258

"Хейтър"?

преди 11 години

Не знам дали Станишев по наследство знае как се убива, ама някои знаят от първо лице май ...Ох, вярно, Янко Димов се беше "самоубил", не било убийство.

257

Една_от_БГ

преди 11 години

Кофтито в случая е, че самият ББ е *** и *** и не разбира от деликатност и намеци. Задължително е да му влезеш в тона и да го сложиш на мястото му със собствените му аргументи, но дори и тогава не е сигурно, че гладкият му мозък ще зацепи.

256

Анонимен

преди 11 години

До Една_от_БГНикой не знае как се убива по наследство. Това е идиотщина. Борисов е *** и само простите му вярват, с тях се разбира. Само го призна. Не влизайте в тон на ***!

255

До Анонимен 311

преди 11 години

Смени репертоара бе, глупав! Звучиш като клошар. Кремъл та Кремъл бла, бла, бла... Ами като не е Кремъл, а Вашингтон и Анкара, какви простотии ще квичиш! Я вземи си учи уроците да поумнееш, щото прозираш от простотия. Аман от *** пубери!

254

Една_от_БГ

преди 11 години

"...че Станишев знае как се убива по наследство и как се строят лагери."А ББ знае, как се убива от първо лице, защото е чист престъпник, и не знае как се строи нищо, макар че е присъствал физически на толкова откривания на строителни обекти. Но, само физически, защото ментално и да иска, не може.Още докато беше гл.секретар в МВР се коментираше миналото му, сега препоръчвам интервюто с Григор Лилов в Гласове.Нищо ново, само затвърждавам мнението си за него:Чист престъпник, ниво: улично.

253

До Анонимен 331

преди 11 години

Написал си пълна глупост! Върхушките на ГЕРБ и БСП са кланове на олигархията, на днешната номенклатура и частично на върхушката на БКП.Прави разлика между членове и върхушка!Другото в коментара ти е направо безмозъчно! Лагерите след 44-та г. са трудови, в тях са били военнопрестъпници, криминални типове и нищожен процент политически (в т.ч и комунисти). Легендите за "ужасите" в лагерите са трябвали на превратаджиите от 1989 г., за да излъжат хората и да ограбят страната. Поумнейте вече бе, хора!

252

До Анонимен 331

преди 11 години

номенклатура и частично на върхушката на БКП.Прави разлика между членове и върхушка!Другото в коментара ти е направо безмозъчно! Лагерите след 44-та г. са трудови, в тях са били военнопрестъпници, криминални типове и нищожен процент политически (в т.ч и комунисти). Легендите за "ужасите" в лагерите са трябвали на превратаджиите от 1989 г., за да излъжат хората и да ограбят страната. Поумнейте вече бе, хора!

251

До Политолог

преди 11 години

Само че по-късно Борисов се свързва с групировките, Цв.Бориславова и зараждащата се олигархия, започва да печели огромни суми от нищото - далавери, рекет, наркотици и преминава от другата страна - става параноичен антикомунист. Защо? Защото като бивш комунист знае прекрасно какво ще му се случи ако комунистите се върнат. Комунистите не обичат бандитите. Като е бил еди кой си комунист или друго, няма никаква гаранция, че в бъдеще няма да деградира. Хората се променят, а повечето се продават.

250

ф-1

преди 11 години

Разликата между БСП и ГЕРБ е същата като между СОЦИАЛИЗМА и МИЛИЦИОНЕР-СОЦИАЛИЗМА.Т.е. -НИКАКВА.

249

Бай Вълчо от Хисаря

преди 11 години

До бай Иван секиратаБай Иване,Най-бързо разрастващата се партия е Нова алтернатива.Тази на Николай Цонев.Можеш да бъдеш убеден ,че тази партия или това котило -ГЕРБ за което ти пишеш,ще отиде в ИСКЪРО.Аз също мисля да гласувам за Н.А .

248

Анонимен

преди 11 години

Битката между ГЕРБ и БСП е битка между различните кланове и крила в БКП ! Докато БСП наследници на по-умните,по-умерени,по-образовани,реалистично настроени и отворени за новостите на живота и политиката бивши партийни функционериуто ГЕРБ са наследниците на тези , ито издаваха присъдите на килограм и на парче,на тъпите и необразовани селяци,здраво прегърнали идеята за Белене,Скравена,лагера Сл.Бряг и всички останали ивращения непосредствено след девети септември 1944г.

247

театър

преди 11 години

тая пиеса между съсела и тиквата писна... да заминават и двете кукли в килера заедно с куклата която има фес, та ако не и в пеща - и да започнем да живеем нормално с политици милеещи за народа

246

Знаещ

преди 11 години

Бащшата на образователния министър Сергей Игнатов е главен секретар на Съюза на антифашистите в България.Бащата на Ц.Ц. е бил шофьор на вечния началник на ДС Григор Шопов.Бащата на правосъдната министърка е.......................Лела каква стана!!!!!!Ами бащата на външния ни министър Младенов-шифровчик в ДС и изучил същия този Николайчо само зад граница.Абе тия ГЕРБ чий филиал са и деали гадните комунистчета не ни сложиха на пързалката и този път!!!!!

245

Политолог

преди 11 години

Бойко Борисов е бивш член на БКП,напуснал органите на МВР,защото не е съгласен с тогава излезлия закон за деполитизация.Т.е. предпочел е да остане член на БКП,но да се раздели с МВР.Това може да го направи само силно предан и отдаден на Партията човек.Дядото на Лиляна Павлова е бивш партизанин от отряда "Чавдар" и съратник на Тодор Живков.Бащата на Лиляна Павлова е бивш член на ЦК на БКП,преподавател в Партияната академия на БКП и т.н.Бащата на образователния министър Сергей Игнатов е.....

244

историк

преди 11 години

Мили ми Станишко ти си грешка на природата или на спукан предпазител. Ако хората знаеха какъв пияница си няма да те погледнат.

243

цезар

преди 11 години

"Гладът е по силен от тока" но никой не КАЗВА как ще нахранят НАРОДА с настоящия *** КАПИТАЛИЗЪМ !!!!!!! ПАЗИ БОЖЕ ОТ СЛЕПИ ПАРТИИ ДА ПРОГЛЕДНАТ !!!!! НАРОДЕ ВРАЗУМИ СЕ И ОТ ФАЛШИВИ ПАРТИИ ОПАЗИ СЕ !!!!!!

242

Мустака

преди 11 години

До ДЯДОТО. Еди път ги наврях ме в мазето на Народното събрание . Прав си за Сибир.

241

Анонимен

преди 11 години

До Дядото. Дядо повече от 70% не харесват комунистите от ГЕРБ

240

Дядото

преди 11 години

Тези спинозни зоват за бунт,не си дават сметка че този път ще ги пометем и Сибир ще им се види тесен. Повече от две трети българи харестват ГЕРБ. серГЕЙ попикания да си ходи Крим.

239

бай Иван секирата

преди 11 години

Ще гласувам за тази партия която обещае забрана на ППГЕРБ.Това престъпно котило да се хвърли в ИСКЪРО.