирали,без война,строителите на незаконните жилища.И двете страни се омайват,третата война е между ционизъм и ислямизъм(Пайк).

134

хаавара

преди 11 години

181 говори за монета с две лица,сигурно има предвид тази,която се пуска от нацистите относно договора им с ционистките лидери"Хаавара"позволяващ и подпомагащ изселване на евреи в Палестина,от едната страна е свастиката,а на другата звездата на Дейвид.

133

просто и ясно

преди 11 години

Eто лъжите на 177 лъсват.Ционизмът е движение,което не е синонимно с еврейство,много евреи са против ционизма.Вижте написаните глупости,хората се върнали,защото ги изгонили преди 2000г.Цялата идеология на ционизма е окупиране на чужди земи и етническо прочистване.Но каква е разликата,и други са правили подобни неща?Тази е-най-голямото богохулство,че са "Израел"от Библията и ядрената заплаха ако се попречи на плановете им-"Самсон"отмъщението.

132

Анонимен

преди 11 години

176 кой ти каза че Иван костов не е срешщу монополите и корупцията в съдебната система

131

Анонимен

преди 11 години

ооооооооох стига стози ционистки режим , пишеш все едно във вестник Работническо дело ционизма е еврейска национално освободителна организация , като нашето БРЦК или като македомнското ВМРО , нищо повече , Цион е старото име на Йерусалим и хората са искали да си все върнат от там от където са ги изгонили римляните птреди 2000 годи , да си възстановят държавата , уплашиха се след Холокоста дойде им в повече и за това поискаха да имат своя собствена държава , това беше полседната капка.

130

Анонимен

преди 11 години

онзи ден Иван Костов го каза много хубаво -----------кой го бръсне този РОМ за слива, бе! Да се радва, че не е в затвора! ***, Той, Господ бави, но не забравя!